Įkraunama...
Įkraunama...

Vienos dienos vestuvės

QUOTE(Tendre @ 2013 03 07, 17:07)
Esu aš dalyvavusi tokiose vestuvėse, kurios vyko maždaug už 30km nuo miesto. Buvo pasamdytas autobusiukas ir suskaičiuota, kad per du kartus visus žmones išvežios. Vakaro eigoje viena pora susipyko ir norėjo važiuoti namo, sėdi abu susiraukę prie stalo, ir kitiem žmonėm nuotaiką gadina, dingt iš baliaus nėr kaip. Sėdi ir laukia kitų, tada pradėjo krutėti močiutė, bei keli dėdės ir tetos, bet dar ne pilnas autobusiukas. Močiutė demonstratyviai pradėjo dūsauti biggrin.gif jaunimėlis dar tik pradėjęs linksmintis. Galiausiai dvi poros sutiko važiuoti pirmuoju reisu. O antruoju vėlgi, dauguma jau norėjo važiuoti, bet negalėjo, nes laukė jaunųjų. Kavinė ar kaip ją pavadinti priskaičiavo per didelę sąskaitą, jie ten aiškinosi, kol susirinko maistą, gėrimus, mes (likęs jaunimas) sėdėjom prie nukraustomų stalų ir vienas netgi sugebėjo vietoje užmigti pasirėmus į stalą biggrin.gif

Kažkaip man tokios patirties užteko biggrin.gif mes pasirūpinome svečių nakvyne, bet aišku kiekvienas elgiasi kaip jam priimtiniau  4u.gif

o kodel nedaryti pačiame mieste, bet tiek ilgai, kiek norisi, kad iki ryto. Kiekvienas skirstosi kada nori. Kainos panašios, bet būtų išspręsta transporto problema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2012 01 15, 13:04)
ka manot apie toki vestuviu scenariju, kai vyksta ceremonija baznycioje, veliau -CMB, tada jaunieji fotografuojasi ir... isvyksta i povestuvine kelione.  Jokiu kaviniu, sodybiu, jokio baliaus, man tiesiog idomu, ar daug dabar besirenkanciu toki  scenariju?  4u.gif

Man idealus toks scenarijus smile.gif atsisakyčiau tik ceremonijos CMB ir būčiau pasiruošusi pavaišinti atėjusius pasveikinti (nes tokių vis tiek greičiausiai būtų).
Atsakyti
sveikos, vasara ruosiames vestuvems. ir zinoma norime vienos dienos. tik beda kad esame is skirtingu miestu. suvaziuoja artimieji is keliu miestu. o atstumai nemenki. nemanau kad butu labai grazu nepasirupinti ju apnakvynimu. man vinintelis varijantas atrodo tik viesbutis, bet kazkaip svieciasi kad kosmosas man gausis doh.gif gal turit kas koki varijanta? o gal net zinot ka imanoma Anyksciuose siuo klausimu gudriau sugalvoti?
Atsakyti
QUOTE(si mo @ 2015 02 03, 23:12)
sveikos, vasara ruosiames vestuvems. ir zinoma norime vienos dienos. tik beda kad esame is skirtingu miestu. suvaziuoja artimieji is keliu miestu. o atstumai nemenki. nemanau kad butu labai grazu nepasirupinti ju apnakvynimu. man vinintelis varijantas atrodo tik viesbutis, bet kazkaip svieciasi kad kosmosas man gausis  doh.gif  gal turit kas koki varijanta? o gal net zinot ka imanoma Anyksciuose siuo klausimu gudriau sugalvoti?

Mūsų šventė irgi vienos dienos. Švenčiame Klaipėdoje, o sužadėtinio giminės iš Vilniaus. Tai tokius svečius apgyvendinsime viešbutyje, kurio restorane ir bus šventė. (((:
Atsakyti
QUOTE(lahti @ 2015 02 03, 23:15)
Mūsų šventė irgi vienos dienos. Švenčiame Klaipėdoje, o sužadėtinio giminės iš Vilniaus. Tai tokius svečius apgyvendinsime viešbutyje, kurio restorane ir bus šventė. (((:

imu jau galvoti ,kad nuo to ir as neissisuksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(si mo @ 2015 02 03, 23:12)
sveikos, vasara ruosiames vestuvems. ir zinoma norime vienos dienos. tik beda kad esame is skirtingu miestu. suvaziuoja artimieji is keliu miestu. o atstumai nemenki. nemanau kad butu labai grazu nepasirupinti ju apnakvynimu. man vinintelis varijantas atrodo tik viesbutis, bet kazkaip svieciasi kad kosmosas man gausis  doh.gif  gal turit kas koki varijanta? o gal net zinot ka imanoma Anyksciuose siuo klausimu gudriau sugalvoti?

