gelbėkit, skubiau negu skubiai reikia nusipirkti 46-48 dydžio suknelę Vilniuje.. mano Marks and spancer uždarytas
šiandien aplandžiojau VCUP ir Europą, nieko neradau... gal kuri matėte kur nors?

QUOTE(Layla @ 2010 11 18, 17:33)
gelbėkit, skubiau negu skubiai reikia nusipirkti 46-48 dydžio suknelę Vilniuje.. mano Marks and spancer uždarytas
šiandien aplandžiojau VCUP ir Europą, nieko neradau... gal kuri matėte kur nors?

Gal uzmesk aki i seppala?
QUOTE(neblonde @ 2010 11 21, 22:00)
Gal uzmesk aki i seppala?
buvau, nieko neradau.

Sveikutės,
gal pagelbėsite man, gal matėte kokioje nors parduotuvėje juodų suknelių su kutais?
na kažka panaušaus

reikia man 7 vnt įvairių dydžių
gal pagelbėsite man, gal matėte kokioje nors parduotuvėje juodų suknelių su kutais?
na kažka panaušaus

reikia man 7 vnt įvairių dydžių

Bet ne apie tai.
As coliuke. 152 8gelis ir 35 dydzio kojele. Ikisu ir i 34...
Jau tikrai supras tik tos, kas turi tokias mazulkytes kojytes. Nors uzjauciu ir didziakojas. Itariu, kad problemos tos pacios, jausmai tie patys. Noris but graziai, graziai apsirengt ir apsiaut...O tad prasideda vargai..
As batu pirkima prilyginu medzioklei. Ir ne kokio nors kiskelio, o viso briedzio ar kokio liuto...
Batu randu Batu kalne. Ten kartais buna kokiu nestandartiniu 35 dydzio.
Siais metais pirkau net 2 poras. Vienus pavyko netgi siek tiek i stiliu nusipirkt, su pakulne.
Visi kiti mano batai tai sportinio stiliaus. Ne todel, kad man taip patinka, bet todel, kad taip iseina. Basa nevaiksciosi juk.
Vasarines basutes tai ecco, is vaiku skyriaus. Aukstakulniu nerandu jau trecius metus. Na buvau radus tokias kauciukines nesamones ir sudurniavus nusipirkt 9norejau but elegantiska

Gal kas nors is mazakoju bandet siustis batus is kokios Italijos, nes ten tikrai yra daug graziu mazo dydzio batu, bateliu ir t.t. Pati buvau Italijoj, tai matavaus ir maciau. Deja tada man reikejo kalniniu batu i kalnus, tad grozybem neliko pinigu...
Virvute
kaip aš jus suprantu, mano koja irgi 35 d ir dar kažkiek sumažinta..
labai sunkiai ka randu sau.pora kart Gariunuose pasiseke, nupirkai beveik tokius pat batelius, kokiu norejau, o karta irgi Batu kalne..o šiaip nešioju ta, kas man nepatinka..ir ilgai nešioju
o siustis iš kažkur nebandžiau, bet irgi butu idomu

per ispardavimus ir parduotuvej galima rast nebloga kainyte
as zygio batuose 42 nusipirkau juodus odinius ilgus viduj avikailis visur
mokejau 79 lt pradine kaina buvo 399lt ( akropoli vilniuj jau pavasario pradzioj buvo kazkoks galutinis ispardavimas tai nukainuota iki 99 ir dar su ju kortele 20proc nuolaida dare)

Jei čia dar kas paskaito, didelių dydžių (43, 44) yra batų parduotuvėje už Ukmergės Maximos "nugaros" (Vilniuje). Josef Seibler, Semler - platesnei kojai. Kaina apie 120 - 220 lt.
QUOTE(sincera_trahatur @ 2010 10 31, 21:10)
Deichmann parduotuvėse yra iki 44 gražių batų. Kainos nedidelės.
bet pasirinkimas irgi skurdus

QUOTE(Deimike @ 2011 03 18, 15:34)
pasirinkimas skurdokas,sau patinkanciu ir tinkanciu batu radau tik 3poras(42d).bet siaip tikrai esu ta parduotuve patenkinta,sunku gauti grazius 42 ir dar su kulniuku

QUOTE(Virvutė @ 2010 11 23, 10:49)

Bet ne apie tai.
As coliuke. 152 8gelis ir 35 dydzio kojele. Ikisu ir i 34...
Jau tikrai supras tik tos, kas turi tokias mazulkytes kojytes. Nors uzjauciu ir didziakojas. Itariu, kad problemos tos pacios, jausmai tie patys. Noris but graziai, graziai apsirengt ir apsiaut...O tad prasideda vargai..
As batu pirkima prilyginu medzioklei. Ir ne kokio nors kiskelio, o viso briedzio ar kokio liuto...
Batu randu Batu kalne. Ten kartais buna kokiu nestandartiniu 35 dydzio.
Siais metais pirkau net 2 poras. Vienus pavyko netgi siek tiek i stiliu nusipirkt, su pakulne.
Visi kiti mano batai tai sportinio stiliaus. Ne todel, kad man taip patinka, bet todel, kad taip iseina. Basa nevaiksciosi juk.
Vasarines basutes tai ecco, is vaiku skyriaus. Aukstakulniu nerandu jau trecius metus. Na buvau radus tokias kauciukines nesamones ir sudurniavus nusipirkt 9norejau but elegantiska

Gal kas nors is mazakoju bandet siustis batus is kokios Italijos, nes ten tikrai yra daug graziu mazo dydzio batu, bateliu ir t.t. Pati buvau Italijoj, tai matavaus ir maciau. Deja tada man reikejo kalniniu batu i kalnus, tad grozybem neliko pinigu...
Mano koja 33,5. Iki kokių 2007 m. batus siuvausi, o vėliau ėmiau apsipirkinėti Londono ir Varšuvos parduotuvėse. O 35 dydis tikrai ne tas retasis, kurio reikėtų taip beviltiškai ieškoti. 35 dydžio batelių tikrai yra ir Lietuvos parduotuvėse. Lietuvoje perku 35 dydžio žieminius batus ir dedu dvigubą padelį. O jums išvis neturėtų būt bėdos.