Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių pašnekesiai

QUOTE(zydra30 @ 2008 03 25, 14:25)

o kur gi siandien visos mergaites? dirba po svenciu  smile.gif ar ilsisi?

namie tupiu... mb temperatura uzkilo tai guli ir burba... man stogas vaziuoja, norisi sienom lipt verysad.gif ... greiciau i darba... niekam rankos nekyla
Atsakyti
Namuos ir aš - vyras su maže perpietės miega, o aš tai šen, tai ten. smile.gif
Atsakyti
o as vaziosiu apsipirkt su drauge, paprase padet sunenui gimimo proga dovana nupirkt, bus turbut labai sunku i vaiku pardotuve uzeit bet gal neko, visa givenima nelakstisiu nuo rialibes.
sendien suzinojau kad mano mociute is tevo puses palaidojo trys savo vaikus tik gymusius, o isviso turejo 11, tai gaunasi kad butu turejus 14 vaiku!!! mano tetis jauneuses buvo!!!
matosi kad manodedukai giveno kaip devas lepe, buvo labai devebaimingi, tai ir gymdie kiek devulis dave!!! saunuolei!!!
Papildyta:
QUOTE(STT @ 2008 03 25, 11:07)
ne visoms vienodai. man pirmi du vaikai pasigamino iš kokio ketvirto mėnesio, o šitas - iš pirmo bandymo blink.gif  matyt sėdėjo ant debesėlio ir laukė, kol pakviesim, ir pasinaudojo pirma proga, kurią suteikėm.
Per tuos daugiau kaip metus po netekties vis viliojau mažylį, kalbinau mintimis ateiti pas mus, prašiau Lauryno, kad man pasiūstų patį nuostabiausią, vis pratinau prie savęs ir jis mūsų laukė. ir sulaukė - jis jau ateina. Netikiu, kad gali būt kažkas negerai. aš privalau jį turėt tongue.gif
wub.gif ačiū blush2.gif
kažką matyt ne taip darai - ant geltonos tos juostos spausk dešinį pelės klavišą.
thumbup.gif  wub.gif

ir aš unsure.gif

ne zynok, darau lig viska taip, bet nedoda man jokiu veiksmu daryt kai nuspaudziu img.
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 03 25, 14:51)

ne zynok, darau lig viska taip, bet nedoda man jokiu veiksmu daryt kai nuspaudziu img.

atrodo, kad veiksmų neduoda, bet kai tik paspaudi, iškart viršuje, kur žydra juosta, po to File, Edit, View, Favorites ir dar žemiau, kur prasideda ružavas sm puslapis atsiranda tokia gelsva juostelė ilga, dešinėj pusėj su kryžiuku. ir ten parašyta "this website is using a scripted..........." su tokiu mėlynu šauktuku. tada spaudi ant error ok ir eini į viršų ir spaudi ant tos juostos dešinį pelės klavišą ir tempo..... ir po to vėl spaudi IMG. apžiūrėk skrupulingai ekraną, kai paspausi IMG ir pamatysi. man irgi taip buvo, kol įkaliau, kaip kas.
Atsakyti
cia mano darbelis kad inest truputuka pavasariouser posted image
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 03 25, 18:29)

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif nerealiai
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 03 25, 19:19)
Niu man tai jokių ten geltonų juostelių nėr....  g.gif  gali čia būt nuo kokios kitos programos?  g.gif

Bim, atsiųsk man į  jolkiukas@gmail.com  jei nori, - įdėsiu, o paskui ir pati išmoksi.  smile.gif

ok, atsiusiu, bet jau ryt. sendien jau eisiu poilsio, labai pavargus.
Papildyta:
QUOTE(rugsėjė @ 2008 03 25, 19:29)

grazu labai, darbstole tu!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 03 25, 18:29)
wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  nerealiai

QUOTE(bim @ 2008 03 25, 20:44)
grazu labai, darbstole tu!!! thumbup.gif

cia mano patys tikriausi antidepresantai blush2.gif ir kainuoja kaip reikiant...
Atsakyti

Sveikutės

Rugsėje, tavo darbai nuostabūs wub.gif wub.gif

QUOTE(rugsėjė @ 2008 03 25, 10:55)
vakar vaikas per kompa pamate nuogus "papus" tai uzsidenges akis pabego lotuliukas.gif ...

thumbup.gif

Aš šiandien darbe susinervinau..bosas pareiškė kad po savaitės išvaro atostogų ir man reikia viską išmokti kad galėčiau jį pavaduoti... Tai šiandien smegeninė konkrečiai sutinus nuo visokių PVM ir antkainių skaičiavimų.. rolleyes.gif Įdomu dar vėliau negalėjo pasakyti... Kas aš jam? vunderkindas,kad viską per savaitę išmokčiau ir įsidėčiau į galvą??
Fuu, išsikalbėjau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lina31m @ 2008 03 25, 22:06)
Sveikutės

Rugsėje, tavo darbai nuostabūs wub.gif  wub.gif
thumbup.gif

Aš šiandien darbe susinervinau..bosas pareiškė kad po savaitės išvaro atostogų ir man reikia viską išmokti kad galėčiau jį pavaduoti... Tai šiandien smegeninė konkrečiai sutinus nuo visokių PVM ir antkainių skaičiavimų.. rolleyes.gif Įdomu dar vėliau negalėjo pasakyti... Kas aš jam? vunderkindas,kad viską per savaitę išmokčiau ir įsidėčiau į galvą??
Fuu, išsikalbėjau blush2.gif

reiktu dziaugtis kad bosas tave paleka vietuj saves, reiske esi gera darbotoja!!! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 03 26, 09:59)
reiktu dziaugtis kad bosas tave paleka vietuj saves, reiske esi gera darbotoja!!! mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif

Sveikutės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 03 26, 11:13)
drinks_cheers.gif

Sveikutės 4u.gif

labutis!!! mirksiukas.gif
kaip savijauta?
kur ajuka idomu pradingo? idomu kaip jai sekasi?!
Atsakyti