Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių pašnekesiai

QUOTE(STT @ 2008 03 28, 22:10)
ji nereali wub.gif  beprotiškai fantastiškas lelius wub.gif  aš mačiau wub.gif  wub.gif  wub.gif
blink.gif  blink.gif  blink.gif  o jetau...................................... kaip tokius žemė laiko  unsure.gif  nusmaugčiau lengva ranka ...

drinks_cheers.gif

kur matei? ir as noriu!
Papildyta:
QUOTE(rugsėjė @ 2008 03 28, 21:36)
tokiam tevui kaip varmui- i  uodega smilga ir tegu skrenda vejo puciamas aggressive.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
butent jei galeciau ir as nusmaugciau,matot pasirodo as ponui ex turejau asmeniskai informuoti kad isvyksta dukra gyventi i Dublina blink.gif lotuliukas.gif Kai tuo tarpu pats netik kad nesirode,bet net neskambino,cia bent zinau kad esu jam nepsiekiama.Nes kai pasakiau nori dukra pamatyt tai tamsta pats ir atskrisk,atsakymas buvo tu PRIVALAI ja atvezti i LT,tada pasimatysim,tada pasakiau eik tu...... blush2.gif
Atsakyti
Gerai cia pasakyta, smilga i uodega ir tegul pucia. Na, ju tikrai toki teva tik ir siusti... wub.gif
Uoj, kiek tos moterys patempia, kiek isgyvena ir pakelia ir laikosi ir zydi smile.gif
Laikykites mamyte wub.gif
Atsakyti
Sveikos visos! gal ir mane priimsit?
net neZinau nnuo ko ir pradet! o pabendraut labai noriu ba galvoju kad uztenka tylet nera su kuo pabendrauja kad tave suprastu, nes kas to neisgyveno tai jie tik uzuojautas reiskia bet jie nesupranta kas pas tave viduj! verysad.gif
As savo berniuka palaidojau jau beveik du metai bet nebuvo dienos kad nepagalvociau, nors dabar jau laukiu kito mergytes! nestuke.gif
Atsakyti
Nu, bandysiu savo "vyruko" nuotrauką įkelti...

Na, niekaip, be šansų... Nors jau lyg viską pagal jūsų patarimus darau, net į "IMG" nukopijuotą nuorodą įdedu, bet vistiek kažkas ne taip... blush2.gif
Papildyta:
Viską lyg pagal nurodymus darau, bet užrašo: "Dinaminiai puslapiai [IMG] žymėse neleidžiami".... Bandžiau ir paskutine eilute iš imageShack kopijuot, ir priešpaskutinę - nieko... Gal ką per daug įkeliu?
Papildyta:
QUOTE(zyzi @ 2008 03 29, 00:24)
net neZinau nnuo ko ir pradet! o pabendraut labai noriu ba galvoju kad uztenka tylet nera su kuo pabendrauja kad tave suprastu, nes kas to neisgyveno tai jie tik uzuojautas reiskia bet jie nesupranta kas pas tave viduj! verysad.gif
As savo berniuka palaidojau jau beveik du metai bet nebuvo dienos kad nepagalvociau, nors dabar jau laukiu kito mergytes! nestuke.gif

Žinoma, priimsim. smile.gif Ir man už 3,5 mėnesio sueis du metai, kai sūnelis "išėjo"...
Smagu, kad laukiesi. Ir mes kartu palauksim tavo mergytės...
Papildyta:
user posted image

Visgi pagaliau pavyko!
Atsakyti
QUOTE(zyzi @ 2008 03 29, 01:24)

priimsim, butinai ateik cia, tave tikrai visos suprasim! mirksiukas.gif
Papildyta:

Papildyta:
na zentas tai thumbup.gif ir dukrai patiko! wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bim: 29 kovo 2008 - 08:19
labasrytas, kvieciu kavos gathering.gif
lyskit visos mergytes is pogrindzio, pasidalinus skausmu, isliejus dusia tikrai lengviau ok.gif
tie visi uzklystanciu uzuojautos zodziai taip uzknisa-del ko uzjaucia?...
visos uzuojautos mane daro silpna, nenoriu but tokia... kartais reik kad paguostu, kartais kad paspirtu ir turetum jegu judet pirmyn...
zygiuju jau greit idarbuka... taip nenoriu, nes tokia faina saulute uz lango, jei bus kada savaitgali bandysiu pafotkint graziu vaizdu is savo gimto miestoas gyvenu ten kur Nemunas kilpas daro...
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 03 29, 10:53)
lyskit visos mergytes is pogrindzio, pasidalinus skausmu, isliejus dusia tikrai lengviau ok.gif
visos uzuojautos mane daro silpna, nenoriu but tokia... kartais reik kad paguostu, kartais kad paspirtu ir turetum jegu judet pirmyn...
zygiuju jau greit idarbuka... taip nenoriu, nes tokia faina saulute uz lango, jei bus kada savaitgali bandysiu pafotkint graziu vaizdu is savo gimto miestoas gyvenu ten kur Nemunas kilpas daro...

labas rytas, as kavos prisijungiu! mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytelis ir as jau su kavos puodeliu sedziu karsta.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 03 29, 09:53)

Labas rytas! smile.gif Prisijungiu prie kavos. friends.gif Sėkmės tau darbelyje.
Dėl užklystančių užuojautos: anksčiau ir mane užknisdavo. Paskui pagalvojau: tiesiog žmonės, to nepatyrę, nežino, ką pasakyti. Todėl gerai nors tiek, jog aplamai ką nors sako, palaiko... Nes man dar sunkiau buvo, kai buvę draugai aplamai nustojo su manim kalbėti po visko, nes... neturėjo ką pasakyti. O ir pati kartais pagalvoju: ar visada aš žinau, ką, kur ir kada pasakyti ar parašyti, kad neužgaučiau, neįžeisčiau? Abejoju: visi žmonės skirtingi, tai skirtingai interpretuos ir tuos pačius žodžius.
Lauksim tavo gražių nuotraukų. Kažkada - IKI - labai mėgau fotografuoti gamtą, turiu nemažai įrėmintų savo nuotraukų - gal ne visai tobulų, bet gana gražių. O dabar... dabar beveik nėra noro išvis fotografuoti. Nu, gal dar atsiras. Taigi kol kas laukiu taviškių. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzi @ 2008 03 29, 00:24)
net neZinau nnuo ko ir pradet! o pabendraut labai noriu ba galvoju kad uztenka tylet nera su kuo pabendrauja kad tave suprastu, nes kas to neisgyveno tai jie tik uzuojautas reiskia bet jie nesupranta kas pas tave viduj!

sveikute, ateik.
bigsmile.gif laukiesi? kelintas mėnesiukas?
ir aš jau pagaliau, bet pas mane dar tik žirnis blush2.gif

QUOTE(Rugiaveide @ 2008 03 29, 00:47)

user posted image

Visgi pagaliau pavyko!

wub.gif nu vsio - gimdysiu paną, kad žentas būtų mano, ok? niekam neatiduok. bus skirtumas nemažas - geriau gyvens lotuliukas.gif

QUOTE(rugsėjė @ 2008 03 29, 09:53)

liabuka,
ai, man jau dzin tos užuojautos, vistiek žinau kad js man jau nieko nebereiškia.
nemunas wub.gif wub.gif wub.gif laukiu
QUOTE(bim @ 2008 03 29, 10:13)
labas rytas, as kavos prisijungiu! mirksiukas.gif

fe, kaip jus galit. aš jos niekada nemėgau, o dabar ji man smiiiiiiiiiiiiiiirda

QUOTE(HenriLuk @ 2008 03 29, 10:23)
Labas rytelis ir as jau su kavos puodeliu sedziu

fe doh.gif soorrryyyyy, nėščia doh.gif
QUOTE(Rugiaveide @ 2008 03 29, 10:33)
Labas rytas!  smile.gif  Prisijungiu prie kavos. friends.gif Sėkmės tau darbelyje.
Dėl užklystančių užuojautos: anksčiau ir mane užknisdavo. Paskui pagalvojau: tiesiog žmonės, to nepatyrę, nežino, ką pasakyti. Todėl gerai nors tiek, jog aplamai ką nors sako, palaiko... Nes man dar sunkiau buvo, kai buvę draugai aplamai nustojo su manim kalbėti po visko, nes... neturėjo ką pasakyti. O ir pati kartais pagalvoju: ar visada aš žinau, ką, kur ir kada pasakyti ar parašyti, kad neužgaučiau, neįžeisčiau? Abejoju: visi žmonės skirtingi, tai skirtingai interpretuos ir tuos pačius žodžius.

drinks_cheers.gif

niu asš išvažiuoju, grįšiu vakarop, taigi, prišnekėkit, kad būtų smagu skaityt ir nuotraukų pasicekavint wub.gif bim, permečiau, jei negavai - rėk tongue.gif

ikiukas iki vakarėlio - fainas oras wub.gif
Atsakyti
Tėtuko per Valentino dieną užfiksuota akimirka:

user posted image
Papildyta:
QUOTE(STT @ 2008 03 29, 10:49)
wub.gif  nu vsio - gimdysiu paną, kad žentas būtų mano, ok? niekam neatiduok. bus skirtumas nemažas - geriau gyvens lotuliukas.gif

Nu, aš tai nieko prieš... biggrin.gif
Kas dėl geresnio gyvenimo: mano MB už mane pusantrų metų jaunesnis... blush2.gif Nu, bet nejaučiam dėl to jokio diskomforto. Matyt, giminės tradiciją netyčia pratęsėm: ir mano, ir MB tėvas irgi už mamas jaunesni. O ar nuo to gyvenimas geresnis, ar blogesnis? Niekas nežino. Yra kaip yra. O yra gana neblogai šiuo metu, nors visko pasitaiko.

Papildyta:
QUOTE(bim @ 2008 03 29, 09:21)
na zentas tai thumbup.gif ir dukrai patiko! wub.gif

Alia, kaip reikės padalinti? wink.gif Kandidačių į marčias, matyt, man nusimato ne viena.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rugiaveide: 29 kovo 2008 - 10:11