Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių pašnekesiai

QUOTE(bicė @ 2008 04 09, 00:07)
Bereikalo as cia ilindau su savo istorija...visom tik neigiamus prisiminumus sukeliau verysad.gif ...

schmoll.gif
kaip tik gerai, visos pasibedavojam, paskui galim ramiau su aplinkiniais bendraut nerodydamos savo emociju
gal cia atrodau biski ciuozus apsibliovus paranojike, bet aplinkiniai mane mato tik su sypsena, cia yra ta vieta kur as "issikraunu" ir man tada lengviau smile.gif
vakar ziurejau per LNK "vaiduokliu medziotojus" , sake, kad jei ilgai gedi ir nepaleidi mirusio siela apsigyvena namie... netikiu tokiom nesamonem, bet kazkas buvo, kad man istisai verkiant nakti snaudziant sapnavau mazutes kapa ir kazkas truktelejo mane uz rankos, bet tas jausmas toks realus buvo, kad negaliu pamirst ir dabar dar... gal tai istikruju buvo mano kriksto mamos vele kuri isejo pora savaiciu veliau uz dukryte... nu sakiau kad biski stogas pavaziaves... bet nuo to laiko stengiuos kuo maziau apkraut savo asarom angeliuka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsėjė: 09 balandžio 2008 - 07:41
QUOTE(rugsėjė @ 2008 04 09, 09:36)
schmoll.gif
kaip tik gerai, visos pasibedavojam, paskui galim ramiau su aplinkiniais bendraut nerodydamos savo emociju
gal cia atrodau biski ciuozus apsibliovus paranojike, bet aplinkiniai mane mato tik su sypsena, cia yra ta vieta kur as "issikraunu" ir man tada lengviau smile.gif
vakar ziurejau per LNK "vaiduokliu medziotojus" , sake, kad jei ilgai gedi ir nepaleidi mirusio siela apsigyvena namie... netikiu tokiom nesamonem, bet kazkas buvo, kad man istisai verkiant nakti snaudziant sapnavau mazutes kapa ir kazkas truktelejo mane uz rankos, bet tas jausmas toks realus buvo, kad negaliu pamirst ir dabar dar... gal tai istikruju buvo mano kriksto mamos vele kuri isejo pora savaiciu veliau uz dukryte... nu sakiau kad biski stogas pavaziaves... bet nuo to laiko stengiuos kuo maziau apkraut savo asarom angeliuka

na ir as tik cia savo emocijas parodau, neks nemato mano asaru, dar ant kapelio paverkiu.
man vena mociute pasake, ked del savo vaikuciu verkt negalima, nes musu angeliukai tures nesiot kibiriukus su musu asarom. blink.gif
Papildyta:
mergos ketvertadieni as turiu susitikima 17 val. tai galim anksciau gal susitikt?
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 04 09, 08:54)
na ir as tik cia savo emocijas parodau, neks nemato mano asaru, dar ant kapelio paverkiu.
man vena mociute pasake, ked del savo vaikuciu verkt negalima, nes musu angeliukai tures nesiot kibiriukus su musu asarom. blink.gif
Papildyta:
mergos ketvertadieni as turiu susitikima 17 val. tai galim anksciau gal susitikt?

Mano prosenele irgi palaidojus du savo vaikiukus, tai mociute sake, kad susapnavus mano promociute savo vaika ir jis prase, kad ji neverktu, nes jam sunku guleti verysad.gif

Galim anksciau tai kelinta valanda, stt kur tu? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura6 @ 2008 04 09, 11:37)
Mano prosenele irgi palaidojus du savo vaikiukus, tai mociute sake, kad susapnavus mano promociute savo vaika ir jis prase, kad ji neverktu, nes jam sunku guleti  verysad.gif

