Įkraunama...
Įkraunama...

Nestandartiniai rūbų/batų dydžiai

Oooooo smile.gif smagu smile.gif
smagu ne todel kad kazkam beda, o smagu, kad ne viena as esu apdovanota tokiu-ismeru-nebuna dydzio peda biggrin.gif siulau gal susitikti kada Vilniuj ir apsidalinti rupesciais, kartu pakeikti Lietuvos batsiuvius biggrin.gif
Dar noreciau paklausti, kuri Jusu siuvosi didesnio dydzio (nuo 42-43) avalyne? smile.gif
Pas ka, uz kiek, ar patiko?
Perskaiciau visa tema, bet taip ir nepastebejau atsiliepimu smile.gif
Atsakyti
as tai nesioju 34-35 ismera, tai turiu irgi nemazai problemu.Perku ne tai kas patinka, o tai, kas yra.O tik pora pardu prekiauja 35.Tai Viva batai ir DIVO schmoll.gif
Atsakyti
Labas visoms! 4u.gif
O as vakar kazkaip net likau laiminga del savo nestandarto... ax.gif Uzklydau i "la Senza" parde, ir radau PILNA pasirinkima liemeneliu dydziu, kuriu seniau LT nebudavo!!!!!!
Na, pas mani 70 F... blush2.gif
Tiek prisikentejau, ir gavau pazeminimo doziu per tuos metus. Mazdaug, uzeini i parde, ir pardavejos pradeda tyciotis: "O Jums TIKRAI reikia sito dydzio?????????" (Nu as pati esu gana smulki ir auksta)..
Arba: " Tokiu dydziu isviso nebuuuuna!! " doh.gif ir taip toliau...
Vien zodziu.... Nusipirkau faina komplektuka, ir buvau suzaveta maloniu aptarnavimu!!!!!!! O ipakavimas toks, kad net ir ispakuoti nesinori! lotuliukas.gif
Oj geraiii.. smile.gif

Beje, buvau gedo prospekte, 9.
Nu super! Esu patenkinta daugiau, negu po eilinio malonaus ir gero apsipirkimo!
Atsakyti
Monikju, man tas pats zinok smile.gif nu pas mane tik gal dydis mazesnis smile.gif nesistengiu as krutines pabrezt,pati irgi esu smulki ir auksta,tai pardavejom tenka irodinet,kad man tikrai tokio dydzio reik biggrin.gif labai nervina.o lasenzoj man labai patinka,o kas svarbiausia,randu ten idealiai savo dydi smile.gif
Atsakyti
sveikos merginos
nez ar cia pataikiau ar reikia naujos temeles ,bet prasau patarti kur galima isigyti kelniu ar sijonu toms kurios neturi uzpakaliuko ir esa visiskos lentutes. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(AGFA @ 2007 12 03, 12:46)
DIDELIU DYDZIU MADINGI MOTERISKI BATAI 42-45 DYDZI, DIDELIS MODELIU PASIRINKIMAS, ILGAAULIAI IR BATELIAI;
VYRISKI ZIEMINIAI BATAI IR BATELIAI IKI 52 DYDZIO;
RUBAI IKI 82 DYDZIO VYRISKI IR MOTERISKI, DIDELIS PASIRINKIMAS,PLATUS ASORTIMENTAS: kostiumai,striukes, megztiniai ir t. t
Kontaktinė informacija: Miestas: Vilnius
Vardas: UAB "GIGANTAS" M. DOBUZINSKIO,16 VILNIUS
Telefono numeris: 2727038

Buvau as tam GIGANTE batų kainos tai tikrai gigantiškos doh.gif batu tai tikrai nemažas pasirinkimas,bet rubu tai schmoll.gif ,na jaunatviško nieko neradau.Bet buvau prieš 2 mėn.sakau gal papildė asortimentą :rolleyes:gal kas buvot? ax.gif
Atsakyti
Merginoms, kuriu peda ne is mazuju, siulau pabandyt uzsukt i pylimo g. esancia devetu batu parduotuve (beje ten galima rasti ir visai nauju batu). Labai didelis batu pasirinkimas didelei pedai (pablizgindavau akis, tik kad man mazu reikedavo). Tik dabar tiksliai nzn kaip paaiskinti, bet toje puseje kur Roto knygynas, ir butent visai salia ten, arciau stoties (orientyras gal butu Conti viesbutis) 4u.gif
Papildyta:
Mazu pedu savininkes irgi gali pasidairyti, esu nugriebus ten visiskai naujus batukus ir ilgaaulius 36 dydzio, bet maciau ir mazesniu.
Atsakyti
Sveikutes radau bendraminciu bureli 4u.gif Esu ir is stuomens ir is liemens g.gif koja turiu 42 ir visapusiskai prisidedu prie jusu .
Tiesa skaiciau kazkuri jiesko batu tai va preita sav pirkaus tokius madingus kaliosiukus bet sei jau tikrai yra nereik skustis aisku ne kaip 38 ismierai , bet gyvent galima. O kurios ten 44 lapce tikrai uzjauciu bet jai pati nosies nenukabini tai kogero mums juo lab nereiktu skustis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evaj: 04 kovo 2008 - 09:48
O per ebay ne viena siust nebandet didesniu dydziu batuku? ax.gif Siap mano koja standartine, bet kai sau batu ieskaus daznai uzmatau didesnio dydzio batu.
Atsakyti
QUOTE(*kotia* @ 2007 12 18, 09:32)
as tai nesioju 34-35 ismera, tai turiu irgi nemazai problemu.Perku ne tai kas patinka, o tai, kas yra.O tik pora pardu prekiauja 35.Tai Viva batai ir DIVO  schmoll.gif

zinok, as irgi nusiziuriu sau patinkancius batus, o kas is to - jie per dideli. tai irgi pasirinkimas laaabai sumazeja doh.gif teisingai sakai, kad renkiesi jau vos ne kas patinka, o kas tinka ir nors kiek patinka, jau i kokybe net neziuri, nu nes ner is ko rinktis. kas is to, kad grazus ir geri, jei tabaluoja ant kojos biggrin.gif tai cia problema su vasariniais bateliais/basutem, su kitais as dar galiu issiverst tongue.gif viva batuose, beje, neradau 35 schmoll.gif tik nusisypsojo ir pasake, kad nera. bet va, kur sake, kad buna, tai elegant line bigsmile.gif gaila tik, kad neturejo man patinkanciu trimpenkto cry.gif bet siaip sake, kad pas juos buna.
Atsakyti
na jei koja didele tai batu galite rasti Bordo parduotuveje. kaune cia jei ka, ten kur akluju sankryza mazdag smile.gif tik ten kainos nera mazos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AGFA @ 2008 05 20, 09:36)
man netiko.....44 dydis....

user posted image

o kuom netiko?
Papildyta:
Beje, kuri Jūsų aukštaūgių, siuvasi švarkus, striukes ir pan. Vilniuje? Gal galite pasidalinti siuvėjos kontaktais? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dwiola: 20 gegužės 2008 - 11:50