Įkraunama...
Įkraunama...

Mano augintinis

o man noretusi kad nors vienas is trejetuko butu ne suo ar kate, bet taip nebus verysad.gif gaila...
Atsakyti
QUOTE(alio-nka @ 2008 03 16, 20:41)
o man noretusi kad nors vienas is trejetuko butu ne suo ar kate, bet taip nebus  verysad.gif gaila...

as irgi idejau ne kate ir suni ir tiesa pasakius net nesitikiu sulaukti nei vieno balselio, nes dauguma balsavo uz passtaruosius gyvunus, bet as nenusiminu, svarbiausia dalyvauti biggrin.gif mirksiukas.gif esme turi buti grazioje nuotraukoje, pozoje, pateikime ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 03 16, 22:19)
as irgi idejau ne kate ir suni ir tiesa pasakius net nesitikiu sulaukti nei vieno balselio, nes dauguma balsavo uz passtaruosius gyvunus, bet as nenusiminu, svarbiausia dalyvauti  biggrin.gif  mirksiukas.gif esme turi buti grazioje nuotraukoje, pozoje, pateikime ir t.t.

o as balsavau uz kitus gyvunus, nes turejau ir katina ir suni, zuvites, ziurkenus...ir is patirtes zinau, kad pagaut gera kadra su katinu ar sunims daug lengviau, nei su kitais...tiesa uz viena suni prabalsavau blush2.gif bet toje nuotraukoje patiko santikiai tarp vaiko ir suns...
Labai gailo kad neliko to ziurkeno, kuriam ora kazkas pagadino, jis buvo mano favoritas ir foto ir pavadinimas thumbup.gif , turejo sansu buti trejetuke...
Atsakyti
o as beveik visus balsus atidaviau uz nuotraukas,kuriose augintiniai su vaikuciais kartu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 03 16, 21:19)
as irgi idejau ne kate ir suni ir tiesa pasakius net nesitikiu sulaukti nei vieno balselio, nes dauguma balsavo uz passtaruosius gyvunus,

mano du balsai nei šuniui nei katei pvz. ax.gif dar patiko papūgos., ale kad nebeužteko jau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 03 16, 19:34)
manau kad moteris su suniu bus pirmam trejetuke.... balsavau ir as uz sia nuotrauka bigsmile.gif

as irgi balsavau, o be jos, dar uz
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

dalinau balsus po lygiai blush2.gif

Papildyta:
dar norejau uz sias, ale...
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
o jau po 12 val jau bus rezultatai, kazi g.gif Baisiai jau idomu kiek mano bus surinkusi, i pirma 100tuka tikiuosi pateks blush2.gif

O siaip pirmai vietai manau MAGAS nusipelnes be konkurencijos. Man si veisle irgi nepatinka is isvaizdos, bet pati nuotrauka yra superine visom prasmem:kokybes, pateikimo, nuotaikos,... Idomu kieno ji bigsmile.gif Respect autorei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rhealife @ 2008 03 16, 23:25)
o jau po 12 val jau bus rezultatai, kazi  g.gif Baisiai jau idomu kiek mano bus surinkusi, i pirma 100tuka tikiuosi pateks  blush2.gif

O siaip pirmai vietai manau MAGAS nusipelnes be konkurencijos. Man si veisle irgi nepatinka is isvaizdos, bet pati nuotrauka yra superine visom prasmem:kokybes, pateikimo, nuotaikos,... Idomu kieno ji  bigsmile.gif  Respect autorei  4u.gif

bus bus, nes 17 d. jau po vidurnakčio.
Aha man ir įdomu kieno ji, turiu variantų bet palauksiu rezultatų biggrin.gif
Atsakyti

Jau neužilgo rezultatai bigsmile.gif bigsmile.gif

Oi laukiam laukiam,rezultatų laukiam hihihi.gif,yra nuotraukų gražių wub.gif wub.gif ir tikrai jos bus finalininkės thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
ale ir vartotojų padaugėjo šioj temoj biggrin.gif visoms įdomu
Atsakyti
Valiooooooooo clap.gif , 1 vieta gražiausiai nuotrukai wub.gif . Sveikinimai dieliausi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nome: 17 kovo 2008 - 00:04
Na ką sveikinimai nugalėtojoms, triušis fainuolis good.gif ir iš tiesų maloniai nustebino, kad ta Mago šeimininkė dalyvauja pirmą kartą. Smagu thumbup.gif
Atsakyti