Įkraunama...
Įkraunama...

Vienos dienos vestuvės

QUOTE(MissR @ 2012 01 22, 13:12)
as tai padariau klaida, nes isigijau suknele pusta  doh.gif  tuomet dar planavome vestuves su baliumi
bet poto persigalvojom, pakeitem scenariju, bet suknele jau nupirkta..  doh.gif

Skirk tuomet sau laiko persirengimui. Geriausia, jeigu persirengsite abu, kad neliktų jaunasis su puošniu kostiumu, o tu paprasta suknute, susiderinkite, jaukiau jausitės smile.gif Kita vertus, jeigu ta suknelė yra patogi, nors ir pūsta - pažiūrėk, pavaikščiok su ja, gal būtų kaip tik smagus akibrokštas - į oro uostą su visa pūsta suknia, kurios klostėse apsauginiams reikėtų ieškoti bombų biggrin.gif Man visai patiktų toks skrydis, ir į viešbutį įžengtumėte "su visa amunicija". Su sąlyga, kad suknelė patogi ir su ja galima sėdėti siauroje lėktuvo kėdėje ir kad tau tos suknelės negaila sutepti, suplėšyti ar pan. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Amellie @ 2012 01 22, 23:13)
Sveiki, gal kas patars, noretume vienos dienos vestuviu, taciau nezinom, kur padeti svecius atvaziavusius is kito Lietuvos galo  g.gif pasidalinkite patirtimi, kaip jus daret  rolleyes.gif

Kai kurie išvažiavo tą patį vakarą.
Kai kurie nakvojo pas savo draugus.
Kai kuriems išnuomojome butą.
Siūlėme mano sesei nakvoti pas mus, tačiau visa šeimyna sutilpo taip pat erdviame išnuomotame bute.
Atsakyti
prisijungiu ir as:)
musu vestuves igri vienos dienos apie 15 val baznycia, tada mes isvaziuojam fotografuotis ir tadaapie 18 val. balius kavineje smile.gif kazin kaip daryti su sveciais (giminem) kurie atvyks i ceremonija, ka jiems veikti kol mes fotografuosimes?? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 01 24, 00:40)
Kai kuriems išnuomojome butą.
Siūlėme mano sesei nakvoti pas mus, tačiau visa šeimyna sutilpo taip pat erdviame išnuomotame bute.

Gal galite AZ parašyti kokį butą nuomavote, ieškome savo svečiams ax.gif
Atsakyti
QUOTE(akušeryte @ 2012 01 24, 22:30)
musu vestuves igri vienos dienos apie 15 val baznycia, tada mes isvaziuojam fotografuotis ir tadaapie 18 val. balius kavineje smile.gif kazin kaip daryti su sveciais (giminem) kurie atvyks i ceremonija, ka jiems veikti kol mes fotografuosimes?? smile.gif

va va,ir pas mane scenarijus nesukurtas....net nzn kur zmonems eiti ar daryti g.gif nors dauguma jaunimas,bet gal ne visi nores kartu vazinetis g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 01 23, 23:40)

Ir mane domina kokios maždaug kainos tokių butų? Kur nuomavotės, gal kokį kontaktą brūkšteltumėt, ar viskas tvarkoje buvo? Galima ir až. dėkoju smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cabernet Sauvignon: 26 sausio 2012 - 15:36
QUOTE(akušeryte @ 2012 01 24, 23:30)

Mums panašiai smile.gif Bažnyčia 14.30 val., paskui svečiai važiuos į šventimo vietą, o mes - fotografuotis. Kadangi švęsime botanikos sode, jau dabar meldžiu gero oro, kad svečiai galėtų po sodą pavaikštinėti, kol mes fotografuosimės. Na, bus kaip bus.
O dėl nakvynės, tai dalį svečių bandysim pas artimuosius suguldyti, savo butą užleisim, draugai bus vilniečiai, tai namo grįš, o kam nebus vietos, galvojam kokiam viešbutuke kambarį užsakyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(akušeryte @ 2012 01 24, 22:30)

Man irgi aktualus šitas klausimas - ką veikti atvykusiems iš kitų miestų tuo metu, kol mes fotografuosimės g.gif Vilniečiai gali kaip ir namo, bet iš kitos pusės tai nežinau - svečio vietoj kaip jaustis, pasipuoši, pabūni bažnyčioj ir su visa ta apranga grūdiesi namo porai valandų, o po to vėl į balių g.gif
O kaip daroma su visomis gėlėmis, kurias žmonės atneša po ceremojijos bažnyčioje? jas kažkas kažkur turi padėti g.gif
Man labai neaiškios tokios smulkmenos, vien dėl jų mąstau planuotoją samdytis ax.gif
O idėja su nuomojamu butu nebloga, manau, pigiau išiena nei viešbutis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2012 01 30, 16:08)
Man irgi aktualus šitas klausimas - ką veikti atvykusiems iš kitų miestų tuo metu, kol mes fotografuosimės  g.gif Vilniečiai gali kaip ir namo, bet iš kitos pusės tai nežinau - svečio vietoj kaip jaustis, pasipuoši, pabūni bažnyčioj ir su visa ta apranga grūdiesi namo porai valandų, o po to vėl į balių  g.gif
O kaip daroma su visomis gėlėmis, kurias žmonės atneša po ceremojijos bažnyčioje? jas kažkas kažkur turi padėti  g.gif
Man labai neaiškios tokios smulkmenos, vien dėl jų mąstau planuotoją samdytis  ax.gif
O idėja su nuomojamu butu nebloga, manau, pigiau išiena nei viešbutis  bigsmile.gif

Galiu ne iš asmeninės patirties, bet iš draugės pasakojimo pasakyti, kad bent jau kai kuriems svečiams tikrai bus nesmagu puoštis ceremonijai, tada važiuoti namo, o tik tada į šventimo vietą. Šiaip tai aš nieko blogo nematau, jei svečiai nuvažiuoja anksčiau į šventimo vietą. Iš asmeninės patirties sakau, kad tokiu atveju reiktų svečiams pasiūlyti ten užkandžių, gal vyno taurę, nes visi gi nuo ryto ruošiasi ir po pietų tikrai būna išalkę, taigi laukti vakarienės gurgiančiu pilvu nelabai smagu. Tai galėtų pareguliuoti ar liudininkai (jei jaunieji fotografuojasi vieni), ar aptarnaujantis personalas, ar galų gale tėvai. Taip pat šventimo vietoje jau turėtų būti muzikantai ar vedėjas ir DJ. Juk vis tiek bus kažkas smile.gif Tai jie galėtų irgi užimti svečius, kokį žaidimą pravesti, gal paorganizuoti jaunųjų sutikimą, gali visi sukurti kokią dainelę jauniesiems pasveikinti ar pan. Manau, tada svečiams laikas neprailgtų ir būtų geriau nei važiuoti kelioms valandoms namo drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutės, pati esu - teminių vestuvių dekoruotoja , tai gi tikrai pritariu nuomonei, kad puiki mintis svečius, kol jaunieji fotografuojasi, pakviesti į Jūsų busimą šventimo vietą, ten juos užimtų ar Jūsų užsakyti muzikatai, dj, ar už Jūsų vestuvių šventės oraganizavimą atsakingi žmonės. Taip svečiai turėtų galimybę susipažinti su aplinka,vestuvėse vyraujančia tematika, muzikantais, kurie sujungtų svečius į vientisą, draugišką aplinką, į kurią Jums būtų malonu grįžti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgituxg @ 2012 02 02, 18:12)
Galiu ne iš asmeninės patirties, bet iš draugės pasakojimo pasakyti, kad bent jau kai kuriems svečiams tikrai bus nesmagu puoštis ceremonijai, tada važiuoti namo, o tik tada į šventimo vietą. Šiaip tai aš nieko blogo nematau, jei svečiai nuvažiuoja anksčiau į šventimo vietą. Iš asmeninės patirties sakau, kad tokiu atveju reiktų svečiams pasiūlyti ten užkandžių, gal vyno taurę, nes visi gi nuo ryto ruošiasi ir po pietų tikrai būna išalkę, taigi laukti vakarienės gurgiančiu pilvu nelabai smagu. Tai galėtų pareguliuoti ar liudininkai (jei jaunieji fotografuojasi vieni), ar aptarnaujantis personalas, ar galų gale tėvai. Taip pat šventimo vietoje jau turėtų būti muzikantai ar vedėjas ir DJ. Juk vis tiek bus kažkas smile.gif Tai jie galėtų irgi užimti svečius, kokį žaidimą pravesti, gal paorganizuoti jaunųjų sutikimą, gali visi sukurti kokią dainelę jauniesiems pasveikinti ar pan. Manau, tada svečiams laikas neprailgtų ir būtų geriau nei važiuoti kelioms valandoms namo  drinks_cheers.gif

Tik tokiu atveju tiek restoranas turi būti pasiruošę gerokai anksčiau, tiek muzikantai keletu valandų ilgiau dirbti, tiek vedantysis (o visa tai kainuoja, ir nemažai) g.gif Daugiau ir maisto bei gėrimų reikia... Bandysim ko gero tokį variantą, kad svečiai lauks mūsų šventimo vietoje su kažkokiais užkandžiais ir minimalia programa arba be jos.
Atsakyti
Taip tikrai, db kiti labai daug užsideda antkainius nemažus, tad laikas vedant ir valgiai nemazai kainuoja, nors žinoma visur ir visada yra derybų klausimas,o kiek žmonių planuojate kviesti?
Atsakyti
QUOTE(ineta7777 @ 2012 02 03, 16:52)
Taip tikrai, db kiti labai daug užsideda antkainius nemažus, tad laikas vedant ir valgiai nemazai kainuoja, nors žinoma visur ir visada yra derybų klausimas,o kiek žmonių planuojate kviesti?

Apie 50 smile.gif
Atsakyti