QUOTE(zyzi @ 2008 03 29, 00:24)
Sveikos visos! gal ir mane priimsit?
net neZinau nnuo ko ir pradet! o pabendraut labai noriu ba galvoju kad uztenka tylet nera su kuo pabendrauja kad tave suprastu, nes kas to neisgyveno tai jie tik uzuojautas reiskia bet jie nesupranta kas pas tave viduj!
As savo berniuka palaidojau jau beveik du metai bet nebuvo dienos kad nepagalvociau, nors dabar jau laukiu kito mergytes!
sveikute, ateik.

laukiesi? kelintas mėnesiukas?
ir aš jau pagaliau, bet pas mane dar tik žirnis
QUOTE(Rugiaveide @ 2008 03 29, 00:47)
Visgi pagaliau pavyko!

nu vsio - gimdysiu paną, kad žentas būtų mano, ok? niekam neatiduok. bus skirtumas nemažas - geriau gyvens
QUOTE(rugsėjė @ 2008 03 29, 09:53)
labasrytas, kvieciu kavos
lyskit visos mergytes is pogrindzio, pasidalinus skausmu, isliejus dusia tikrai lengviau
tie visi uzklystanciu uzuojautos zodziai taip uzknisa-del ko uzjaucia?...
visos uzuojautos mane daro silpna, nenoriu but tokia... kartais reik kad paguostu, kartais kad paspirtu ir turetum jegu judet pirmyn...
zygiuju jau greit idarbuka... taip nenoriu, nes tokia faina saulute uz lango, jei bus kada savaitgali bandysiu pafotkint graziu vaizdu is savo gimto miesto
as gyvenu ten kur Nemunas kilpas daro...
liabuka,
ai, man jau dzin tos užuojautos, vistiek žinau kad js man jau nieko nebereiškia.
nemunas

laukiu
QUOTE(bim @ 2008 03 29, 10:13)
labas rytas, as kavos prisijungiu!
fe, kaip jus galit. aš jos niekada nemėgau, o dabar ji man smiiiiiiiiiiiiiiirda
QUOTE(HenriLuk @ 2008 03 29, 10:23)
Labas rytelis ir as jau su kavos puodeliu sedziu
fe

soorrryyyyy, nėščia
QUOTE(Rugiaveide @ 2008 03 29, 10:33)
Labas rytas!

Prisijungiu prie kavos.

Sėkmės tau darbelyje.
Dėl užklystančių užuojautos: anksčiau ir mane užknisdavo. Paskui pagalvojau: tiesiog žmonės, to nepatyrę, nežino, ką pasakyti. Todėl gerai nors tiek, jog aplamai ką nors sako, palaiko... Nes man dar sunkiau buvo, kai buvę draugai aplamai nustojo su manim kalbėti po visko, nes... neturėjo ką pasakyti. O ir pati kartais pagalvoju: ar visada aš žinau, ką, kur ir kada pasakyti ar parašyti, kad neužgaučiau, neįžeisčiau? Abejoju: visi žmonės skirtingi, tai skirtingai interpretuos ir tuos pačius žodžius.
niu asš išvažiuoju, grįšiu vakarop, taigi, prišnekėkit, kad būtų smagu skaityt ir nuotraukų pasicekavint

bim, permečiau, jei negavai - rėk
ikiukas iki vakarėlio - fainas oras