QUOTE(Tendre @ 2013 03 07, 17:07)
Esu aš dalyvavusi tokiose vestuvėse, kurios vyko maždaug už 30km nuo miesto. Buvo pasamdytas autobusiukas ir suskaičiuota, kad per du kartus visus žmones išvežios. Vakaro eigoje viena pora susipyko ir norėjo važiuoti namo, sėdi abu susiraukę prie stalo, ir kitiem žmonėm nuotaiką gadina, dingt iš baliaus nėr kaip. Sėdi ir laukia kitų, tada pradėjo krutėti močiutė, bei keli dėdės ir tetos, bet dar ne pilnas autobusiukas. Močiutė demonstratyviai pradėjo dūsauti
jaunimėlis dar tik pradėjęs linksmintis. Galiausiai dvi poros sutiko važiuoti pirmuoju reisu. O antruoju vėlgi, dauguma jau norėjo važiuoti, bet negalėjo, nes laukė jaunųjų. Kavinė ar kaip ją pavadinti priskaičiavo per didelę sąskaitą, jie ten aiškinosi, kol susirinko maistą, gėrimus, mes (likęs jaunimas) sėdėjom prie nukraustomų stalų ir vienas netgi sugebėjo vietoje užmigti pasirėmus į stalą 
Kažkaip man tokios patirties užteko
mes pasirūpinome svečių nakvyne, bet aišku kiekvienas elgiasi kaip jam priimtiniau 

Kažkaip man tokios patirties užteko

o kodel nedaryti pačiame mieste, bet tiek ilgai, kiek norisi, kad iki ryto. Kiekvienas skirstosi kada nori. Kainos panašios, bet būtų išspręsta transporto problema