Galim anksciau tai kelinta valanda, stt kur tu? mirksiukas.gif

na o ka daryt kai asaros pacios bega, kaip jas sustabdit? verysad.gif
Atsakyti
Sveikos,
nelabai laiko turiu rašyt ir nelabai galiu rytoj, nes po piet važiuoju į univerą atsiskaityt dviejų dalykų.
Gal be manęs???
Arba aš galiu rytoj nuo 8.00 iki 10.00 val.
Galite siūlyti vietą, arba pas mane darbe galim - neutrali vieta, prie kavos pabendrautume. Laura žino, kur aš dirbu, jau kartą buvo smile.gif
Tai va.
Jei kas adresą galiu į AŽ mestelt - aš dirbu pačiam centre, netoli forum palace
Bet įtariu jums laikas nelabai tiks. Jei netinka - galim kitą savaitę, nes penktadienį man po pietų pas gydytoją.
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 04 09, 10:56)
Sveikos,
nelabai laiko turiu rašyt ir nelabai galiu rytoj, nes po piet važiuoju į univerą atsiskaityt dviejų dalykų.
Gal be manęs???
Arba aš galiu rytoj nuo 8.00 iki 10.00 val.
Galite siūlyti vietą, arba pas mane darbe galim - neutrali vieta, prie kavos pabendrautume. Laura žino, kur aš dirbu, jau kartą buvo smile.gif
Tai va.
Jei kas adresą galiu į AŽ mestelt - aš dirbu pačiam centre, netoli forum palace
Bet įtariu jums laikas nelabai tiks. Jei netinka - galim kitą savaitę, nes penktadienį man po pietų pas gydytoją.

Tai ka darom bim, ka mastai, gal tikrai keliam i kita savaite? Ar ryt ryte? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura6 @ 2008 04 09, 12:07)
Tai ka darom bim, ka mastai, gal tikrai keliam i kita savaite? Ar ryt ryte?  mirksiukas.gif

tai gal kelem i kita savaite! mirksiukas.gif
Atsakyti
sunkiausi būna pirmi 3 mėnesiai po netekties. Man dar siaubingai skausmingas buvo pirmasis gimtadienis, verkiau savaitę iki tos artėjančios datos, lyg replėmis kas širdį būtų spaudęs verysad.gif O kaip bebūtų turime gyventi toliau...

bice, rašai, kad esi tos pūvančios sistemos dalis. Na ne pūvanti ji schmoll.gif Žmonės miršta, žmonės serga, taip buvo, yra ir bus, visą laiką. Svarbiausia, kad tokiu momentu šalia būtų gydytojas-žmogus, o ne gydytojas-antžmogis mirksiukas.gif Kad gydytojas padarytų visa, kas įmanoma, stengtųsi ir nenusisuktų ir kad jam nereikėtų dangstyti savo ir kolegų klaidų.
Mano atveju, gydytojai irgi nepadarė stebuklo, bet kritiniu momentu aš pastebėjau vienos gydytojos akyse ašaras, iš kitos išgirdau nuoširdžius žodžius. Aš nežinau, bet gal tai padėjo man išgyventi..
Atsakyti
QUOTE(jamaika @ 2008 04 09, 12:25)
sunkiausi būna pirmi 3 mėnesiai po netekties. Man dar siaubingai skausmingas buvo pirmasis gimtadienis, verkiau savaitę iki tos artėjančios datos, lyg replėmis kas širdį būtų spaudęs  verysad.gif O kaip bebūtų turime gyventi toliau...

bice, rašai, kad esi tos pūvančios sistemos dalis. Na ne pūvanti ji  schmoll.gif Žmonės miršta, žmonės serga, taip buvo, yra ir bus, visą laiką. Svarbiausia, kad tokiu momentu šalia būtų gydytojas-žmogus, o ne gydytojas-antžmogis  mirksiukas.gif Kad gydytojas padarytų visa, kas įmanoma, stengtųsi ir nenusisuktų ir kad jam nereikėtų dangstyti savo ir kolegų klaidų.
Mano atveju, gydytojai irgi nepadarė stebuklo, bet kritiniu momentu aš pastebėjau vienos gydytojos akyse ašaras, iš kitos išgirdau nuoširdžius žodžius. Aš nežinau, bet gal tai padėjo man išgyventi..

