Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių pašnekesiai

QUOTE(STT @ 2008 03 31, 08:53)
gamybos procesą reikia atidaryt biggrin.gif
reikia tikėt ir gausis, o jei nesigaus natūraliai - šiais laikais yra kitokių būdų - svarbu noras, tikėjimas.....

pavyzdziui as, tai bijau kad kas vel nebutu blogai leliui, del pastojimo nesibaiminu. ta baime kad gali nutikt kas negero ir sulaiko nuo tolesniu zygiu.
lekiu darban, saulute uz lango geros dieniukes ir linksmu nuotaiku 4u.gif
Atsakyti
ir as noriu nestumo!!!! bet jau greit kibsim i darba, pas man viskas tvarkosi!!!! tai jai viskas ok tai po 1,5 menesio kibsim i darba!!!
stt laikykis!!!
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 03 31, 09:33)
pavyzdziui as, tai bijau kad kas vel nebutu blogai leliui, del pastojimo nesibaiminu. ta baime kad gali nutikt kas negero ir sulaiko nuo tolesniu zygiu.

o kiek tau laiko praėjo? nors kiekvienai individualiai. vat dar prieš kokių pusę metų aš galvojau, kad jei kas nors atsitiks - nebeištversiu ir bijojau.
dabar - nebebijau. keista, bet matyt pagijau.
dabar manau taip. aš esu nėščia ir privalau ir padarysiu viską, kas mano valioje, kad saugot mažylį ir jį išsaugot.
bet..... kas ne mano valioje - gali atsitikt tik nelaimingas atsitikimas. aišku, dabar aš būsiu po padidinamuoju stiklu ir pati save taip laikysiu ir kasdien klausysiu ir stebėsiu, nepaleisiu nei minutei savo organizmo mažiausio virptelėjimo. ir viską padarysiu dėl JO /JOS.
o jei likimas nuspręs kitaip, bus kaip bus. žinau, kas galėtų beatsitiksti, galėtų tik nelaimingas atsitikimas. ir jeigu...... aš išgyvensiu dabar jau bet ką...... - vadinas buvau to verta. ir žinau, kad ketvirto karto tuomet jau nebebus - eisiu į vaikų namus ir pasiimsiu tiek, kiek man reikės. ir auginsiu ir jie bus mano.
aš stipri, aš išgyvensiu viską, bet nemanau, kad šį kartą likimas nusigręš nuo manęs.
Aš vistiek JĮ /JĄ šįkart turėsiu.
o jei ne - spjausiu likimui į nasrus ir padarysiu tada jau taip, kaip man reikės.
taigi - aš matyt nepataisoma optimistė.

QUOTE(bim @ 2008 03 31, 09:56)
stt laikykis!!!

man viskas gerai, tik hormonai siautėja - matyt moteriški kovoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 03 31, 11:52)
o kiek tau laiko praėjo? nors kiekvienai individualiai. vat dar prieš kokių pusę metų aš galvojau, kad jei kas nors atsitiks - nebeištversiu ir bijojau.
dabar - nebebijau. keista, bet matyt pagijau.
dabar manau taip. aš esu nėščia ir privalau ir padarysiu viską, kas mano valioje, kad saugot mažylį ir jį išsaugot.
bet..... kas ne mano valioje - gali atsitikt tik nelaimingas atsitikimas. aišku, dabar aš būsiu po padidinamuoju stiklu ir pati save taip laikysiu ir kasdien klausysiu ir stebėsiu, nepaleisiu nei minutei savo organizmo mažiausio virptelėjimo. ir viską padarysiu dėl JO /JOS.
o jei likimas nuspręs kitaip, bus kaip bus. žinau, kas galėtų beatsitiksti, galėtų tik nelaimingas atsitikimas. ir jeigu...... aš išgyvensiu dabar jau bet ką...... - vadinas buvau to verta. ir žinau, kad ketvirto karto tuomet jau nebebus - eisiu į vaikų namus ir pasiimsiu tiek, kiek man reikės. ir auginsiu ir jie bus mano.
aš stipri, aš išgyvensiu viską, bet nemanau, kad šį kartą likimas nusigręš nuo manęs.
Aš vistiek JĮ /JĄ šįkart turėsiu.
o jei ne - spjausiu likimui į nasrus ir padarysiu tada jau taip, kaip man reikės.
taigi - aš matyt nepataisoma optimistė.
man viskas gerai, tik hormonai siautėja - matyt moteriški kovoja biggrin.gif

