Dėl rūbų spalvos paklausiu - "kaimo bobos" pareplikavo, kad aš negedžiu ( nu sušaudyt jas maža.... ) nes dėviu visokius rūbus ( pagal jas tai tik juodai reik ). Būna, kad kartais vilkiu juodą kostiumėlį, bet specialiai tikrai nesirengiu turėdama tą mintį, kad privalau būti juoda. O jūs?
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 04 10, 16:33)
Dėl rūbų spalvos paklausiu - "kaimo bobos" pareplikavo, kad aš negedžiu ( nu sušaudyt jas maža.... ) nes dėviu visokius rūbus ( pagal jas tai tik juodai reik ). Būna, kad kartais vilkiu juodą kostiumėlį, bet specialiai tikrai nesirengiu turėdama tą mintį, kad privalau būti juoda. O jūs?
na specalei jodai tai tikrai nesidedu, na o riskiu drabuziu irgi, bet del to kad davasiskai nesinori, na ir balto, kazkaip nuotaika detis pilka, juoda, neriskes kitas spalvas, na tik gal rauduona labai patinka tai tikrai uzsidedu!
baikos, pagal viska gedulingu drabuzius nenesiojama po mazu vaiku praradimo, nors vietenes babulkos taip sneka!reike sveseis, kad mazesems angeliukams butu smagu mus stebet!
Žinau vieną moterį, kuri mamą palaidojo, vaikščiojo juoda kaip žemė, tipo gedulas, o nepraėjus nė mėnesiui savaitgaliais jau balius namuose kėlė, tai taip jau gerai
laura 6, laikas naujus namucius kurt! o gal kas taip sukurs?
[/quote]
Sveikutes visos,
tai gal kai sita baigsis tai kuri bus pirma davai ir lai pradeda sekancia temele vel visom viena, nes stt labai fainai sumaste tai nereik is vienos prie kitos sokineti.
[/quote]
Sveikutes visos,
tai gal kai sita baigsis tai kuri bus pirma davai ir lai pradeda sekancia temele vel visom viena, nes stt labai fainai sumaste tai nereik is vienos prie kitos sokineti.
QUOTE(bim @ 2008 04 10, 15:40)
na tik gal rauduona labai patinka tai tikrai uzsidedu!
Man irgi raudona laabai
[Sunelio vardas buvo Žygimantas, o jei dabar sunelis butu tikriausiai Augustu butume pavadine. dar vyrui siuliau ir dukryte Auguste pavadint, bet jis nelabai
[/quote]
Geras o mano brolio vardas Zygimantas, o mes savo suneliui butumem dave Jokubas varda
O Aukse tai tikrai fainas ir ner cia ko galvoti ka kiti pagalvos svarbu kad cia jusu toks sumanymas ir jum patinka
O del juodu drabuziu as irgi neigiamai nusiteikus, mano manymu visai nesvarbu kaip apsirenges svarbu ka sirdyje jauti
[/quote]
Geras o mano brolio vardas Zygimantas, o mes savo suneliui butumem dave Jokubas varda
O del juodu drabuziu as irgi neigiamai nusiteikus, mano manymu visai nesvarbu kaip apsirenges svarbu ka sirdyje jauti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 04 10, 14:30)
Berniukui - tai Vilius. Jau nuo mokyklos laikų svajoju.
as ir svajojau apie sunuka Viliu
dukryte svajojau kad bus Viktorija- mano pergale... bet kazkaip jau labai daug tu viktoriju, isrinkom pati reciausia lietuviska varda Vytė, musu mazoji Vytutė
jei neisprotesiu per nakti dar gyvensiu, nemiegu kelinta naktis , slankioju kaip zombis, rytoj mano angelelio gimtadienis... atrodo kad dangus kartu su manim verkia
Na o as tai nesiojau gedula
iki pat kol pastojau vel ir suzinojau apie nauja gyvybe. bet nesiojau ne vien juodus bet ir baltus rubus, bet juoda vis vien dominavo ir istioes nepatogumu del to buvo, atejo vasara o as visa juoda tai visokie durniai klausinedavo ar as ne gote
taigi nemazai nesusipratimu del to turejau, bet tuo metu jauciau poreiki, negalejau pakest spalvotu, margu rubu... na as toks zmogus kaip atrodau taip jauciuosi..
As tai vis abejojau ar tikrai turesim arielyte, tai sakiau jei butu sunukas vadintume Adomu
tikiuos turesiu ir ji ateity
beje aukse grazus vardas, turejau klasioke aukse, protinga ir faina buvo
rugseje, laikykis
mano mazylei ir tuoj metukai..
