Įkraunama...
Įkraunama...

Vienos dienos vestuvės

Kas galetumete patarti, kur galima nebrangiai issinuomuoti grazia suknele . kad kainuotu iki200-300lt,Aciu. Man iki rugpjucio 20d reikia, kaip manot nesusivelinau dar?
Atsakyti
Žmonių būtų 30-35. Plaunuoju į piršlius kviesti savo sesę su vyru, bet ji rugsėjį turi gimdyti. Tai nežinau ar neapkrausiu jos jei pakviesiu pabūt piršliais? nestuke.gif blush2.gif Žinoma finansiškai jiems nieko nereikėtų ruoštis, tik organizacinius ir linksmuosius klausimus? Gal aš per žiauri?
Atsakyti
QUOTE(lotuke @ 2005 07 08, 13:50)
Žmonių būtų 30-35. Plaunuoju į piršlius kviesti savo sesę su vyru, bet ji rugsėjį turi gimdyti. Tai nežinau ar neapkrausiu jos jei pakviesiu pabūt piršliais? nestuke.gif  blush2.gif Žinoma finansiškai jiems nieko nereikėtų ruoštis, tik organizacinius ir linksmuosius klausimus? Gal aš per žiauri?

Niu jeigu tavo sesutes sveikata gera, ir ji pati nesispyruoja, mielai sutinka pati be jokiu i kalbinejimu, tai kodel gi ne. Niu bent jau as taip manau, butum ziauri, jei tavo sese nesutiktu, o tu ikalbinedama ja liptum kaip nors ant sazines tai jau butu ziauru biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Dabar ji sutinka (na oficialiai dar nekvietėm). Jei atsisakys teks ieškoti kito varianto - va tada tai bus šakės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lotuke @ 2005 07 08, 13:50)
Žmonių būtų 30-35. Plaunuoju į piršlius kviesti savo sesę su vyru, bet ji rugsėjį turi gimdyti. Tai nežinau ar neapkrausiu jos jei pakviesiu pabūt piršliais? nestuke.gif  blush2.gif Žinoma finansiškai jiems nieko nereikėtų ruoštis, tik organizacinius ir linksmuosius klausimus? Gal aš per žiauri?

Gali jai pasiūlyti (neversti). Manau, pasitarusios rasit priimtiną sprendimą.

P.S. Apie moters nėštumą ir piršlienės ar liudininkės pareigas vestuvėse yra vienas prietaras. Čia jau Jums spręsti, ar jis svarbus smile.gif
Atsakyti
Zinot, o mes dar be pirsliu, pamergiu ir pan.
Ir nieko mes sunkaus nematom, darom vestuves sau thumbup.gif
Vis tiek sveciai kazka masto apie zidimus ir pan., kad jiems patiems linksmiau butu smile.gif Nieks nieko nelinksmins, jeigu patys sveciai saves nelinksmins smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2005 07 08, 15:16)
Zinot, o mes dar be pirsliu, pamergiu ir pan.
Ir nieko mes sunkaus nematom, darom vestuves sau  thumbup.gif
Vis tiek sveciai kazka masto apie zidimus ir pan., kad jiems patiems linksmiau butu smile.gif Nieks nieko nelinksmins, jeigu patys sveciai saves nelinksmins smile.gif

Lauksim atsiliepimų, kaip šauniai pavyko šventė 4u.gif
Atsakyti
Mes irgi planavom tokias vestuvės jaunimui kelti, o kas išeina? doh.gif 40žm. dauguma jo giminės ir balius laive kaip reikiant, išlaidų virš 10000lt. ax.gif
Atsakyti
Mes darėm tokias vestuves smile.gif Tik aš jas pavadinčiau ne "draugams", o "sau"
Nebuvo nei porų, nei piršlių, nei muzikantų. Buvo tik liudininkai, kurie vyko kartu su mumis į CMB ir stovėjo šalia per ceremoniją bažnyioje. Fotografuotis važiavome kartu su visais (6) jaunais žmonėmis (be jų vestuvėse dar dalyvavo: tėvai, mano močiutė ir vyro dėdė su žmona)
Vakarą vedė draugai(ne liudininkai, o kiti). Buvom sutarę, kad jie koordinuos eigą, jie ir keletą žaidimų buvo pasiruošę, ir truputį kalbų.
Iki kavinės niekas nieko neprižiūrėjo- rožių žiedlapių mums nereikejo wink.gif po bažnyčios vyko tik sveikinimas (nes ten susirinko visi svečiai) ir šampano gurkšnojimas, maršrutą, kur turėjo vykti fotosesija, žinojau aš ir fotografas
Vestuvės praėjo stebėtinai sklandžiai thumbup.gif Vienintelis nenumatytas dalykas buvo lietus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Will: 08 liepos 2005 - 15:13
Will, o kiek jums kainavo tokios vestuvės? Man labai patiktų toks variantas, kaip tu parašei, tik norėčiau kažko ne kavinėje, o gal\mtoj ar dar kur nors, bet tik ne kavinėj ar restorane. ax.gif
Atsakyti
2500lt rolleyes.gif
Gamtoj faina, jei oras geras tongue.gif Pernykštė vasara tam visiskai netinkama buvo tongue.gif Be to, man kažkodėl atrodo, kad iš ten sunkiau grįžti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Will: 08 liepos 2005 - 15:33
QUOTE(juoduke2 @ 2005 07 08, 12:35)
Jei jau be nieko butu daroma , tai gautusi eilinis baliukas, nieko gero prisiminimuose neliks!!!

Mano vestuvėse nebuvo nei piršlių, nei porų. Vietoj tradicinių muzikantų buvo dj. Nieko nekorėm, židinio nedegėm, rūtų vainikėlio nesisegiau biggrin.gif Kvietėme tik savo draugus ir tėvus.
Tikrai nebuvo eilinis balius. Galutinis rezultatas buvo thumbup.gif Tėvai buvo patenkinti, sakė labai gerai kad nebuvo muzikantų (šoko iki ryto, jiem specialiai žvagulį paleido doh.gif ).

Galima dėl įdomumo prigalvoti įvairių atrakcijų - pakviesti gerą renginio vedėją, mėtyti žiedlapius, leisti balandžius, išsinuomoti įdomų mašiniuką, netradicinę suknelę, fejerverkai ir t.t. Man eilinis balius, kai neįdėta širdies, savų idėjų, o kai viskas nusirašyta nuo kitų šventės.
Atsakyti