saunuole, taip toleu!!! ir as viska darysiun kas mano valioj!!! ir tikiu kad daugiau ne vienos is musu givelimas tai nenubaus!!! viskas bus gerai!
oi atsimenu kaip man budavo negera....
Atsakyti
Labas mamkos,ai kazkaip sendien be nuotaikos esu,parasiau ex,kad jau elementu pervedimo terminas pasibaige,tai tas man atkirto,kada noresiu,laiko turesiu tada ir pervesiu,nu atsiprasau bet sia minute snuki jam ismalciau,jis man tipo tai pinigu nebeuztenkat,mazoka,fui brudas!!!! gun_bandana.gif box.gif bash.gif

Turiu prasima,gal kuorios esate vilnietes,gal galetumete man rekomenduoti,kas kokybiskai atliktu remonta,kokios vilniuje kainos,gal kuri pasidalintumete patirtimi mirksiukas.gif Lauksiu pasiulimu.
Atsakyti
QUOTE(HenriLuk @ 2008 03 31, 13:15)
Labas mamkos,ai kazkaip sendien be nuotaikos esu,parasiau ex,kad jau elementu pervedimo terminas pasibaige,tai tas man atkirto,kada noresiu,laiko turesiu tada ir pervesiu,nu atsiprasau bet sia minute snuki jam ismalciau,jis man tipo tai pinigu nebeuztenkat,mazoka,fui brudas!!!! gun_bandana.gif  box.gif  bash.gif

Turiu prasima,gal kuorios esate vilnietes,gal galetumete man rekomenduoti,kas kokybiskai atliktu remonta,kokios vilniuje kainos,gal kuri pasidalintumete patirtimi mirksiukas.gif Lauksiu pasiulimu.

ko tau reike butent? seip mes turim ka porekomendot!
Atsakyti
Gal kuri is vilnieciu zino vaiku darzeli Jeruzales moikrorajone blush2.gif matot ne vilniete esu,ruosiuos ja tapti po metu....
Atsakyti
QUOTE(HenriLuk @ 2008 03 31, 14:09)
Gal kuri is vilnieciu zino vaiku darzeli Jeruzales moikrorajone blush2.gif matot ne vilniete esu,ruosiuos ja tapti po metu....

apie darza neko nepasakysiu bet statibininku parekomendosiu! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(HenriLuk @ 2008 03 31, 12:15)
Labas mamkos,ai kazkaip sendien be nuotaikos esu,parasiau ex,kad jau elementu pervedimo terminas pasibaige,tai tas man atkirto,kada noresiu,laiko turesiu tada ir pervesiu,nu atsiprasau bet sia minute snuki jam ismalciau,jis man tipo tai pinigu nebeuztenkat,mazoka,fui brudas!!!! gun_bandana.gif  box.gif  bash.gif

žinau jeruzalėj daržą - jis zabitas juodai. arba vežiot į kitus, arba privatus. vilniuje problema su daržais didelė laaabai.