paziurekite butu, kur siuloma trumpalaike nuoma. galima rasti perpus pigiau uz viesbucius smile.gif
Atsakyti
o as taip vakar sedejau sedejau ir susimasciau. neplanavau nei pirsliu,nei poru. bet dabar imu galvoti, o tai ka tiesiog reikes veikti ta vakara. na zinoma tikiuosi kad susirasim muzikanta kuris siuo klausimu kazkiek pades, bet va.... ima sirdi virpeti mintis, o gal vis gi ir apie pulkeli pagalvoti?..
Atsakyti
QUOTE(si mo @ 2015 02 05, 12:11)
o as taip vakar sedejau sedejau ir susimasciau. neplanavau nei pirsliu,nei poru. bet dabar imu galvoti, o tai ka tiesiog reikes veikti ta vakara. na zinoma tikiuosi kad susirasim muzikanta kuris siuo klausimu kazkiek pades, bet va.... ima sirdi virpeti mintis, o gal vis gi ir apie pulkeli pagalvoti?..

kam tas pulkas? juk ne jis svečius užima
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2015 02 05, 16:05)
kam tas pulkas? juk ne jis svečius užima

jei atvirai, tai tik tam,kad labiau vestuvem gal kvepetu. nezinau,kuo daugiau galvoju, tuo labiau visokios mintys kvailos lenda i galva.
Atsakyti
QUOTE(si mo @ 2015 02 05, 10:29)
jei atvirai, tai tik tam,kad labiau vestuvem gal kvepetu. nezinau,kuo daugiau galvoju, tuo labiau visokios mintys kvailos lenda i galva.

pas mus buvo pulkas, pirshliu nebuvo... bet visi sveciai ir tebuvo tas pulkas 6-ios poros), mano ir vyro tevai ir diedukai (kas gyvi buvo) ir viskas.... shventem vieshbuty-restorane.... turejom muzikantus.... kas norejo, tas pasieme kambarius.... mes irgi likom ten nakvot... visi ish Kauno 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(si mo @ 2015 02 05, 18:29)

kad būtų vestuvės reikia tik jaunųjų biggrin.gif pulkas man tai tik dėl smagumo kažkur keliaujant ar fotografuojantis. Jei pas jus bus kažkoks vedėjas - muzikantas tai išvis nepergyvenkit dėl tokių niekų, o jei nebus tai sugalvokit keletą smulkmenėlių, kurios vakaro metu užims svečius (nuotraukų stendas, laiškų ar linkėjimų rašymas jauniesiems, svečių medis, fotosesija prie kažkokio stendo ar spec sukurtos mini studijos kad ir ant sofutės, žibintų leidimas ir taip toliau) iš patirties sakau, kad užtenka poros idėjų, kurios įtrauktų svečius ir vakaras toliau eina natūraliai smile.gif arba paprašykit kad kas į pagalbą ateitų kokį visus svečius apimantį žaidimą vakaro metu pravestų. Idėjų pilna tiek pačiose supermamose, tiek internete. Ypač daug galima pasisemti iš įvairių puslapių, kur reklamuojasi vestuvių planuotojai, padėjėjai ir visokie kitokie idėjų generatoriai biggrin.gif aišku viskas priklauso nuo kelių esminių dalykų arba turi finansų ir samdai žmones, kurie viską padaro, arba turi šiek tiek laiko ir fantazijos rolleyes.gif
žodžiu nepasiduok priešvestuvinei panikai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(si mo @ 2015 02 05, 17:29)

vestuvėm kvepės vien dėl baltos suknelės mirksiukas.gif
mūsų buvo vienos dienos mažos 17 žm.
Nebuvo porų, tik liudininkai.
Po CMB važiavom fotkintis dviese, svečiai važiavo prie jūros ruošt stalelio su užkandžiais ir šampanu. Paskui atvažiavom mes, porą užsiėmimų, nuotraukų.
Paskui išsiskirstėm, mes vėl išvažiavom fotkintis, svečiai į restoraną.
Iš kito miesto buvo porą žmonių, bet jie nakvojo pas savo tėvus smile.gif
Papildyta:
nebuvo muzikantų, vedėjų, sesės pravedė vakarą su žaidimais
Atsakyti