[quote=jolita23,2008 03 16, 20:45]
Apsidžiaugiau, kad radau šią temelę dėl to, kad bus su kuo pasitarti tokiu sudėtingu ir skaudžiu klausimų. Bet taip pat ir dar daugiau abejonių sukilo. Mano dukrytės gimimo liudijime vietoj tėvo - brūkšnys. Kol kas ji dar mažutė, bet reikės kažką pasakyti. Galvojau, kad tiesiog pasakysiu, jog tėveliui mūsų nereikėjo ir viskas. Sutinku su nuomonėm, kad tėvas tas, kuris myli, rūpinasi ir augina.
Bet kita vertus biologinis tėvas yra tėvas. Nors ar galima tėvu vadinti žmogų, kuriam vaikas neegzistuoja.
Laiminga mama rašė, kad nenori ištekėti, nes pasikeis pavardė. O aš labai noriu ir šeimos, ir ištekėti. Tikiu, kad atsiras ir mano žmogus. Bet neramu dėl tos pavardės pasidarė, kaip jausis dukrytė, turėdama kitą pavardę. Pavardė gal tik smulkmena. Bet apskritai, kaip reiks vaikui gyventi be tėvo.
nesakiau ,jog nenoriu teket ,nes pasikeis pavarde..

seimos ir as norejau ir gavau ja,graziai gyvenam,graziai dirbam,auginam vaikus ir mums to gana,apdraudziu savo vaika ir drauga nuo nemalonumu,kurie gali atsirasti issiskirus(jei butume susituoke) kiekvienas gyvenam savo gyvenima,niekam nekisu savo nuomones,kad nesivaikinti ir taskas,tiesiog as tokios nuomones ir turiu pavyzdziu uz ir pries

siaip tai isiem tik sekmes ir laimes linkiu,nepatinka man kai zmones liudi
Papildyta:
QUOTE(laureta @ 2008 03 14, 19:18)
mes ivaikinima suprantame skirtingai.
tad as nelabai suprantu, kam tuomet sakyti, kad vienas vaikas teti turi ir irasytas i gimimo liudijima, o kitas neturi ir ten yra bruksnys. tai ir as pasiuliau. Ivaikinimas santykiu ir meiles gal ir nesutvirtina, jeigu jie ir taip stiprus yra, bet bent gimimo liudijimas bus ne su bruksneliu. Cia tik mano asmenine nuomone.
taip tiesa ,mes tai nevienodai suprantam

niekad nesakiau dukrytei ,jog ji teti turi o suneliui ,kad jis neturi ,abu jie turi TETI taip tai tetis is didzios raides,nes del vaiku perplauktu jura