QUOTE(l.buz @ 2008 03 13, 22:53)
QUOTE(Džinė @ 2008 03 14, 10:53)
tai kad visi konkursiniai reikalai jau aptarti, tai kas belieka
QUOTE(*Rita* @ 2008 03 14, 10:30)
akivaizdu, kad per daug laiko balsavimui
QUOTE(Eglute:} @ 2008 03 13, 23:54)
as balsavau uz sias foto:
labai meniskos,grazios ir siaip mielos
labai labai
abu panasus

labai meniskos,grazios ir siaip mielos

kaip skirtingai visdėlto visiems atrodo..
pirmoji jūsų pasirinkta man absoliučiai netgi netinkama konkursui..netgi neryški ir apšvietimas , tragedija.
Paskutinioji ...na man asmeniškai būtų gėda tokią rodyti...chaosas, kuitalynas fone...žodžiu aš net sau asmeniškai tokios nuotraukos nesidaryčiau.o čia vadinsi siųsta konkursui...o dar šuo su alkoholio buteliu...
QUOTE(zurza @ 2008 03 14, 12:03)
pirmoji jūsų pasirinkta man absoliučiai netgi netinkama konkursui..netgi neryški ir apšvietimas , tragedija.
Paskutinioji ...na man asmeniškai būtų gėda tokią rodyti...chaosas, kuitalynas fone...žodžiu aš net sau asmeniškai tokios nuotraukos nesidaryčiau.o čia vadinsi siųsta konkursui...o dar šuo su alkoholio buteliu...
pirmosios man nuotaika tai superine, bet aisku tamsi ir as pvz net nepastebejau jos anksciau.
o antroji, del buteliu keivieno sava nuomone, bet va apkarpyti tai tikrai buvo dar galimybiu.
QUOTE(Irongė @ 2008 03 14, 11:14)
pirmosios man nuotaika tai superine, bet aisku tamsi ir as pvz net nepastebejau jos anksciau.
o antroji, del buteliu keivieno sava nuomone, bet va apkarpyti tai tikrai buvo dar galimybiu.
taip taip,as tai kazkaip net neatkreipiau demiasio i fona kol nepasake kad sarmalynas
QUOTE(Irongė @ 2008 03 14, 12:14)
visiškai pritariu - šuo gražus, butelka ne prie ko, o štai neklotų lovų ir bobutės chalato galėtų ir mažiau matytis
QUOTE(zurza @ 2008 03 14, 11:03)
Ir dar data raudona... Juk čia ne šeimyninis albumas, o konkursas. Na akimirka gal ir graži, bet konkursui to juk neužtenka?
QUOTE(zurza @ 2008 03 14, 11:03)
Kartais chaosas turi savotiško žavesio. Bet visos nuotraukos, kuriose suaugę žmonės, manantys, kad alkoholio butelį apsikabinęs gyvūnas (ar vaikas) yra labai juokinga, mane rimtai siutina. Tiesiog aš nieko bendro ir juokingo nematau tarp kvaištelėjusio girtuoklio patvory ir gyvūno. Kas čia gali būti juokinga? Kalbu apie tokias - neva režisuotas nuotraukas. Esu mačiusi linksmų ir skoningų nuotraukų, kuriose butelis nekelia neigiamų minčių.
Šiaip konkursas labai mielas. Bet vis tiek balsuodama žiūrėjau ir į nuotraukos pateikimą, ir į mintį...
o žėkit, nu čia moderatorei gal daugiau kl. kažkaip žiūrinėjau senus konkursus buvusius, ir nemažai foto, kur likę tik {visos} prie buvusio niko, tai čia kaip suprantu tų narių, kurios jau išsiregistravę iš sm ar ne?
ar keisti nikai? jei pakeistas, ar ten matytųsi irgi ar būtų senas nikas?
pagalvojau taip todėl, kad pagalvojau apie save, jei dėl tam tikrų priežasčių išsiregistruočiau iš sm, greičiausiai ir nenorėčiau kad mano foto (na ten kur matos pats autorius, ar tai vaikas) būtų ir sm. Ar yra tokia galimybė kad iš ten išimt foto pvz jei ką?
pagalvojau taip todėl, kad pagalvojau apie save, jei dėl tam tikrų priežasčių išsiregistruočiau iš sm, greičiausiai ir nenorėčiau kad mano foto (na ten kur matos pats autorius, ar tai vaikas) būtų ir sm. Ar yra tokia galimybė kad iš ten išimt foto pvz jei ką?
QUOTE(kioske @ 2008 03 13, 22:38)
QUOTE(Yell @ 2008 03 13, 22:39)
aš pagal spalvą sudėjau...veislėse ne baisi žinovė, prašau man atleisti
QUOTE(grange @ 2008 03 14, 13:13)
o žėkit, nu čia moderatorei gal daugiau kl. kažkaip žiūrinėjau senus konkursus buvusius, ir nemažai foto, kur likę tik {visos} prie buvusio niko, tai čia kaip suprantu tų narių, kurios jau išsiregistravę iš sm ar ne?
ar keisti nikai? jei pakeistas, ar ten matytųsi irgi ar būtų senas nikas?
ten kur nesimato niko, tai narys išsiregistravęs, jei pakeitė niką tia visos nuotraukos lieka, o nikas matosi jau kitas.
galiu nuotraukas ištrinti.jei išsiregistruoja narys, apie tai turėtų parašyti man AŽ prieš išsiregistruojant (kitaip jau nebegalės gi až naudotis) ir visas nuotrauka spašalinsiu, na nebent ten laimėta kokia vieta tai gal norės palikti prisiminimui.
QUOTE(Saulės pūga @ 2008 03 14, 13:48)
Ir dar data raudona... Juk čia ne šeimyninis albumas, o konkursas. Na akimirka gal ir graži, bet konkursui to juk neužtenka?
Kartais chaosas turi savotiško žavesio. Bet visos nuotraukos, kuriose suaugę žmonės, manantys, kad alkoholio butelį apsikabinęs gyvūnas (ar vaikas) yra labai juokinga, mane rimtai siutina. Tiesiog aš nieko bendro ir juokingo nematau tarp kvaištelėjusio girtuoklio patvory ir gyvūno. Kas čia gali būti juokinga? Kalbu apie tokias - neva režisuotas nuotraukas. Esu mačiusi linksmų ir skoningų nuotraukų, kuriose butelis nekelia neigiamų minčių.
Šiaip konkursas labai mielas. Bet vis tiek balsuodama žiūrėjau ir į nuotraukos pateikimą, ir į mintį...
Na, aš tai kažkaip įsivaizduoju, kad tas vargšas šuniukas tik nuo blykstės prisimerkęs, ir tik paėmęs pažaisti tuščia butelį. nebūtinai jis gi apsisvaiginęs.
man atrodo, kad pats butelys kelia tiek neigiamų asociacijų su girtumu, kad jau tuoj ir šunį į chronius nurašysit....
Aš,kai dėjau savo augintinio nuotrauką,rinkau,kur man jis labai gražus.Bet kai paskaičiau čia jūsų reikalavimus nuotraukom
,tai kitą kartą labai pagalvosiu ar išvis verta dalyvaut.Ne visos gi mamos fotografės-profesionalės.Ir kiekviena ,manau, rinko tą nuotraukytę,kurioje jai mieliausias jų augintinis.