Mes šventėme vieną dieną, o kitą dieną su draugais susitikom ir padarėm mini pratęsimą

Mielosios....ka daryti..
man antros vestuves,darysim viena diena.
Mano gimine Kaunas, jo- Vilnius!
Kur daryti/?? mUMS REIKIA TIK CM, banzycioj negalim.
Tai....kur ta viduriuka rasti..nes su nakvyne nenoretume, nes norim vienos dienos, o ir islaidauti nelabai norisi....
Gal kas panasiia susidure??? aciu
man antros vestuves,darysim viena diena.
Mano gimine Kaunas, jo- Vilnius!
Kur daryti/?? mUMS REIKIA TIK CM, banzycioj negalim.
Tai....kur ta viduriuka rasti..nes su nakvyne nenoretume, nes norim vienos dienos, o ir islaidauti nelabai norisi....
Gal kas panasiia susidure??? aciu
mes darysim vienos dienos
norime pasidaryti šventę sau, o ne balių kitiems
antrą dieną galima jau tik su pačiais geriausiais draugais ar artimiausiais žmonėmis vakare dar kartą susėdus pavakarot

Mes dareme vienos dienos svente. Is pradziu galvojom gal antrai diena pirtele uzsisakyti, bet dziaugiuosi kad persigalvojom. Man asmeniskai antra diena norejos ramybes. Tai mes antra diena papietavom su giminaiciais, kurie buvo atvyke is toliau i vestuves ir pasilike nakvynei.
Tikrai patarčiau tik vienos dienos, savo šventę pradėjome nuo 18 val., kuri tęsėsi iki pirmos, buvo pats, liko geras programos efektas, nes visuomet šventę reikia baigti tada, kai norisi dar
O jauniesiems tą dieną reikia pasidžiaugt vienas kitu, manau gimtadienius galima švęst su draugais iki ryto ir 5 dienas, o čia juk kitokia, ypatinga šventė

Sveikos merginos,reikia pagalbos
Planuojam svesti vienos dienos vestuves Klaipedoje.Gal kartais turite kokiu patarimu,noretume po ceremonijos pakviesti zmones pavakarieniauti ir ieskom grazios ,jaukios vietos ar sodybeles Klaipedos rajone?Tiesiog norisi ,kad aplinka butu sirdziai miela,gal zinote kokiu nors graziu vietu?
Is anksto dekoju

Planuojam svesti vienos dienos vestuves Klaipedoje.Gal kartais turite kokiu patarimu,noretume po ceremonijos pakviesti zmones pavakarieniauti ir ieskom grazios ,jaukios vietos ar sodybeles Klaipedos rajone?Tiesiog norisi ,kad aplinka butu sirdziai miela,gal zinote kokiu nors graziu vietu?
Is anksto dekoju

Aa savo vestuves planuoju "vieno vakaro" pasistengsiu baznycioje atrast laika ceremonijai apie kokia 3 val ar veliau, paskui seks fotosesija, tada kavine ar restoranas, galvoju kjuo uzimti svecius reikes: mastau apie kokio vyno zinovo pakvietima, kad chebra apsviestu
. Tik beda ta, kad busimo vyro mama ir jo brolis(dar tiksliai nzn ar jis bus) bus atvezami apie 200 km. Juos ves vyro pusbrolis. Kadangi su anyta draugyste neytrykstu, o brolis is viso megejas tikliuko, iskyla klausimas.. Kur juos apnakvindint? Nejaugi nuomot viesbuti?

Na tai zinoma, kad negalite apalikti likimo valioje... Taip sutikcjei tai butu kokie darugai, jauni zmones, bet Mylimojo mama tikrai turite pasirupinti ir ja kazkur apnakvindinti...
QUOTE(Norvegiska_slywa @ 2012 10 16, 20:05)
Na tai zinoma, kad negalite apalikti likimo valioje... Taip sutikcjei tai butu kokie darugai, jauni zmones, bet Mylimojo mama tikrai turite pasirupinti ir ja kazkur apnakvindinti...
O ka daryti su jo pijoku ir vagim broliu??

Sunki situacija...
Jei įmanoma tokių žmonių nekviesti.... Jei neįmanoma...Ieškoti kažkur kambarėlio nuomai, dažnai pas žmones vienai nakčiai mažai tekainuoja. ir suorganizuoti prižiūrėtoją (kažką kas stebės brolį)...
Jei įmanoma tokių žmonių nekviesti.... Jei neįmanoma...Ieškoti kažkur kambarėlio nuomai, dažnai pas žmones vienai nakčiai mažai tekainuoja. ir suorganizuoti prižiūrėtoją (kažką kas stebės brolį)...
Mano tevai nori , kad ir tas brolis butu, jie galvoja, kad mes su busimu vyru perdedam, niekaip jiem neiseina issiaskint, sako visi bus , o jo ne? Nenormalu! , tai mane glumina, o imti dar kazkam pavesti priziuretojo darba, tai nesamone. Tik dabar galvoju kaip subtiliai busimo vyro mamai pasakyti, kad tas brolis nepageidaujamas ne tik del to, kad viska nesa is namu,o ir del gerimo be stabdziu ir stciokiskumo. Grrrr..... Padekit.
aš tai manau kad ne tėvai turi spręsti kas dalyvaus vestuvėse
aš jo nekviesčiau, juk kam pačiai sau šventę gadintis apsikraunant nerimu ir rūpesčiu