As tai vis abejojau ar tikrai turesim arielyte, tai sakiau jei butu sunukas vadintume Adomu
beje aukse grazus vardas, turejau klasioke aukse, protinga ir faina buvo
rugseje, laikykis
mano mazylei ir tuoj metukai..
nors sako kad uz vaikus nereik gedeti ir verkt negalima nes kazkas jau rase is jusu kad musu angeliukai asareles musu po to nesioja! bet man kazkaip gaudavosi kad vis juoda kokia bliuze uzsidedu, bet siaip nesiojau viska. ir nereik tu bobu klausyt jom tik pliotkint!
QUOTE(Laura6 @ 2008 04 10, 16:01)
O ką babulkos sako - aš labai gerai moku atgal atsakyt, kad atsiknistų. Man vienodai jų kalbos, aš darau taip, kaip man atrodo, o ne kokia suformuota babulkų nuomonė.
O jei man gims mergytė, bus Žemyna. faktas....
Sveikos, o man Aukse, irgi labai grazus vardas, senai begirdetas. Fainas
Mano sūnaus angelėlio vardas Jūris, o dukrytės Smiltė. Taip abu gražiai dera, lietuviski, abu sviesus, nuo jūros...
o kaip gaila, neteks garsiai saukti siuo vardu sunelio
Del ateities pasvajoju, bet neisivaizduoja kad tureciau dar viena berniuka, o vardo neisivaizduoju berniukui visai, o mergytei turiu...
Mes su vyru aplamai gedulo drabuziu nedevejome ir as neisivaizduoju kaip tai turetu atrodyti, ir isvis nesupratau ir nesuprasiu, tu aceit nustatytu taisykliu, kuo cia deti juodi drabuziai. Juk viskas kas vyksta, svarbu sirdi, isjutimas, skausma sirdy, o ne "pakazucha" (atsiprasau, bet sis zodis tinkamiausias
).
Man labai patinka, kad viskas vyksta dabar vienoje temoje, vis paskaitineju, ir nereikia landzioti po visas, paskui pasimetu ka skaiciau, o ko ne
Mano sūnaus angelėlio vardas Jūris, o dukrytės Smiltė. Taip abu gražiai dera, lietuviski, abu sviesus, nuo jūros...
Del ateities pasvajoju, bet neisivaizduoja kad tureciau dar viena berniuka, o vardo neisivaizduoju berniukui visai, o mergytei turiu...
Mes su vyru aplamai gedulo drabuziu nedevejome ir as neisivaizduoju kaip tai turetu atrodyti, ir isvis nesupratau ir nesuprasiu, tu aceit nustatytu taisykliu, kuo cia deti juodi drabuziai. Juk viskas kas vyksta, svarbu sirdi, isjutimas, skausma sirdy, o ne "pakazucha" (atsiprasau, bet sis zodis tinkamiausias
Man labai patinka, kad viskas vyksta dabar vienoje temoje, vis paskaitineju, ir nereikia landzioti po visas, paskui pasimetu ka skaiciau, o ko ne
O jei man gims mergytė, bus Žemyna. faktas....
[/quote]
O tokio nelabai esu girdejus fainas ir retas, bent jau mano tarpe, o kokia jo reiksme?
Papildyta:
Laikykis rugsejele, man sestadieni bus puse metu kai ivyko viskas, irgi taip sunku kai apie tai vis pagalvoju, matyt cia tokie sunkus tarpsniai, pusmetis, metai...
[/quote]
O tokio nelabai esu girdejus fainas ir retas, bent jau mano tarpe, o kokia jo reiksme?
Papildyta:
QUOTE(rugsėjė @ 2008 04 10, 17:00)
as ir svajojau apie sunuka Viliu
, bet vyras atkalbejo kad gaziku pravardziuos
, as jam sakiau kol uzaugs visi gazikus bus pamirse...
dukryte svajojau kad bus Viktorija- mano pergale... bet kazkaip jau labai daug tu viktoriju, isrinkom pati reciausia lietuviska varda Vytė, musu mazoji Vytutė
jei neisprotesiu per nakti dar gyvensiu, nemiegu kelinta naktis , slankioju kaip zombis, rytoj mano angelelio gimtadienis... atrodo kad dangus kartu su manim verkia
Laikykis rugsejele, man sestadieni bus puse metu kai ivyko viskas, irgi taip sunku kai apie tai vis pagalvoju, matyt cia tokie sunkus tarpsniai, pusmetis, metai...