QUOTE(jolkamile @ 2008 11 23, 22:35)
Laba vakareli,
Jus cia taip linksmai plepat,tai noreciau jusu patarimo,mazoji senio salcio uzsiprase lelytes,verkiancios,sysiojancios ir valgancios,tai irrenku informacija,man jos visos grazios,bet kuria jus patartumet is tu triju?Ir kur ja pigiau butu galima nuprikt,Maximoj lyg 249lt Anabela, okiek baby born?Lauksiu atsakymo is jusu
Jus cia taip linksmai plepat,tai noreciau jusu patarimo,mazoji senio salcio uzsiprase lelytes,verkiancios,sysiojancios ir valgancios,tai irrenku informacija,man jos visos grazios,bet kuria jus patartumet is tu triju?Ir kur ja pigiau butu galima nuprikt,Maximoj lyg 249lt Anabela, okiek baby born?Lauksiu atsakymo is jusu

Laba, sysioja tik baby bornas, valgo, t.y. geria vandenuka dar ir anabele, chou tik butaforiskai. Asaroja irgi pirmosios dvi. Daugiausiai daro baby bornas, bet man asmeniskai ji labniausiai nevykusi lele, nemaloni apkabinti, o ir tos funkcijos tokios netikroviskos - as pati kankinausi kol ja pagirdziau, paskui tas ale verkimas irgi iki pirstu pamelynavimu, na nebent ji jau gerokai paaugusiai mergytei, nes po valgymo - ja reik isvalyt, o tai jau prasilenkia su graziu elgesiu su lele