Įkraunama...
Įkraunama...

Nestandartiniai rūbų/batų dydžiai

QUOTE(Saulutė.K @ 2007 09 04, 14:14)
Galima ir "Lituanikoj" uzsisakyti batus, nebrangiai padaro  ax.gif

....teko užsisakyt....poto reikėjo grąžiant.....jie juk neturi tokio didelio dydžio moteriškų kurpalių....tai daro ant vyriškų.....pasiimkit vyriškus 43-44 batus ir pažiūrėkit į plotį ir keltį.....siaaauuuubas......... doh.gif doh.gif
Atsakyti
kaip uzsisakyt Lituanikoj? kokia kaina, gal zinot...
Atsakyti
Yra Vokieciu gatvej tokia parduotuve As nupirksiu batukus tau. TAi ten jie veza vokiskus ir austriskus batus, dydziu turi net iki 43 dydzio.
As siandien nusipirkau Gabor ilgaaulius rudeninius 42 dydzio ir zieminius su naturaliu kailiu. Kainos aisku nera mazos, bet kai pasirinkimas toks skurdus, tai nera is ko rinktis per daug 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meg @ 2007 09 27, 18:56)
Yra Vokieciu gatvej tokia parduotuve As nupirksiu batukus tau. TAi ten jie veza vokiskus ir austriskus batus, dydziu turi net iki 43 dydzio.
As siandien nusipirkau Gabor ilgaaulius rudeninius 42 dydzio ir zieminius su naturaliu kailiu. Kainos aisku nera mazos, bet kai pasirinkimas toks skurdus, tai nera is ko rinktis per daug  4u.gif

ačiū ačiū, bėgsiu žiūrėt. Vis praeinu pro tą parduotuvę, kažkaip niekuom ypatingo ji "nekvepia" tai ir neužeinu. doh.gif
Atsakyti
Stai vienom 42 batuku dydzio reikia, o man 35 smile.gif , tai Lietuvoje, galima sakyti, tokio dydzio reikia ieskoti su ziburiu, bet kai jau vasara vaziuojam kur nors pailseti i siltus krastus, tai vyra tempiuosi i batu parduotuves, ten zmones pietieciai mazesni ir visada lengvai randu 35 dydi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(gitap @ 2007 06 12, 19:36)
Mergaitės, noriu paklausti, ar yra tema, kur didelių kojelių savininkėms siūloma avalynė? Kažkokia išsirta - kur galima būtų pasiūlyti savo nedėvimą didelės išmieros apavą? g.gif  ax.gif . Ar čia reikia eiti į temą TĖVAMS ir siūlyti su visom prekėm kartu? g.gif . Turiu kelias poras - man per didelės ax.gif .

sveikute, as esu didziakoje, mano dydis 43, gal tiktu, bet turbut klystu....ne nuo to galo pradejau, radau zinute, kad turi dideliu dydziu batu
Atsakyti
Sveikos,

Nepykit jeigu panaši tema jau yra, labai jau ilgas tų temų sarašas čia blush2.gif bigsmile.gif

Taigi, manoji bėda yra ne tame, kad mano dydis yra 42, o tame, kad batukų tam dydžiui nėra lotuliukas.gif biggrin.gif Na yra ECCO, tačiau kad ir kokie tie batai būtų kokybiški ir patogūs, išvaizdžius rasti sunkoka verysad.gif
Likimo draugės, pakuždėkit kurnion pusėn traukt, tų išsvajotųjų kurpaičių beieškant? 4u.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bronele @ 2007 11 05, 01:16)
Sveikos,

Nepykit jeigu panaši tema jau yra, labai jau ilgas tų temų sarašas čia  blush2.gif  bigsmile.gif

Taigi, manoji bėda yra ne tame, kad mano dydis yra 42, o tame, kad batukų tam dydžiui nėra  lotuliukas.gif  biggrin.gif  Na yra ECCO, tačiau kad ir kokie tie batai būtų kokybiški ir patogūs, išvaizdžius rasti sunkoka  verysad.gif
Likimo draugės, pakuždėkit kurnion pusėn traukt, tų išsvajotųjų kurpaičių  beieškant?  4u.gif  rolleyes.gif

