Įkraunama...
Įkraunama...

Vienos dienos vestuvės

QUOTE(Will @ 2005 07 08, 16:31)

o gali smulkiau parašyti, kur išleidot pinigėlius, kad įsivaizduočiau, ko galima atsisakyti, kad pigiau gautųsi blush2.gif
Atsakyti
Labai faina, kad tokią temą užvedėt, nes pompastiškų vestuvių ir nenoriu, ir finansai neleidžia, o apie paprastas, bet originalias nieko ir neradau g.gif
Atsakyti
Juoduke2, tiesa sakant už tokią sumą nežinau ar būna vestuvinių suknelių.Kažkaip manu ,kad ne.Tas salonas kurį tu minėjai,vadinasi "Žeiga",tikrai labai geras aptarnavimas,didelis suknelių pasirinkimas.Bet galiu pasakyti iš kart sezono metu kainos kaip reikiant pakyla,ypač šią vasarą,visi ,kas vestuvių versle,prakaitą braukia ir trauko pečiais,kodėl šią vasarą tiiiieeek daug vestuvių.Tai vat.Jei nori pigesnės suknelės,patariu pasižvalgyti mažesniuose miestuose:Marijampolėje,Alytuje....
Atsakyti
Temos pavadinimas patiko, tačiau kuo toliau skaičiau - taip ir likau nesupratus apie ką ši tema ištikrųjų. g.gif blink.gif Nuotakų pasiplepėjimų tema jau yra, vestuvių scenarijaus tema yra, apie poras tema taip pat yra ir apie sukneles yra.....!!!!!!!!!!!!! cry.gif Tad labai laukčiau argumentų kuo ši tema išskirtinė nuo kitų ir kodėl ją turėčiau palikti. Šiuo metu man susidarė tik viena nuomonė: asmeninė tema pokalbiams (chat'inimas). Gal klystu? g.gif Jei taip - tai bent rašykite į temą, jei ne - aš ją trinsiu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Svajukė* @ 2005 07 08, 13:33)
Nesutikčiau, kad nieko nereikia. Reikia bent vieno žmogaus, kuris žinotų planuojamą vestuvių eigą (bendrais bruožais), kuris pakontroliuotų tam tikrus epizodus (pvz. nori, kad Tave išeinančią apibarstytų žiedlapiais - kažkas turi žinoti šį Tavo norą ar padaryti Tau tokią staigmeną - ir laiku įteikti svečiams žiedlapius, paaiškinti, kada juos barstyti ar pnš). Vestuvių dieną jauniesiems toks organizacinis reikalas neturėtų rūpėti - jie turėtų tiesiog džiaugtis vienas kitu smile.gif

Sakydama, kad nieko nereikia, as neturejau omeny, kad nereikia nei liudininku, nei sventes organizatoriaus...
Liudinininkai ar pirsliai (nesvarbu kaip tu juos pavadinsi) turi buti, kitaip santuokos neiregistruosi... Bet va cia as supratau klausima, kaipkad ar butina pagal visas tradicijas daryti, kur butnai pirsliai, kurie veda vestuves, kurie viskuo rupinasi, kur n poru pamergiu ir pabroliu su savo pareigomis...

O jei darai savo artimiausiu draugu svente, manyciau puikiai galima apsieti be tu tradiciju. Liudininkai kazkur padeda, jaunimas gali buti kaip poros, bet oficialiai nebutinai taip ivertinti...
Sventes organizavimu irgi turi kazkasrupintis. Mano manymu, blogiausias vaariantas tai pirsliai/liudininkai (ypac kai zmonems tai prievole, o ne malonumas), geriausias - pagal galimybes: arba draugai, kurie megsta tai daryti (beje juos galima imti ii liudininkus), arba vedantysis...

