Įkraunama...
Įkraunama...

Nestandartiniai rūbų/batų dydžiai

QUOTE(mariacka @ 2010 09 15, 18:01)
O kuo jie prekiauja, avalyne ar rubais smile.gifax.gif As per visus gariunus perejau, ieskodama 42 dydzio avalynes, bet be sansu... tik kalioshus galiu nusipirkt sad.gif

...avalyne... thumbup.gif
Atsakyti
duokite zinoti ir kitoms, ar uzsiveze tu graziu nauju dideliu dydziu batu Gariunuose ax.gif bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Noriu TOKIŲ , gal kas turi patarimų ar įdėjų kaip juos Lietuvon parsigabent..? g.gif ..o gal kas jau ir turit ir ar matėt natūroj...gal nieko verti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(AGFA @ 2010 09 19, 16:40)
Noriu TOKIŲ , gal kas turi patarimų ar įdėjų kaip juos Lietuvon parsigabent..? g.gif ..o gal kas jau ir turit ir ar matėt natūroj...gal nieko verti?  g.gif

Taigi lioxkai smile.gif uzsisakai per ebay ir jie tau namo parsius smile.gif apmoki su paypal ir viskas. Vat gyvai tai neciupinejau...
Atsakyti
QUOTE(mariacka @ 2010 09 21, 11:47)
Taigi lioxkai smile.gif uzsisakai per ebay ir jie tau namo parsius smile.gif apmoki su paypal ir viskas. Vat gyvai tai neciupinejau...

...į Lietuvą nesiunčia. g.gif
Atsakyti
QUOTE(AGFA @ 2010 09 21, 16:11)
...į Lietuvą nesiunčia.  g.gif

Siuncia smile.gif butent tuos siuncia, shipingas parasyta worldwide smile.gif reiskia i bet kuria pasaulio sali smile.gif ir is uk siunciant muitu jokiu ner wink.gif jeigu nezinai kaip pirkt, galiu paaiskint smile.gif kazkada ebay ir paypal man buvo tamsus miskas bet jau nebe biggrin.gif parasyk i az smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mariacka: 22 rugsėjo 2010 - 15:12
QUOTE(mariacka @ 2010 09 22, 16:10)
Siuncia smile.gif butent tuos siuncia, shipingas parasyta worldwide smile.gif reiskia i bet kuria pasaulio sali smile.gif ir is uk siunciant muitu jokiu ner wink.gif jeigu nezinai kaip pirkt, galiu paaiskint smile.gif kazkada ebay ir paypal man buvo tamsus miskas bet jau nebe biggrin.gif parasyk i az smile.gif

...susisiekiau....siunčia...bet su mano asmenišku prašymu. biggrin.gif Ir dadėjo apie 15 svarų. g.gif
Atsakyti
QUOTE(AGFA @ 2010 09 22, 20:32)
...susisiekiau....siunčia...bet su mano asmenišku prašymu. biggrin.gif  Ir dadėjo apie 15 svarų.  g.gif

Nu blin absurdas... pameginsiu ir as jam parasyt susidomejau smile.gif nes taip daryt negali kiaules g.gif
Atsakyti
QUOTE(mariacka @ 2010 09 22, 22:07)
Nu blin absurdas... pameginsiu ir as jam parasyt susidomejau smile.gif nes taip daryt negali kiaules  g.gif

...nugis jau nusipirkau...tiksliau nupirko....sesers dukra Anglijoje gyvena, tai teta aprūpino... biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
...pasikalbėsiu viena...smile.gif))))
....žodžiu gavo tuos mano batelius....siūlės kreivos, dydis gerokai pamažintas....baisūūūūūūs...iškeliavo atgal pas šeimininką.... biggrin.gif

....kas gariūnuose girdėt...? g.gif
Atsakyti
nu va blin, tai dar gerai kad ne i LT siunte... butum apturejus ir nervu ir islaidu... ale kokie subingalviai jeigu tokiu shudu prekiauja .... g.gif

as per evans.co.uk uzsisakiau visai nieko baciuku pora, ir mazumele didoki biggrin.gif bet ten ne i ilgi o i ploti didoki, nes galvojau kad mano koja isties tokia didele, bet dabar galesiu su stora kojine apsiavus vaiksciot ir vargo nejaust lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mariacka @ 2010 09 30, 23:32)
nu va blin, tai dar gerai kad ne i LT siunte... butum apturejus ir nervu ir islaidu... ale kokie subingalviai jeigu tokiu shudu prekiauja .... g.gif

as per evans.co.uk uzsisakiau visai nieko baciuku pora, ir mazumele didoki biggrin.gif bet ten ne i ilgi o i ploti didoki, nes galvojau kad mano koja isties tokia didele, bet dabar galesiu su stora kojine apsiavus vaiksciot ir vargo nejaust lotuliukas.gif

...reiks ir man pasikuist...gal savo kojai rasiu.... g.gif
...vakar į "Drūtuolių rojų" užlėkiau pažiūrėt....vajei vajei....bačiukai apie 400 lt. doh.gif
Atsakyti