Įkraunama...
Įkraunama...

Mano augintinis

QUOTE(Rustė @ 2008 03 14, 13:23)
galiu nuotraukas ištrinti.jei išsiregistruoja narys, apie tai turėtų parašyti man AŽ prieš išsiregistruojant (kitaip jau nebegalės gi až naudotis) ir visas nuotrauka spašalinsiu, na nebent ten laimėta kokia vieta tai gal norės palikti prisiminimui.

4u.gif aišku. jei ką žinosiu, nors dar nesiruošiu bėgt, per daug gerai čia blush2.gif
čia kažkas kai sakė, kad nesimato ryškių favouritų ... na sunku spręst nes aišku ne visi rodo kas už ką balsuoja, bet manau tas šuo su kamuoliuku bus pirmose vietose, triušis, ir katukai raudonam fone. nežinau šiaip manau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fiona35 @ 2008 03 14, 14:38)
Aš,kai dėjau savo augintinio nuotrauką,rinkau,kur man jis labai gražus.Bet kai paskaičiau čia jūsų reikalavimus nuotraukom g.gif ,tai kitą kartą labai pagalvosiu ar išvis verta dalyvaut.Ne visos gi mamos fotografės-profesionalės.Ir kiekviena ,manau, rinko tą nuotraukytę,kurioje jai mieliausias jų augintinis.

Be reikalo taip sakote.Gerai kad dedate savo nuotraukytes.galima jas ir "iškirpti" pakoreguoti kad būtų gražesnės.Svarbiausiai kad augintinis būtų mielas ir gražus :-)
man asmeniškai nemažai gražių nuotraukėlių, deja tik už 5 galima balsuoti.Aš pasirinkau šias:

http://www.supermama...p...&phid=14596
http://www.supermama...p...&phid=14747
http://www.supermama...p...&phid=14437
http://www.supermama...p...&phid=14531
http://www.supermama...p...&phid=14566

man jos pasirodė įdomiausios

Atsakyti
Aš,kai dėjau savo augintinio nuotrauką,rinkau,kur man jis labai gražus.Bet kai paskaičiau čia jūsų reikalavimus nuotraukom g.gif ,tai kitą kartą labai pagalvosiu ar išvis verta dalyvaut.Ne visos gi mamos fotografės-profesionalės.Ir kiekviena ,manau, rinko tą nuotraukytę,kurioje jai mieliausias jų augintinis.

tu taip neimk giliai į širdį, aš irgi retai turiu geresnių nuotraukyčių, bet neturiu laiko lakstyt paskui geresnius kadrus, todėl dedu tą, kuri man atrodo į temą, ganėtinai kokybišką, net ir neidealią.
nors va bardakus kambary apkarpyt tai stengiuosi.... blush2.gif
Atsakyti

išties per jautriai reaguojate į tokį paprastą dalyką, kaip nuotraukų aptarimas g.gif Juk kas čia bloga, kad kažkas pataria apkirpti kad nesimatytų nepaklotos lovos? Kitą kartą gal šiuo patarimu vadovautųsi ir daugiau konkurso dalyvių. O tai, kad kažkas išreiškia savo nuomonę pozavimo su buteliais ar dar kažkuo atžvilgiu - tai tam čia ir susirinkome. Visai kas kita, jeigu būtų įžeidinėjama - "man šis šuo negražus", "kokia bjauri katė", "kas tokį gyvūną galėtų auginti" ir pan. Tačiau kol kas tokių komentarų nemačiau ir tikrai nėra reikalo demonstruoti savo ambicijų bei ultimatumų dėl dalyvavimo kituose konkursuose - tai tik jūsų teisė pasirinkti, dalyvauti ar ne mirksiukas.gif
Neužpykite už postą 4u.gif
Atsakyti
Ačiū.Labai giliai ir neimu. mirksiukas.gif .Ne mano tas dogas su butelaičiu(nors dogas labai gražus).Nors,kai savo fotkę savikritiškai apžiūrėjau blush2.gif ,matosi ir sienos aptrupėję...,bet augintinis laabai gražus(čia man) tongue.gif Tik ne šita foto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fiona35: 14 kovo 2008 - 14:44
nu greiciau rezultati jau butu biggrin.gif kol neprasidejo viskas "kaip visada"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenele Raganele: 14 kovo 2008 - 14:38
QUOTE(fiona35 @ 2008 03 14, 14:30)
Ačiū.Labai giliai ir neimu. mirksiukas.gif .Ne mano tas dogas su butelaičiu(nors dogas labai gražus).Nors,kai savo fotkę savikritiškai apžiūrėjau blush2.gif ,matosi ir sienos aptrupėję...,bet augintinis laabai gražus(čia man) tongue.gif Tik ne šita foto

išimk ir šitą foto įdėtą schmoll.gif kas kad ne ta foto bet aiškiai matos kuri ten yra tavo....jei jau taisyklės visiems lygios tai nereikia joms nusižengti rolleyes.gif
Atsakyti
Atsiprašau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fiona35 @ 2008 03 14, 15:30)

aha, tas šunius ir man gražus, toks blizgantis, pilkas bigsmile.gif
O dėl savo nuotraukėlės nesijaudinkite - žiū ims ir atsiras jos gerbėjų, gal jūs pati per labai kritiškai ją vertinate? Jeigu ji buvo pakritikuota čia - nenusiminkit, juk tai irgi reklama! O jei ne - gal tai ženklas, kad nėra ji tokia ir prasta mirksiukas.gif
Aš kiek dalyvauju konkursuose - niekada daugiau 8 balsų nesu gavusi, o dažniausiai vos porą. Ale ne dėl to dalyvauju. Tiesiog jeigu konkursas man įdomus, pasikapstau archyve, įdedu nuotrauką į konkursą, o tada įdomu būna skaityti šį aptrarimą ir jame dalyvauti - priešingu ateju tingėčiau sekti smile.gif
Papildyta:
Lai paredaguoja skubiai savo žinutę ir tiek irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(fiona35 @ 2008 03 14, 14:45)
Atsiprašau. ax.gif

tai dėl manęs tai viskas ok, aš čia dėl tavęs sakiau, kad nepanaikintų mirksiukas.gif

QUOTE(*Rita* @ 2008 03 14, 14:46)
Lai paredaguoja skubiai savox žinutę ir tiek irnesakyk.gif

taip ir padarė matau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2008 03 14, 13:23)
aš pagal spalvą sudėjau...veislėse ne baisi žinovė, prašau man atleisti aciuks.gif
ten kur nesimato niko, tai narys išsiregistravęs, jei pakeitė niką tia visos nuotraukos lieka, o nikas matosi jau kitas.

galiu nuotraukas ištrinti.jei išsiregistruoja narys, apie tai turėtų parašyti man AŽ prieš išsiregistruojant (kitaip jau nebegalės gi až naudotis) ir visas nuotrauka spašalinsiu, na nebent ten laimėta kokia vieta tai gal norės palikti prisiminimui.

O jeigu nesinori,kad vardas būtų prie nuotraukos,jei esi prisiregistravęs?Visada bus matomi,ar yra išimtys?
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2008 03 14, 22:24)
O jeigu nesinori,kad vardas būtų prie nuotraukos,jei esi prisiregistravęs?Visada bus matomi,ar yra išimtys?

vardų pašalinti neįmanoma.
arba nuotrauka su vardu (narys registruotas, dalyvauja forume)
arba nuotrauka be vardo (narys išsiregistravęs)
arba nuotraukos nėra (nario asmeniniu prašymu dėl rimtos priežasties)
Atsakyti