Įkraunama...
Įkraunama...

Pykinimas

As irgi pries betkokius vaistus, nors jauciuosi vis dar tragiskai. Taciau ir visus devynis menesius sutikciau pragyventi tuolete, kad tik angeliukui viskas gerai butu!Mamytes, reikia galvot, kad tai laikina. O mazieji zirniukai vystosi sparciai ir nemanau, kad labai gera mintis betkoki vaistuka vartoti. 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, o man rytoj 28 sav sueis, mane pradejo pykinti kazkur nuo 5 su puse menesio, ir vemiu vos ne kasdien doh.gif zinau kad pykinimas ir vemimas dazniausiai nestukes lydi iki 12 sav., veliau tik nedaugeli. Gavau siuntima pas rimtesnius spec. issitirti kodel ligi siol pykina ir vimdo. Gali buti ir nuo feroglobino, kuri vartoju nuo mazakraujystes g.gif Sekmes jums nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jureka: 09 balandžio 2008 - 10:30
QUOTE(gelyte25 @ 2008 03 31, 14:46)
Oi mielosios, UZJAUCIU jus visas tikrai, man 7 savaite kaip as laukiuosi, pykina mane taip ziauriai, o reikia sedeti darbe nerandu sau vietos, vemti nevemiu, bet pykinti kaip pradeda nuo ryto taip ir visa diena, jausmas "nepakartojamas". HELP kaip galeciau nors kiek sumazinti ta sleikstuli, nes labai jau negera.  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

man lygiai tas pats buvo tai pastoviai gurksnodavau mineralini, pasidedavau puodeli ant stalo ir ziuredavau kad visada pilnas butu, tai man apmalsindavo pykinima, ir dar daznai uzkandziaudavau taip pat pageredavo tik atsargiai, nes as taip prisidejau papildomu kg blush2.gif reikejo geriau daugiau vaisiu valgyt doh.gif
Atsakyti
Tau irgi sekmes ir lengvo nesiojimo. Tikrai keista, kad aip velai tave pykinti pradejo. Na bet nestumas - mistinis laikotarpis biggrin.gif Sekmes tau! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fainamama @ 2008 04 09, 09:36)
As irgi pries betkokius vaistus, nors jauciuosi vis dar tragiskai. Taciau ir visus devynis menesius sutikciau pragyventi tuolete, kad tik angeliukui viskas gerai butu!Mamytes, reikia galvot, kad tai laikina. O mazieji zirniukai vystosi sparciai ir nemanau, kad labai gera mintis betkoki vaistuka vartoti. 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

As taip pat esu pries vaistus. Gydytoja liepe gerti E vitaminus ir ta pacia folio rugsti, bet tai nors ir vitaminai, taciau nenoriai juos geriu, nes geriu E vitaminus kad man neskaudetu pilvuko. Po to dar israse kitokiu vaistuku, ten jau nebe vitaminas, tad negeriu, jau geriau pakentesiu ta nemalonu maudima smile.gif
O del pykinimo tai rytais as asmeniskai pirmoj eilej i virtuve kad obuoli suvalgyt ax.gif
Atsakyti
Pagaliau eina į pabaigą šitas košmaras. Vėmiau 6 savaites taip, kad iš lovos jau pakilt negalėjau. Gyva buvau tik džiūvėsėliais ir lašinėmis. Blogiausia, kad nuo stipraus vėmimo susidarė krešulys gimdoje, kraujavau 2 savaites, o tai dar labiau varė į neviltį. Jau kai nieko negalėdavau praryti, gerdavau Rehidroną (ten gliukozės, kalio ir natrio tirpalas, skirtas vemiantiems ir viduriuojantiems), gydytoja leido išgerti po pakelį per dieną. Jis bent jau nuramindavo žarnyno skausmus, nes skaudėjo taip, kad miegoti negalėjau. verysad.gif Dar neišvemdavau naminio kisieliaus, bet po 2 savaičių į jį žiūrėti negalėjau schmoll.gif
11 savaitę pradėjau gerti Almagelį, nes vėmiau vien rūgštimis. Vienur literatūroje rašo, kad nėščiosioms negalima, kitur, kad galima, bet pagalvojau, kad reikia kažką daryti, nes visiškas nevalgymas ir negalėjimas gerti vandens dar blogiau nei vaistai. Per savaitę labai pagerėjo, tad tikiuosi, kad ir nepakenkė.
Stiprybės visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(PIKTUKE @ 2008 04 10, 22:05)
Vėmiau 6 savaites taip, kad iš lovos jau pakilt negalėjau. Gyva buvau tik džiūvėsėliais ir lašinėmis.  verysad.gif 
Dar neišvemdavau naminio kisieliaus, bet po 2 savaičių į jį žiūrėti negalėjau  schmoll.gif

Pirmasias nestuke.gif savaites (su mažają) taip pat iš lovos nepakilau ir meniu panašus buvo : džiuvėsiai ir buljonas doh.gif
O kisielius (gana tirštas su grietine) labiau tiko antroje nėštumo pusėje g.gif
Tačiau pykinimas truko nuo ... iki doh.gif

Stiprybės 4u.gif
Atsakyti
labukas, mamytes,
tai va man irgi dar tik 6 sav bet kazkoks kosmaras.... dar dirbti reikia visa diena... tai net nezinau ko besigriebti schmoll.gif vemiu vis ir vemiu, dar toks darbas kad negali bet kada i tualeta nubegti. gal kas gali pasakyti, ar i bilioteni del tokiu priezasciu be problemu gali iseiti? blush2.gif nes as dar neprisiskyriau daktares pas kuria lankysiuos per nestuma, nes pirma karta pasitikrinti eisiu tik kita savaite unsure.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
labas mamytes,mane pikina kas trecia diena ir svarbiausia kad vakare.Kosmaras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzite @ 2008 04 12, 16:32)
labas mamytes,mane pikina kas trecia diena ir svarbiausia kad vakare.Kosmaras biggrin.gif

sveika, patikek- mano svajone butu kad vakare pykintu, nes nors namuose buciau, o dabar nusivemusiai darbe sedeti sad.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

Užvakar pirmą kart nestuke.gif buvau pas ginę..

Dėl pykinimo (nors man jo dar nėra). Ginė patarė vartoti imbierą. Triaukšti imbierinius sausainukus (vos pabudus), žalią arbatą su imbieru ar šiaip ką... Yra jau tyrimais nustatyta, kad imbieras padeda ir nuo stipraus pykinimo. Esant ypatingiems atvejams, skiriami ir imbiero vaistiniai preparatai ar papildai (pvz Ingiberas. ). Čia ne reklama, tik rastas pvz..

Apie imbierą ir jo gėrį nėštumo metu yra parašyta ir čia.
Daugiau tikrai galima rasti "pagūglinus" wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miško uoga: 13 balandžio 2008 - 11:56
QUOTE(Miško uoga @ 2008 04 13, 12:50)
Laba  4u.gif

Užvakar pirmą kart  nestuke.gif  buvau pas ginę..

Dėl pykinimo (nors man jo dar nėra). Ginė patarė vartoti imbierą. Triaukšti imbierinius sausainukus (vos pabudus), žalią arbatą su imbieru ar šiaip ką... Yra jau tyrimais nustatyta, kad imbieras padeda ir nuo stipraus pykinimo. Esant ypatingiems atvejams, skiriami ir imbiero vaistiniai preparatai ar papildai (pvz Ingiberas. ). Čia ne reklama, tik rastas pvz..

Apie imbierą ir jo gėrį nėštumo metu yra parašyta ir čia.
Daugiau tikrai galima rasti "pagūglinus" wink.gif

tikrai taip, isbandziau vakar imbiero-tikrai padeda thumbup.gif
Atsakyti