Įkraunama...
Įkraunama...

Baby Born, Anabelle ar Chou chou?

oho
čia tai bent
Papildyta:
QUOTE(SIVERIJA @ 2008 11 25, 12:09)

Ačiū, kad parodei. Na tikrai išvaizda jos nekokia blush2.gif . Jos akytės priminė turimą ponį.
Atsakyti
Dar norejau paklaust i mini baby bornai ka daro? 4u.gif Ar verta pirkt, maciau rubeliu graziu pas kriiste thumbup.gif
Del leles, tai visgi apsisprendziau anabele pirkt, o baby borna, geriau jau nenauja jeigu uzsinores. O anabelei pampersus keisti reikia? 4u.gif Tai kiek supratau, anabeles reikia ziureti su ruzavais rubeliais, ten ir bus 3 versija, 4u.gif blush2.gif nenusimanau as. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Melitukas @ 2008 11 25, 12:46)
Dar norejau paklaust i mini baby bornai ka daro? 4u.gif  Ar verta pirkt, maciau rubeliu graziu pas kriiste thumbup.gif
Del leles, tai visgi apsisprendziau anabele pirkt, o baby borna, geriau jau nenauja jeigu uzsinores. O anabelei pampersus keisti reikia? 4u.gif  Tai kiek supratau, anabeles reikia ziureti su ruzavais rubeliais, ten ir bus 3 versija, 4u.gif  blush2.gif nenusimanau as. doh.gif

nieko jie nedaro - bet nerealiai mieli wub.gif
Pampersu nereik keist - ji ta vandenuka isasaroja, o ziurek jo, kad roziniai rubeliai butu ir kad galvos nesukiotu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ego @ 2008 11 25, 13:14)
oho
čia tai bent
Papildyta:

Ačiū, kad parodei. Na tikrai išvaizda jos nekokia blush2.gif . Jos akytės priminė turimą ponį.

aha, tikrai ponį lotuliukas.gif gi žinok gamintojas tas pats- hasbro lotuliukas.gif
nupirkau ir ponį segantį- tas tikrai įdomesnis negu chou chou serganti- jis bent šneka: klausia, kiek turiu temperatūros ir pan. mirksiukas.gif tik dar nepadovanotas, tai neišpakuotas ir neišnagrinėtas blush2.gif
mano vyras sako, kad gal hasbro gamyklos vadovas yra japonas- nes japonai dėl didelių akių pamišę bigsmile.gif nes ir jų multikuose visi tookie didžiaakiai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2008 11 25, 12:59)
nieko jie nedaro - bet nerealiai mieli wub.gif
Pampersu nereik keist - ji ta vandenuka isasaroja, o ziurek jo, kad roziniai rubeliai butu ir kad galvos nesukiotu mirksiukas.gif

O kodel galvos nesukiotu? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Melitukas @ 2008 11 25, 13:42)
O kodel galvos nesukiotu? g.gif  blush2.gif

jos galva sukioja, uztat zanduku nebejudina, o tai tikrai wub.gif
Atsakyti
Dabar dar toks klausimas visos Chou Chou vienodo ūgio? 48 cm?
Ir Anabelės, kokio ūgio? Man atrodo jos mažesnės? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ego @ 2008 11 25, 13:58)
Dabar dar toks klausimas visos Chou Chou vienodo ūgio? 48 cm?
Ir Anabelės, kokio ūgio? Man atrodo jos mažesnės? g.gif

ne ne visos, bet apie 48 cm -+ (kalbanti didesne kazkiek o kuri spardosi - mazesne, serganti man atrodo apie 40 cm, tu dygstanciais dantukais - nezinau tikrai)
anabeles - 46 (bent jau taip raso), bet jos smulkesnes uz chou, todel taip atrodo ir naujagmiuku rubeliai jau mazesni turi but nei kad kur tinka chou blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2008 11 25, 14:00)
ne ne visos, bet apie 48 cm -+ (kalbanti didesne kazkiek o kuri spardosi - mazesne, serganti man atrodo apie 40 cm, tu dygstanciais dantukais - nezinau tikrai)
anabeles - 46 (bent jau taip raso), bet jos smulkesnes uz chou, todel taip atrodo ir naujagmiuku rubeliai jau mazesni turi but nei kad kur tinka chou blush2.gif

Buvau radusi apie jas, tai rašo, kad 48 cm. rekomenduojamas amžius nuo 3 iki 6 metų. Čia serganti ir su augančiais dantukais. Bet nesuprantu vieno, kaip tie dantukai auga blush2.gif , vieną kartą užauga ir viskas, ar pastoviai tie patys lenda, koks ten principas g.gif
Tavo foto 3-ia kalbanti, ar ne?
Tai gal dėl to ir atrodo Anabelės mažesnės, nes smulkesnės.
Atsakyti
QUOTE(Ego @ 2008 11 25, 14:18)
Buvau radusi apie jas, tai rašo, kad 48 cm. rekomenduojamas amžius nuo 3 iki 6 metų. Čia serganti ir su augančiais dantukais. Bet nesuprantu vieno, kaip tie dantukai auga blush2.gif , vieną kartą užauga ir viskas, ar pastoviai tie patys lenda, koks ten principas g.gif
Tavo foto 3-ia kalbanti, ar ne?
Tai gal dėl to ir atrodo Anabelės mažesnės, nes smulkesnės.

Pirma kalbanti, antra kur spardosi, trecia rock a buy, ketvirta anabele 3, penkta anabele 2 ir paskutine chou nieko nedaranti mirksiukas.gif
Tie dantukai nezinau kokiu principu, bet manau kad kazkas tokio kaip silikonas - gauna dregmes ir islenda - isdziusta - susitruakia - kiek ilgai tas poveikis - idomu butu suzinot is tu kas jau turi jas, nes neplanuoju jos isigyt, nors labai smalsu blush2.gif
mano beles atrodo taip, nes susmukusios yra, + dar sovos virsus toks banguotas, o joms pasitaike duoobeje sedet - ta tik paveluotai uzmaciau - realiai tokio skirtumo nera, tik kad smulkesnes blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2008 11 25, 12:02)

as turiu chou chou rock a buy, anabele 3 ir dar kalna kitu - bet jos neuzilaiko - parduodu blush2.gif user posted image

na Kriiste ir kolekcija pas tavo dukriuką wub.gif
o kurias labiausiai mergytė myli?
Atsakyti
QUOTE(Jasmin @ 2008 11 25, 14:50)
na Kriiste  ir kolekcija pas tavo dukriuką  wub.gif
o kurias labiausiai  mergytė myli?

Ji kaip kada - siaip dazniausiai zaidzia su mazais borniukais, o is situ kaip kuria diena mirksiukas.gif , man labiausiai ta paskutine kur apskritai nieko nedaro wub.gif
Atsakyti