o man noretusi kad nors vienas is trejetuko butu ne suo ar kate, bet taip nebus
gaila...
QUOTE(alio-nka @ 2008 03 16, 20:41)
o man noretusi kad nors vienas is trejetuko butu ne suo ar kate, bet taip nebus
gaila...
as irgi idejau ne kate ir suni ir tiesa pasakius net nesitikiu sulaukti nei vieno balselio, nes dauguma balsavo uz passtaruosius gyvunus, bet as nenusiminu, svarbiausia dalyvauti
QUOTE(Nerytė @ 2008 03 16, 22:19)
as irgi idejau ne kate ir suni ir tiesa pasakius net nesitikiu sulaukti nei vieno balselio, nes dauguma balsavo uz passtaruosius gyvunus, bet as nenusiminu, svarbiausia dalyvauti
esme turi buti grazioje nuotraukoje, pozoje, pateikime ir t.t.
o as balsavau uz kitus gyvunus, nes turejau ir katina ir suni, zuvites, ziurkenus...ir is patirtes zinau, kad pagaut gera kadra su katinu ar sunims daug lengviau, nei su kitais...tiesa uz viena suni prabalsavau
Labai gailo kad neliko to ziurkeno, kuriam ora kazkas pagadino, jis buvo mano favoritas ir foto ir pavadinimas
o as beveik visus balsus atidaviau uz nuotraukas,kuriose augintiniai su vaikuciais kartu
QUOTE(Nerytė @ 2008 03 16, 21:19)
as irgi idejau ne kate ir suni ir tiesa pasakius net nesitikiu sulaukti nei vieno balselio, nes dauguma balsavo uz passtaruosius gyvunus,
mano du balsai nei šuniui nei katei pvz.
QUOTE(Nerytė @ 2008 03 16, 19:34)
manau kad moteris su suniu bus pirmam trejetuke.... balsavau ir as uz sia nuotrauka 
as irgi balsavau, o be jos, dar uz

dalinau balsus po lygiai
Papildyta:
dar norejau uz sias, ale...

o jau po 12 val jau bus rezultatai, kazi
Baisiai jau idomu kiek mano bus surinkusi, i pirma 100tuka tikiuosi pateks
O siaip pirmai vietai manau MAGAS nusipelnes be konkurencijos. Man si veisle irgi nepatinka is isvaizdos, bet pati nuotrauka yra superine visom prasmem:kokybes, pateikimo, nuotaikos,... Idomu kieno ji
Respect autorei
O siaip pirmai vietai manau MAGAS nusipelnes be konkurencijos. Man si veisle irgi nepatinka is isvaizdos, bet pati nuotrauka yra superine visom prasmem:kokybes, pateikimo, nuotaikos,... Idomu kieno ji
QUOTE(Rhealife @ 2008 03 16, 23:25)
o jau po 12 val jau bus rezultatai, kazi
Baisiai jau idomu kiek mano bus surinkusi, i pirma 100tuka tikiuosi pateks
Respect autorei 
bus bus, nes 17 d. jau po vidurnakčio.
Aha man ir įdomu kieno ji, turiu variantų bet palauksiu rezultatų
Jau neužilgo rezultatai
Oi laukiam laukiam,rezultatų laukiam
ale ir vartotojų padaugėjo šioj temoj
visoms įdomu
Na ką sveikinimai nugalėtojoms, triušis fainuolis
ir iš tiesų maloniai nustebino, kad ta Mago šeimininkė dalyvauja pirmą kartą. Smagu