Jei sneka ne apie tai, tuomet TAI TRADICINES vestuves, na tik kad ne gimines o draugai. Tai kuo jos ypatingos tos vestuves??? Kas kitaip...
Na gal as ne taip supratu..nezinau..sorry jei ka...bet astikrai supratau, kad norima daryti kitokias vestuves, kur nebutu visu pirsliu/pamergiu/pabroliu/pirsliu korimo ir t.t.

mirksiukas.gif

Atsakyti
Will Man labai patiko šis scenarijus. O kokioj kavinėj tu darei? Įdomu jei nekviesti muzikantų tai kaip pasirūpinti ta muzika?
Atsakyti
QUOTE(Bella @ 2005 07 08, 22:32)
Temos pavadinimas patiko, tačiau kuo toliau skaičiau - taip ir likau nesupratus apie ką ši tema ištikrųjų. g.gif  blink.gif Nuotakų pasiplepėjimų tema jau yra, vestuvių scenarijaus tema yra, apie poras tema taip pat yra ir apie sukneles yra.....!!!!!!!!!!!!! cry.gif  Tad labai laukčiau argumentų kuo ši tema išskirtinė nuo kitų ir kodėl ją turėčiau palikti. Šiuo metu man susidarė tik viena nuomonė:  asmeninė tema pokalbiams (chat'inimas). Gal klystu? g.gif  Jei taip  - tai bent rašykite į temą, jei ne - aš ją trinsiu. ax.gif

Užvedžizu šią temą, nes kitose temose neradau nieko konkretaus apie vestuves jaunimui. Visur dvi dienas ir lavai jau ištaikingos. Na jei kas nors parašo ne į temą, argi taip jau baisu mirksiukas.gif Aš vis dar laukiu kas parašys įdomių varianų. Vieną jau gavau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lotuke @ 2005 07 11, 07:29)
Na jei kas nors parašo ne į temą, argi taip jau baisu  mirksiukas.gif

Baisu gal ir nebūtų, tačiau kai per dieną parašoma ne vienas ir ne du postai "ne į temą", sutvarkyti skyrelį ne taip jau paprasta. Tiesiog džiaugčiausi, kad būtų gerbiamas mano darbas. Tik tiek. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Bella @ 2005 07 11, 10:39)
Baisu gal ir nebūtų, tačiau kai per dieną parašoma ne vienas ir ne du postai "ne į temą", sutvarkyti skyrelį ne taip jau paprasta. Tiesiog džiaugčiausi, kad būtų gerbiamas mano darbas. Tik tiek. tongue.gif

Aš manau, kad mergaičiukės atkreips dėmesį į tavo pastabą mirksiukas.gif Geros dienelės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lotuke @ 2005 07 11, 08:26)
Will Man labai patiko šis scenarijus. O kokioj kavinėj tu darei? Įdomu jei nekviesti muzikantų tai kaip pasirūpinti ta muzika?

Kavinėje "Šauni vietelė", Senamiestyje smile.gif
O dėl muzikantų- mes profesionaliai įsirašėm 2CD- vieną su ramia muzika fonui, o kitą su muzika šokiams thumbup.gif Kolonėlės ten buvo, patys atsivežėm tik DVD, kad galėtume kompaktus leisti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lotuke @ 2005 07 08, 13:13)
Ruošiamės vestuves kelti jaunimui (na žinoma nepamiršime tėvų, krikšto tėvų ir senelių) ir švęsti tik vieną dieną. Dabar galvoju kaip čia viską sugalvoti. Ar kviesti piršlius, ar statyti poras? Laukiu patarimų. Gal buvo tokių, kurių vestuvės irgi buvo tokio tipažo? wub.gif

Na man teko dalyvauti panašiose vestuvėse, prieš 4 metus buvo mano rolio vestuvės. Taigi, pirmą dieną po visų santuokų rūmų, etc. buvo surengta šventė tėvams, roliams, sesėms, seneliams ir kitiems artimiems žmonėms, o kitą dieną buvo balius draugams, kur giminių jau nei vieno nebuvo. Ir man, beje, visai patiko tokia šventės idėja, gal ir per savo vestuves taip darysiu (klausimas tik kada jos bus...) smile.gif
Atsakyti
puiki puiki Will vestuvių idėja...jau seniai žvejoju tokią (niekad nežavėjo "folkinio" tipo pseudolietuviškų tradicijų vestuvės... be to, taip jau atsitiko, kad jaunikis ne lietuvių kilmės.... schmoll.gif ) Tik vienos problemytės neišsprenžiu - dj.....
Gal tiktų šią temą pervardint? pvz..."norėčiau kuklių vestuvių" arba "netradicinės vestuvės" arba "paprastai, bet šauniai" ir pan.???
išvis mažokai pokalbių apie netradicines vestuvs, netradiciškai atrodžiusios nuotakos nerodo savo nuotraukyčių (pvz. trumpa suknute ar kt.)........
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wild: 18 liepos 2005 - 09:09