Kaip įsitikinau reikia pardavėjų klausti, ko aš kažkodėl sarmatijuos blush2.gif nes kartais kai pasižiūri kaip į kokią nenormalią, bet sukaupiu jėgas ir klausiu doh.gif
va pvz Famclub'e (Kaune Megoj) matavausi netgi tokių kokių noriu 42dydžio batus buvo netgi per dideli, o 41 per maži smile.gif vėlgi likau be batų. Step Tope, užklausiau tai irgi pradėjo traukti, bet ne tokius kokių reikia... Panevėžy Babilone, kažkurioj batų pardėj net kokios 3 lentynos 42 dydžio batų prikrautos (bet vėlgi ne mano skonio). Reikia daug pastangų.. doh.gif
Atsakyti
Va, galiu pasidalinti patirtim.
Uzsakinejau vasarai basutes is La Redoute, tai atsiunte per mazas. Ant dezutes uzrasyta 42, o ant basuciu pado - 41. Ir suprask kaip nori. Pagalvojau, atseit basutes Ispanijoj pagamintos. Tai gal pas Ispanus 42 kaip 42, o pas prancuzus 42 kaip pas mus 41.
Uzsakiau batukus is Next. Tai net kojos nesugebejau ikist. Tikrai atvaziavo 41 dydis. Dabar va pardavineju cia forume. Bet matyt 41 dydzio bateliu pas mus pilna ir parduotuvese sad.gif
Zodziu, uzsakinteti reikia butinai vienu dydziu didesnius batus, o kartais gali tekti ir dviem dydziais. O as pati dabar jau kazkaip nebedrystu... blush2.gif
Atsakyti
oj pazistamos problemos doh.gif mano dovanele 43 dydzio, tai kai LT buvau daznai mazesnius nesiodavau, nes 42 tikrai galima rasti. kentejo mano pristeliai, oj kentejo doh.gif Cia Anglijoj 42 isvis ne problema, pilna visose parduotuvese. Yra viena pigi pardtuotuve kur galima 43 nusipirkt, bet tie batai pas juos kaip vienkartiniai, greit nusivaro padas ir t.t. bet is bedos tinka kartais.
siaip cia http://www.janinedal...ondon/#comments galite pasiskaityt anglu kalba, merginos dalijasi nuorodomis ir ziniomis kur galima isigyt dideliu ismieru batu, tik siaip daugiausia apie Londona kalba eina. bet yra puslapiu is kuriu manau ir i LT galima uzsisakyt butu.
vienas is psl yra www.tallgirls.co.uk, ir ne per brangiausiai. tik nzn ar i LT veztu, ir kaip kokybe. neuzsisakinejau dar. perzvelkit puslapi, jei yra galimybe uzsisakyt internetu, batai nebus problema, nes pasirinkimas tikrai nemazas.

Sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
DIDELIU DYDZIU MADINGI MOTERISKI BATAI 42-45 DYDZI, DIDELIS MODELIU PASIRINKIMAS, ILGAAULIAI IR BATELIAI;
VYRISKI ZIEMINIAI BATAI IR BATELIAI IKI 52 DYDZIO;
RUBAI IKI 82 DYDZIO VYRISKI IR MOTERISKI, DIDELIS PASIRINKIMAS,PLATUS ASORTIMENTAS: kostiumai,striukes, megztiniai ir t. t
Kontaktinė informacija: Miestas: Vilnius
Vardas: UAB "GIGANTAS" M. DOBUZINSKIO,16 VILNIUS
Telefono numeris: 2727038
Atsakyti
Pagaliau pagaliau nusipirkau batus thumbup.gif
Nesveikai dziaugiuosi - naturalios odos, vidus taip pat naturalus, ant kulno, su keliais dailiais dirzeliais, ne kiek nespaudzia, galiu net su vilnone kojine nesiot! Ir kaip manot kur pirkau? Kaune 25-cio turguje, o ant pado parasyta 40 dydis, nors as nesioju 42! Taigi, brangiosios, nepatingekit pasimatuoti ir mazesniu dydziu pazymetu ir butinai rasit!
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti