Įkraunama...
Įkraunama...

Mano augintinis

sveikinimai nugaletojoms 4u.gif

ir dekui uz balsus Lordukui wub.gif

kazkodel taip ir galvojau kad sita foto Elinos
user posted image

nuojauta neapgavo cool.gif
Atsakyti
joooo, triušiukas nerealus, tik II vieta man schmoll.gif mintis gera, nuoširdi, bet foto tokia baisi, buitiška, konkursui netinka...
Atsakyti
QUOTE(*VICI* @ 2008 03 17, 00:08)
joooo, triušiukas nerealus, tik II vieta man schmoll.gif mintis gera, nuoširdi, bet foto tokia baisi, buitiška, konkursui netinka...

nereikia pamirsti, kad balsuoja ne tik foto profai/megejai etc. mirksiukas.gif

mintis tos foto thumbup.gif
Atsakyti
Sveikinimai nugalėtojoms user posted image

Atsakyti
Didžiausi sveikinimai laimėtojams, labai šaunios nuotraukos laimėjo clap_1.gif , žinoma ir dar bent dvi dešimtys žemiau esančios nuotraukos ne ką prastesnės thumbup.gif

negaliu atsidžiaugti kad męs vis tobulėjame ir nuotraukų begalo daug nerealių thumbup.gif

[attachmentid=135289] [attachmentid=135290] Visą laiką įtariau kas šių nuotraukų autorės ir neapsirikau mirksiukas.gif ax.gif

Labai dėkui visoms kurios pastebėjo mano mažąją lens.gif žuvytę už stiklo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valerija: 17 kovo 2008 - 00:40
Dideli sveikinimai nugaletojoms!!! user posted imageuser posted image Ir taip pat visoms dalyvavusioms!!! user posted image Fainas konkurselis buvo, o nuotrauku puikiu irgi labai daug thumbup.gif wub.gif
Labai aciu visoms balsavusioms uz Lapuka ir Pilki aciuks.gif, net nesitikejau tokio rezultato thumbup.gif Labai esu patenkinta!!! yahoo.gif
Itariau, kad Alio-nkos triusiukas laimes user posted image, bet uz sia foto nebalsavau, nes maciau, kad ji ir taip gerbeju nestokoja bigsmile.gif , tad padalinau savo balsiukus sioms nuotraukytems:
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lauksim kito konkurselio bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
wub.gif ACIU visems uz balsus ir sveikinimus, tikrai nesitikejau tokio rezultato blush2.gif taip girete, tai labai norejau i pirma desemtuka patekti, bet pati sau daviau vieta tik antram desemtuke...
Dar karteli visems ACIU
Atsakyti
Sveikiname nugaletojus! 4u.gif Uz dvi is ju balsavau ax.gif Labai noriu padekot uz musu ryzajam Diksiui skirtus balsus aciuks.gif aciuks.gif Visiskai nesitikejau,kad gausim tiek balsu wub.gif ,juk kitu nuotraukos visada atrodo grazesnes blush2.gif .Dar karta aciu! wub.gif
Atsakyti
antra vieta trejetuko neverta schmoll.gif kitos dvi - thumbup.gif , nors balsavau tik už triušį
Atsakyti
QUOTE(*VICI* @ 2008 03 17, 00:08)

drinks_cheers.gif
nustebau ją pamačius II-oje vietoje wacko.gif

QUOTE(Valerija @ 2008 03 17, 00:38)

Labai dėkui visoms kurios pastebėjo mano mažąją lens.gif  žuvytę už stiklo biggrin.gif

labai graži nuotrauka 4u.gif kaip ir dauguma kitų, su kuriomis dalyvavai ankstesniuose konkursuose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 03 17, 07:26)
antra vieta trejetuko neverta schmoll.gif  kitos dvi -  thumbup.gif , nors balsavau tik už triušį

Kam verta, kam ne tongue.gif

o man ta nuotrauka labai miela, šilta, jauki wub.gif
Atsakyti
Sveikinimai nugalėtojam 4u.gif thumbup.gif
Nemažai pasipiktinusių dėl antros vietos. Bet išeina taip, jei išrinko, vadinasi verta. wub.gif mirksiukas.gif
Labai dėkavojam už tris balselius pastebėtai aciuks.gif ir pakritikuotai Pukučio nuotraukai. blush2.gif Nu ką gi, reikia pradėt mokytis fotografuoti gulom, kad sugebėčiau išlaužt ne tik vaizdą, bet ir kitus privalumus. rolleyes.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti