Įkraunama...
Įkraunama...

Baby Born, Anabelle ar Chou chou?

QUOTE(jolkamile @ 2008 11 23, 22:35)
Laba vakareli,

Jus cia taip linksmai plepat,tai noreciau jusu patarimo,mazoji senio salcio uzsiprase lelytes,verkiancios,sysiojancios ir valgancios,tai irrenku informacija,man jos visos grazios,bet kuria jus patartumet is tu triju?Ir kur ja pigiau butu galima nuprikt,Maximoj lyg 249lt Anabela, okiek baby born?Lauksiu atsakymo is jusu mirksiukas.gif

Laba, sysioja tik baby bornas, valgo, t.y. geria vandenuka dar ir anabele, chou tik butaforiskai. Asaroja irgi pirmosios dvi. Daugiausiai daro baby bornas, bet man asmeniskai ji labniausiai nevykusi lele, nemaloni apkabinti, o ir tos funkcijos tokios netikroviskos - as pati kankinausi kol ja pagirdziau, paskui tas ale verkimas irgi iki pirstu pamelynavimu, na nebent ji jau gerokai paaugusiai mergytei, nes po valgymo - ja reik isvalyt, o tai jau prasilenkia su graziu elgesiu su lele doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2008 11 24, 00:19)
Laba, sysioja tik baby bornas, valgo, t.y. geria vandenuka dar ir anabele, chou tik butaforiskai. Asaroja irgi pirmosios dvi. Daugiausiai daro baby bornas, bet man asmeniskai ji labniausiai nevykusi lele, nemaloni apkabinti, o ir tos funkcijos tokios netikroviskos - as pati kankinausi kol ja pagirdziau, paskui tas ale verkimas irgi iki pirstu pamelynavimu, na nebent ji jau gerokai paaugusiai mergytei, nes po valgymo - ja reik isvalyt, o tai jau prasilenkia su graziu elgesiu su lele doh.gif

Mes ir Baby borna turim, bet maniske net nepriena schmoll.gif
O va su anabele tai visai kitaip tongue.gif

Jolkamile as tai siulyciau pirma Anabele jums isbandyt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ugi: 24 lapkričio 2008 - 10:30
QUOTE(ugi @ 2008 11 24, 10:30)
Mes ir Baby borna turim, bet maniske net nepriena  schmoll.gif
O va su anabele tai visai kitaip tongue.gif

Jolkamile as tai siulyciau pirma Anabele jums isbandyt 4u.gif

o as kazkaip esu tuos nomones, kad mazesnei mergytei Chou chou geriau - nes ji primityvesne, jos funkcijos priklauso tik nuo leles pozos - paguldai - uzmiega - pasodini - guguoja, pazadini verkia, o va anabele jau reik sugebet uzmigdyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2008 11 24, 11:47)
o va anabele jau reik sugebet uzmigdyt lotuliukas.gif

As ir migdziau lotuliukas.gif ir ko tik nedariau, bet man ji iki siol negeria , funkcijos bekeliaujant i LT atsisake biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif bet man ji is veiduko mielesne bigsmile.gif

Jus chou chou turit g.gif
Atsakyti
QUOTE(ugi @ 2008 11 24, 11:50)
As ir migdziau lotuliukas.gif ir ko tik nedariau, bet man ji iki siol negeria , funkcijos bekeliaujant i LT atsisake biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif bet man ji is veiduko mielesne bigsmile.gif

Jus chou chou turit g.gif

Koks pas jus modelioukas?
Jei gerianti vandenuka - tai ji jo negeria, reik suspaust, to mergaite nepadarys, tada jau ji atrugs ir miegos mirksiukas.gif
As turiu dvieju rusiu skirtingas Chou, dar laukiu trecios - kalbancios blush2.gif
Turiu ir anabele mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2008 11 24, 12:53)
Koks pas jus modelioukas?
Jei gerianti vandenuka - tai ji jo negeria, reik suspaust, to mergaite nepadarys, tada jau ji atrugs ir miegos mirksiukas.gif
As turiu dvieju rusiu skirtingas Chou, dar laukiu trecios - kalbancios blush2.gif
Turiu ir anabele mirksiukas.gif

Ta pacia turiu kuria reikia spaust , kad gertu biggrin.gif bet ji man vistiek negeria schmoll.gif maniskei 4 tai ji kuo puikiausiai moka paspaudus girdyt ja tongue.gif
O kaip tos chou, as ir uzsakiau , bet dabar galvoju ar verta buvo g.gif uzsakiau kur dantukai dygsta....
O kuri cia chou kalbanti, gal nuorodele blush2.gif

