o as vaziosiu apsipirkt su drauge, paprase padet sunenui gimimo proga dovana nupirkt, bus turbut labai sunku i vaiku pardotuve uzeit bet gal neko, visa givenima nelakstisiu nuo rialibes.
sendien suzinojau kad mano mociute is tevo puses palaidojo trys savo vaikus tik gymusius, o isviso turejo 11, tai gaunasi kad butu turejus 14 vaiku!!! mano tetis jauneuses buvo!!!
matosi kad manodedukai giveno kaip devas lepe, buvo labai devebaimingi, tai ir gymdie kiek devulis dave!!! saunuolei!!!
Papildyta:
QUOTE(STT @ 2008 03 25, 11:07)
ne visoms vienodai. man pirmi du vaikai pasigamino iš kokio ketvirto mėnesio, o šitas - iš pirmo bandymo

matyt sėdėjo ant debesėlio ir laukė, kol pakviesim, ir pasinaudojo pirma proga, kurią suteikėm.
Per tuos daugiau kaip metus po netekties vis viliojau mažylį, kalbinau mintimis ateiti pas mus, prašiau Lauryno, kad man pasiūstų patį nuostabiausią, vis pratinau prie savęs ir jis mūsų laukė. ir sulaukė - jis jau ateina. Netikiu, kad gali būt kažkas negerai. aš privalau jį turėt

ačiū
kažką matyt ne taip darai - ant geltonos tos juostos spausk dešinį pelės klavišą.
ir aš
ne zynok, darau lig viska taip, bet nedoda man jokiu veiksmu daryt kai nuspaudziu img.