Įkraunama...
Įkraunama...

Nestandartiniai rūbų/batų dydžiai

Tikrai nudžiugau išgirdusi, kad Klaipėdoj yra parduotuvė su nestandartinių dydžių batais. Mano koja 34, o vasara tai 32 jei jau noriu kokių basučių reikia ieškoti. Iki šiol tik vaikų parduotuvėse kažką normalaus rasdavau, bet čia tik kai pasisekdavo, nes dažniausiai tie blizgučiai ir drugeliai ružavi nežavi verysad.gif Bet dabar reiks apsilankyt PC Vyturis ir pasižvalgyti po tą parduotuvę, kasdien ten einu apsipirkti maisto o parduotuvės neužmačiau blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kaune gyvenančios gali apsilankyti "Bordo stiliaus" parduotuvėje kuri yra Tvirtovės al. 88.Moteriška prancūziška avalynė iki 44 dydžio.Tik kainos truputį kandžiojasi.
Atsakyti
Vilniuje, Akropolyje, parduotuvėje "Lilonija" yra batelių ir basučių 35 dydžio, tikrai dailių, ir kainos ne kosminės.
Dar viena išeitis - gariūnai, ten yra toks dėdė, pas kurį būna net nuo 33 dydžio bateliai, batai, basutės. Tik bėda, kad kainos kandžiojasi ganėtinai, ir beveik visa avalynė su ypač aukšta pakulne, na minimum 10-12cm, ne kiekviena gali su tokiais kasdien vaikščioti. Ir kainos kaineles kaip sakiau - už 34 dydžio paprastutes basutes 12cm kulnu mokėjau 250lt, o jos net ne odinės. Tačiau kitos išeities nebuvo, tai teko pirkt. Va žadu važiuot greitu laiku į gariūnus, tai reiks pažiūrėt, kokia ten situacija mažakojėms smile.gif
O dėl 35 dydžio, tai gariūnuose visad būna tokių, ir pasirinkimas visai nemažas, galima labai gražios avalynės nusipirkti, o jeigu kojytė platesnė tai išvis ne bėda. Dar 35 mačiau Vilniuje, CUP'e, deja nepamenu parduotuvės pavadinimo, bet ten prasieit reiktų, gal vis dar yra tų mažesnių dydžių.

Beje, buvusios tame "Vyturyje", klaipėdoje, papasakokit, kokie ten bateliai, batai, ir kokios kainos? dėkui wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2008 09 03, 20:24)
Na, ar čia tik aš nerandu, ar tikrai nėra - spalvotų šešto dydžio pėdkelnių g.gif

o būna ir nespalvotų? ohmy.gif jėtus, jei žinote kur padoraus ilgio pedkėlnes nupirkt - duokit žinią? smile.gif galima ir į AŽ, kad reklama neapkaltintų wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Wunderbar @ 2009 01 29, 22:30)
Vilniuje, Akropolyje, parduotuvėje "Lilonija" yra batelių ir basučių 35 dydžio, tikrai dailių, ir kainos ne kosminės.
Dar viena išeitis - gariūnai, ten yra toks dėdė, pas kurį būna net nuo 33 dydžio bateliai, batai, basutės. Tik bėda, kad kainos kandžiojasi ganėtinai, ir beveik visa avalynė su ypač aukšta pakulne, na minimum 10-12cm, ne kiekviena gali su tokiais kasdien vaikščioti. Ir kainos kaineles kaip sakiau - už 34 dydžio paprastutes basutes 12cm kulnu mokėjau 250lt, o jos net ne odinės. Tačiau kitos išeities nebuvo, tai teko pirkt. Va žadu važiuot greitu laiku į gariūnus, tai reiks pažiūrėt, kokia ten situacija mažakojėms smile.gif
O dėl 35 dydžio, tai gariūnuose visad būna tokių, ir pasirinkimas visai nemažas, galima labai gražios avalynės nusipirkti, o jeigu kojytė platesnė tai išvis ne bėda. Dar 35 mačiau Vilniuje, CUP'e, deja nepamenu parduotuvės pavadinimo, bet ten prasieit reiktų, gal vis dar yra tų mažesnių dydžių.

Beje, buvusios tame "Vyturyje", klaipėdoje, papasakokit, kokie ten bateliai, batai, ir kokios kainos? dėkui wink.gif

labas noreciau suzinoti, gal zinai to vyro eile irpavlino nr kur gariunuose prekiauja nuo 33 dydzio avalyne?nes turiu gana nemaza problemele nesioju 35 dydi ir labai sunkiai sekasi rasti tinkama avalyne, jei tik randu savo dydi perku iskart nesvarbu ar man reik tokiu batu ar ne...pernai gariunuose pas viena moteryte radau iseiginius batelius 34 d. odiniai klasikiniai super smailianosiai, kulniukas kaip adatyte tai uz 100lt atidave ir siaip daznai ji turi mazus dydzius tai juso visada po 100lt man atiduota nes nieks ju neperka...o siaip jei avalyne buna plati tai 35 d. buna didelis tai kartais tenka daytis padukus ir detis i bata tada neslepsi, o dabar atradau IKI parduotuves yra tokiue guminiai padukai super apie 10lt kainuoja
Atsakyti
Vis dar nedrįsau užsisakyti iš NEXT'o batelių. Bet kaupiuosi... ax.gif

Apėjau visą Vilnių, nieko elegantiško neradau schmoll.gif
Bet užtai ką pastebėjau. Jei pasimatuoju 41, o paskui to paties modelio 42, tai abiejų batų ilgis toks pat. Tik 42 - platesnis doh.gif O man būtent ilgio trūksta. Koja ir taip siaura. Ot kur bjaurastis. verysad.gif

Nu ir nešioju tokius iš bėdos, ilgų nuotolių eit negaliu, bet iki mašinos nueinu, na ir pietaut iki kavinės nueinu. Tai ir verčiuosi verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Turiu ir as ta problema. Dievulis kai dave ir dar dadejo. Dabar batus nesioju 44 blush2.gif Vat pries niestuma buvau prisipirkusi visokiu visokiausiu batu 43 dydzio, kazkiek nesiojau, bet dabar nei i vienus neikisu, nesuprantu nieko, ar ta koja padidejo dar doh.gif Dabar uzsisakiau batus is Vokietijos, uzsisakiau 44 dydzio. Po menesiuko tureciau gaut, gal sakau nebus pamazinti g.gif
Jai ka domintu 43 dydzio batai galeciau pigiai perleisti. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nemura @ 2009 04 24, 10:33)
Sveikutes  4u.gif
Turiu ir as ta problema. Dievulis kai dave ir dar dadejo. Dabar batus nesioju 44  blush2.gif  Vat pries niestuma buvau prisipirkusi visokiu visokiausiu batu 43 dydzio, kazkiek nesiojau, bet dabar nei i vienus neikisu, nesuprantu nieko, ar ta koja padidejo dar  doh.gif  Dabar uzsisakiau batus is Vokietijos, uzsisakiau 44 dydzio. Po menesiuko tureciau gaut, gal sakau nebus pamazinti  g.gif
Jai ka domintu 43 dydzio batai galeciau pigiai perleisti. blush2.gif

...aš 44 prisipirkau Deichmane.....ir pigūs ir dydis geras... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AGFA @ 2009 04 24, 12:43)
...aš 44 prisipirkau Deichmane.....ir pigūs ir dydis geras... smile.gif

Aciu uz info, butinai reiks ten pasizvalgyti. O dydi atitinka, nera pamazinti?
Atsakyti
O kur yra Daichman? Ar yra Vilniuje?
Atsakyti
QUOTE(Nemura @ 2009 04 24, 13:00)
Aciu uz info, butinai reiks ten pasizvalgyti. O dydi atitinka, nera pamazinti?

....reik matuot....vieni buvo permaži, kiti geri....

QUOTE(Lauružė @ 2009 04 24, 13:29)
O kur yra Daichman? Ar yra Vilniuje?

DEICHMANN
Atsakyti
o kai kas kankindavausi, ieskodama 41,5 arba 42, maniau, kad esu labai nelaiminga. Pagalvoju, kad man dar nieko, va buna didesnes kojeles ir didesnes problemos.
kaip jau rase merginos, Batu kalne didesniu dydziu buna, Traku, Labdariu ir Vilniaus gatvese brangesniu batu ( tu paciu savininku, kaip Kalnas) isparduotuvese nekart maciau 43 dydzio batu, basuciu, ilgu demisezoniniu. Pries menesi nusipirkau dvi poras 43 basutes ir batukus. Galu gale niekur nespaudzia - na siek tiek dideli, bet netrukdo:)
uztat per tuos bandymus ikist i batus, kurie per mazi, prisikaupe siek tiek 42 dydzio nenesiotu. jei ka domins neodines 42 basutes uz prieinama kaina, rasykity i az:)
O vienus trumpus juodus batelius zema pakulne siaurai ilgesnei ( 42-42,5) kojai atiduociau - siek tiek nesiojau, gal jau is mados truputi iseina, bet jei kazkam tai issprestu kazkoki gyvenimo nepatoguma - kodel gi ne? Prasau i AZ
Atsakyti