Ale jus ir fanes leliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ugi @ 2008 11 24, 12:14)
Ta pacia turiu kuria reikia spaust , kad gertu biggrin.gif  bet ji man vistiek negeria schmoll.gif maniskei 4 tai ji kuo puikiausiai moka paspaudus girdyt ja tongue.gif
O kaip tos chou, as ir uzsakiau , bet dabar galvoju ar verta buvo g.gif  uzsakiau kur dantukai dygsta....
O kuri cia chou kalbanti, gal nuorodele blush2.gif

Ale jus ir fanes leliu biggrin.gif

ti jei ji negeria, tai ir nemiega, o jei nemiega - ir neverkia blink.gif

Nezinau - va tos leles ir nesu turejos, bet butu idomu ja paciupinti gyvai blush2.gif , tik va jos igavusias naujas funkcijas - praranda senasias - pvz kalbanti sneka, pasakojasi, o neverkia, nemiega doh.gif (nebent spec lovyteje, negaliu patikrint nes neturiu), bet uztat mirksli lengva eiga, kaip kad tos, kurias mes auginom mirksiukas.gif

Issigooglinkit talking chou chou mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2008 11 24, 13:18)
ti jei ji negeria, tai ir nemiega, o jei nemiega - ir neverkia blink.gif

Visas funkcijas atlieka, tik su gerimu beda unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ugi @ 2008 11 24, 12:36)
Visas funkcijas atlieka, tik su gerimu beda unsure.gif

Tada nieko baisaus mirksiukas.gif , maniske nemiega kol nepavalgo doh.gif
Atsakyti
Labuka,tai jau dabar galva isvis susisuko doh.gif ,baby born,nemiela,bet Anabele nesisioja?Jau buvau pasiruosus pampersu pirkt lotuliukas.gif vyrui sakau,baigem mazei pirkt,tai atsiras kita beda,bet ka nepadarysi del vaiko dziaugsmo rolleyes.gif tai dabar tarkit paskutini zodi,kuria pirkt geriau,kad lengviau butu mazei,bet nori ir ,kad sysiotu,ai jau bloga,nezinau kaip cia geriau daryt,laukiu labai jusu patarimo,ir kur jas galima nupirkt,ar ju kaina visu vienoda 199 lt?
Atsakyti
Matau čia daug patyrusių yra mirksiukas.gif
Maniškė nori Chou Chou, kur dantukai auga (reklamų auka doh.gif ), anksčiau kažkaip kalbėjom apie Chou Chou, kurią reikia gydyti.
Kurią patartumėte 4,5 metų mergaitei? Kokie yra vienos ir kitos pliusai ir minusai?
Atsakyti
QUOTE(Ego @ 2008 11 25, 00:55)
Matau čia daug patyrusių yra mirksiukas.gif
Maniškė nori Chou Chou, kur dantukai auga (reklamų auka doh.gif ), anksčiau kažkaip kalbėjom apie Chou Chou, kurią reikia gydyti.
Kurią patartumėte 4,5 metų mergaitei? Kokie yra vienos ir kitos pliusai ir minusai?

va manoji irgi labai nori šitos su dantukais augančiais- bet čia man nieko keisto- ji nori visų lėlių, nors turi baby borną, anabelę, 3 rūšių chou chou, baby alive...
tame tarpe turim ir tą chou chou, kur reikia gydyti, padovanojom, kai buvo virš 4 m., tai su šita praktiškai nežaidžia, nes jos funkcijos nuobodokos- na tokia monotonija: paspaudi nugarą- verkia, žandai parausta, tada dedi termometrą, tada vaistus girdai- pasveksta, juokiasi, na dar širdies plakimą galima girdėt.... bet jinai negeria iš buteliuko, neužmiega.... tik yra lengva, patogu nešiotis...na nežinau, ir man ir dukrytei tai iš chou mieliausia ir panašiausia į kūdikį tai rock a bye, po to anabelė, dakrai ir baby alive labai patinka- savo funkcijomis, tik jos išvaizda nelabai man.... jeigu kitų panašių lėlių neturi, tai gali ir šita patikti, arba jeigu mergaitė labai mėgsta gydytojus žaisti.... tai ir galvoju, kad su tais dantukais irgi tokia monotonija gali būt: verkia, žandai parausta, p oto atsgeria, pakramto kramtuką- dantys išauga....
Atsakyti