Įkraunama...
Įkraunama...

Nestandartiniai rūbų/batų dydžiai

Klaipėdoje naujoje parduotuvėje "MILA" Studlende II-a moteriški tik odiniai nuo 33-43 bateliai gražūs,bastuės
Atsakyti
Mano dukros (14m nu beveik 15m) o koja 40 ismiera... O ji ir stilingu nori... doh.gif Va ten tai kosmaras kai zieminiu ieskom blauzda laaabai kuda o vat ismiera tai...
Atsakyti
O tai "Deichmann" , kiek suprantu, Vilniuje nera ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2009 05 29, 09:52)
O tai "Deichmann" , kiek suprantu, Vilniuje nera ?  g.gif

gaila, bet nėra schmoll.gif Aš Klaipėdoj greitom apžiūrėjau visai fainų ir nebrangių batukų ten yra
Atsakyti
QUOTE(klasika55 @ 2009 05 08, 13:35)
Klaipėdoje naujoje parduotuvėje "MILA" Studlende II-a moteriški tik odiniai nuo 33-43 bateliai gražūs,bastuės

Ogi iš tiesų, tai ten mažiausias dydis 35, ir visų kulnas mažiausiai 12 cm....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satina: 08 birželio 2009 - 14:32
QUOTE(norala @ 2009 05 29, 10:52)
O tai "Deichmann" , kiek suprantu, Vilniuje nera ?  g.gif

lyg ir ne. Bet apžiūrėjau Panevėžyje - mano akimis - gili tragedija rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleksandritas @ 2009 06 08, 15:38)
lyg ir ne. Bet apžiūrėjau Panevėžyje - mano akimis  - gili tragedija  rolleyes.gif

kuria prasme, kad nėr nieko padoraus? smile.gif ar šiaip kažkas netaip? (tokiu atvėju - kas)
Atsakyti
Radau internete tokia parduotuve aukstoms merginoms, ten yra ir dideliu dydziu batu
va cia
http://www.tallgirls...arge-shoes.html
gal kuri pirkote is ten , kaip kokybe, kaip dydziai?
O gal kuri zinot kur gaut grazia suknele iki zemes, mano ugis 180, tai visos nei siokio nei tokio ilgio doh.gif
Atsakyti
Gal kas pasiūlys kur užsukti, kad didelių rūbelių galėčiau nusipirkti ax.gif Visai ant nosies nemažas baliukas, o aš neturiu kuo pasipuošti blush2.gif Buvau radusi Urmo bazėje skyriuką, bet negaliu pakęsti blizgučių, o ten beveik kiekvienas daiktas jais papuoštas mirksiukas.gif Gal jie nutreipia akis nuo lašinukų lotuliukas.gif
Atsakyti
o gal kas zinot kur kaune rast 60 dydzio moterisku rubu XXXXL, man reikia mociutei, deja vienintele vieta kur radau select.lt doh.gif
Atsakyti
sveikos,
as tai noreciau pasiteirauti, ar yra gal kur issinuomoti proginiu sukneliu, jaunatvisku, graziu apkunioms jaunoms moterims ?
kaip pavyksta pasipuosti kokiai nors progai? smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lalabas @ 2009 06 25, 00:50)
Man antri batukai thumbup.gif

Laba, kaip tie batukai, ar dar turite?, jei taip kaip būtų galima pamatyti? mes dvi didziakojės. Varkstam taip pat.
Atsakyti