na ir man pasiseke, sunkeusiu momentu sale manes buvo nuostabi gyditoja-zmogus, ji verke ir isgiveno viska kartu su manim, gal delto ir man buvo lengveu viska istvert!
Atsakyti
Dieve, mergaites, kaip cia jus liudnai kalbates! bet kita vertus teisingai nors kur issikrauti, nes kai as stengiaus niekam neparodit kad sirdis krauju sruva(kiti net sakydavo kad jei nezinotu kad pas man tokios bedos, tai galvotu kad as laimingiausias zmogus zemej!)tai po laidotuviu praejus keliems menesiams alpt pradejau galvojau kad pati jau keliausiu pas suneli!
Mano sunelis kai jau gulejo reanimacijoj ir baisiai kankinos ir meldziau dievo kad pagailetu ir ji paimtu, bet po to vis galvodavau nesvarbu koks nesvarbu kaip sunku buvo, bet taip norejau kad jis butu su manim(bet taip mastyt yra egaistiska), tikrai tikiu kad jam ten geriau!
Kaip pagalvoji koks stiprus rysis yra mamos ir vaiko- viena diena gydytojai pasake kad jau viskas kad naryto jau nesulauks, tai as tiek verkiau ant jo uzgulus kraciaus net baisu prisiminti ir nemire, gyd. sake kad jei ne as tai jis butu jau isejes! mire po gero menesio laikiau jo rankyte o jis vis kovojo gyd. sako kaip vaikas kabinasi i gyvenima (sirdele vis bande mustis), tai as, zinokit, radau savyje jegu pasakyti eik jau suneli eik gana kankintis ir viskas baiges! verysad.gif
viskas negalima verkt niekada to neuzmirsi, bet gyvent kazkaip reik! Man tai baisiausia visos sventes(Kaledos ir t.t.) tai verkiu ir taip ju nemegstu dabar!
Atsakyti
QUOTE(zyzi @ 2008 04 09, 11:31)
        Kaip pagalvoji koks stiprus rysis yra mamos ir vaiko- viena diena gydytojai pasake kad jau viskas kad naryto jau nesulauks, tai as tiek verkiau ant jo uzgulus kraciaus net baisu prisiminti ir nemire, gyd. sake kad jei ne as tai jis butu jau isejes! mire po gero menesio laikiau jo rankyte o jis vis kovojo gyd. sako kaip vaikas kabinasi i gyvenima (sirdele vis bande mustis), tai as, zinokit, radau savyje jegu pasakyti eik jau suneli eik gana kankintis ir viskas baiges! verysad.gif
viskas negalima verkt niekada to neuzmirsi, bet gyvent kazkaip reik! Man tai baisiausia visos sventes(Kaledos ir t.t.) tai verkiu ir taip ju nemegstu dabar!

Aš dabar dažnai pagalvoju, kad bereikalo tiek prikankinau savo mažyli doh.gif , nuo pat pirmos dienos daktarai sakė, kad neverta nieko daryt, o aš priverčiau iškęsti net dvi operacijas, kasdienius kraujo ėmimus ir pan. doh.gif Prisimenu dabar, kaip pati sėdėjau šalia ar laikiau ant rankų ir verkdama meldžiaus, kad viskas išsispręstų (kas nors iš viršaus jam padėtų ar pasiimtų), kad neleistų Jam šitaip kankintis verysad.gif
Dabar kai su Migle buvau pas kardiologę ir papasakojau apie Gustuką, tai ši tik uždavė klausimą :"ar buvo verta?", žinokit dar dabar nežinau, džiaugiuos, kad nors tokį trumpą laiką galėjau pabūti su Juo, prisimenu, kaip Jis jau pradėjo guguoti, sypsotis.... ai, guodžiuos tik tuo, gal Jam irgi tuos du mėnesius nebuvo tik kančia...
Atsakyti
oi mergaites, jus susitikima organizuojat smile.gif , faina. as irgi buvau vilniete, bet dabar ne taip daznai vilniuj apsilankau. kolkas net nezinau kada vaziuosiu. neplanuoju. praeitais metais pries pat gimdyma jau norejau is anksto bilietus pirkti, maniau taip bus pigiau ir pamenu jau ziurejau ir vaikeliui, bet gerai, kad ir neuzsakiau, nes po to ir taip uzteko sirdies skausmo, o cia dar bilietai butu primine. tai siemet jokiu planu, jokiu isankstiniu pasiruosimu. kai jau gims, paaugs pora menesiuku, tada. nei mamos kvieciu kolkas, nei vezimuka perku, lauksiu iki paskutines minutes.
Atsakyti