dėl alimentų - duok per valstybę. nežinau ar žinai, bet lietuvoje priimtas įstatymas, kad jei tėvas nemoka alimentų, tu duodi jį į teismą ir automatu padaroma taip, kad vaikui alimentus nustatytu laiku moka valstybė o iš tėvo valstybė išsieško visais kanalais ir nesvarbu, mokus jis ar ne - jei taip - jam atskaičiuos iš algos, o tau mokės valstybė ir nvėluos ir nejausi nepritekliaus. taigi, pagalvok - mano draugė taip savo buvusį parišo, kad daugiau nebereikia jai maldaut, skambinėt. kaskart perveda valstybė ir ok, o kas jam tenai - ne jos problemos, nes vaiko vistiek neprisimena.
tik susipyko rimtai. bet koks skirtumas, ar taip ar taip nenormalūs santykiai, koks tėvas, jei vaiko neprisimena
Atsakyti
dabar tai kieciausiai pacituosiu jo mintis "cia dar klausimas ar tu galejai vaika be mano zinios i Airija isvest gyvent",sakau pasiskaityk teismo sprendima ir kitas dalykas per siena nebutu praleide!!!!Sakau tai atskrisk i Dublina pasimatysi su dukra, tai jis atsake ,kad yra LAAAAAAAAABAI PAVARGES!!!! Tiek jam ta dukra ir terupi,jau taip retai matydavo(nes kruiziniame laive dirba) tai dabar matot jam vos ne i namus pristatyk,pats buna isvykes,ir nesiderina,o kai as isvykau tai jam dabar jau reikia dukters, Tipo grysi atostogoms birzeli tada pasimatysiu...Kai pasakiau del alimentu,kad yra teismo sprendime net data nurodyta iki kelintos privalo buti alimentai,tai liko nepatenkintas nes isivaizdavo,kad gali pervedineti kada panorejas....O kai pasakiau kad dukrai reiktu kaip ir daugiau,pasake parduok buta!
Bim,jei galetumete man az parasyt del statybininku,o jie apdaila vidaus dailiai padaro,matai noris siektiek mandriau nei tik tapetai lygiai isklijuoti,nuotraukeles to grozio,kaip pavyzdi tureciau... ir kokios kainytes,butu? blush2.gif ax.gif Man reikia vidaus apdaila,nes kelsimes i savo buta Jeruzaleje,siuometu ten nuomininkai,reikes ir langus keisti(gal firma rekomenduotumete),buto duris keisti,kambariu duris keisti,zodziu noriu grazaus remontuko....veliau gal parekomduosite iskur geriau visa buitine technika pirkti pradedant elektrine virykle,orkaite,skalbimo masina,saldytuvas,baldai....smagus rupesteliai,bet,kai ten nieko nezinau tai......
Dekui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo HenriLuk: 31 kovo 2008 - 16:11
QUOTE(HenriLuk @ 2008 03 31, 18:05)
dabar tai kieciausiai pacituosiu jo mintis "cia dar klausimas ar tu galejai vaika be mano zinios i Airija isvest gyvent",sakau pasiskaityk teismo sprendima ir kitas dalykas per siena nebutu praleide!!!!Sakau tai atskrisk i Dublina pasimatysi su dukra, tai jis atsake ,kad yra LAAAAAAAAABAI PAVARGES!!!! Tiek jam ta dukra ir terupi,jau taip retai matydavo(nes kruiziniame laive dirba) tai dabar matot jam vos ne i namus pristatyk,pats buna isvykes,ir nesiderina,o kai as isvykau tai jam dabar jau reikia dukters, Tipo grysi atostogoms birzeli tada pasimatysiu...Kai pasakiau del alimentu,kad yra teismo sprendime net data nurodyta iki kelintos privalo buti alimentai,tai liko nepatenkintas nes isivaizdavo,kad gali pervedineti kada panorejas....O kai pasakiau kad dukrai reiktu kaip ir daugiau,pasake parduok buta!
Bim,jei galetumete man  az parasyt del statybininku,o jie apdaila vidaus dailiai padaro,matai noris siektiek mandriau nei tik tapetai lygiai isklijuoti,nuotraukeles to grozio,kaip pavyzdi  tureciau... ir kokios kainytes,butu? blush2.gif  ax.gif Man reikia vidaus apdaila,nes kelsimes i savo buta Jeruzaleje,siuometu ten nuomininkai,reikes ir langus keisti(gal firma rekomenduotumete),buto duris keisti,kambariu duris keisti,zodziu noriu grazaus remontuko....veliau gal parekomduosite iskur geriau visa buitine technika pirkti pradedant elektrine virykle,orkaite,skalbimo masina,saldytuvas,baldai....smagus rupesteliai,bet,kai ten nieko nezinau tai......
Dekui.

na kainu tikslei nezinau, o ant dienu pasiskambinsiu ir viska suzinosiu, tai jus norit gal kazka is gips kortono? o santehnika reiks keist? nes vyras turi firma daro, bus pigiau! numerius atsiusiu ant dienu!
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 03 31, 16:04)
na kainu tikslei nezinau, o ant dienu pasiskambinsiu ir viska suzinosiu, tai jus norit gal kazka is gips kortono? o santehnika reiks keist? nes vyras turi firma daro, bus pigiau! numerius atsiusiu ant dienu!

Parasysiu veliau az,reikes viskas,nes po nuomininku zinot kas lieka.....kapitaliai reikes viska.....gal dar langu ir duru firma rekomenduotumete....Vilniuje esu zalia.....Nuo manes lauktuves is Dublino!!! mirksiukas.gif
Atsakyti