Įkraunama...
Įkraunama...

Baby Born, Anabelle ar Chou chou?

Mes turim CHOU CHOU ir Baby Born. Bet pastebejau kad mazoji labiau linksta prie Baby Born. Bet musu Baby Born labai "tyli" lelyte. Turi tokias funkcijas: uzsimerkia ir atsimerkia (su ciulptuko pagalba), gali valgyti, sedeti ant puoduko (is tikruju) ir taip pat galima ja maudyti vandenyje. Bet visiskai "nekalba". Gal mes ka ne taip darom? Lelyte nauja, taigi, greiciausiai dar nemokam su ja elgtis.
Atsakyti
Mes jau labai laukiam menesio galo kol parves mus chou chou wub.gif

user posted image

na tikiuos dukrytei patiks rolleyes.gif

Germante baby born "nekalbancios" lelytes 4u.gif mes irgi turim bet dukriukui ji labai patinka ir tie baby born mini world jai labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justina_r: 13 rugsėjo 2008 - 22:17
Labas visiems 4u.gif Turime ir mes Annabelle ir greitai jau iteiksime dukrai. As bandziau keleta kartu pazaisti blush2.gif ir trupuciuka negaliu susigaudyti kaip ji veikia? Kaip uzmigdyti ta lele? Mano uzmiega tik su buteliuku burnoje blink.gif Ar as ka nors netaip darau lotuliukas.gif
Kas turi, papasakokite detaliau, prasau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingulik @ 2008 09 16, 14:37)
Labas visiems  4u.gif  Turime ir mes Annabelle ir greitai jau iteiksime dukrai. As bandziau keleta kartu pazaisti  blush2.gif  ir trupuciuka negaliu susigaudyti kaip ji veikia? Kaip uzmigdyti ta lele? Mano uzmiega tik su buteliuku burnoje  blink.gif  Ar as ka nors netaip darau  lotuliukas.gif 
Kas turi, papasakokite detaliau, prasau  ax.gif

kai ji pavalgo, ja reikia stacia palaikyt kad atrugtu, ir tada jau paguldyt kad uzmigtu, bet kartais ji persivalgius atrugsta su buteliu visu, jai jau mama tokia be saiko maitinanti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriste2 @ 2008 09 16, 18:22)
kai ji pavalgo, ja reikia stacia palaikyt kad atrugtu, ir tada jau paguldyt kad uzmigtu, bet kartais ji persivalgius atrugsta su buteliu visu, jai jau mama tokia be saiko maitinanti lotuliukas.gif

Bet ji be soskes miegos ax.gif
Gal dtaliau gali parasyti kaip elgtis, nes kai grisiu is atostogu, turesiu instrukcija mazei pateikti lotuliukas.gif o pati dar negaliu usitvarkyti .... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingulik @ 2008 09 16, 20:11)
Bet ji be soskes miegos  ax.gif
Gal dtaliau gali parasyti kaip elgtis, nes kai grisiu is atostogu, turesiu instrukcija mazei pateikti  lotuliukas.gif  o pati dar negaliu usitvarkyti ....  blush2.gif

aisku miegos mirksiukas.gif , soske ikisus - reakcija ta pati kaip ir buteliuka - ji tik mirksi ir ciulpa, ciaumoja judindama zandukus mirksiukas.gif
Atsakyti
matau tema neaktyvi, taisomes

blyn. siandien tokias fainas leles pamaciau, ale jos buvo kaip eksponatai parduotuvej aprengti kudikio rubais lotuliukas.gif
jauciu ryt eisiu pas pardavejas klencyti kas ty per leles

tokios israiskingos, kaip kudikiai, ale tokios fainos biggrin.gif

tik nepaciupinau minkstos ar kietos, su plaukais ar ne...idomu, is kur trauke?
as apart anabeliu, baby bornu ne ka pasiuloj ir tematau g.gif
Atsakyti
ir kas cia dabar pasidare g.gif
kur dingo visos ligones lotuliukas.gif
kiba pasveiko? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Esu kažkur darbuose užsikasusi...
Mano Anabelei nemiga doh.gif Pavalgius nebeatsirūgsta ir nebeužmiega? doh.gif
Ką daryt? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2008 09 25, 13:43)
Mano Anabelei nemiga doh.gif  Pavalgius nebeatsirūgsta ir nebeužmiega? doh.gif
Ką daryt? g.gif  g.gif  g.gif

Tai gal sutrenkei, o gal po naujo sutrenkimo - vel uzmigines g.gif , o gal mazai valgyt duodi - alkana nemiegos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2008 09 25, 13:43)
Mano Anabelei nemiga doh.gif  Pavalgius nebeatsirūgsta ir nebeužmiega? doh.gif
Ką daryt? g.gif  g.gif  g.gif

junkis i invalidu grupe lotuliukas.gif
pas mus ir ne viska atlieka...

o, atsgavo pagaliau tema biggrin.gif
gal kartais ir nieko kai kas pagenda, iskart atsiliepi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriste2 @ 2008 09 25, 14:34)
Tai gal sutrenkei, o gal po naujo sutrenkimo - vel uzmigines g.gif , o gal mazai valgyt duodi - alkana nemiegos schmoll.gif

Nesutrenkiau tikrai- mylim ir saugom wub.gif

QUOTE(cola @ 2008 09 25, 14:59)
junkis i invalidu grupe  lotuliukas.gif
pas mus ir ne viska atlieka...

o, atsgavo pagaliau tema  biggrin.gif
gal kartais ir nieko kai kas pagenda, iskart atsiliepi  lotuliukas.gif

Ilendu- paskaitau. Nieks neraso ir išlendu blush2.gif
Aš daba kita liga isitaisiau blush2.gif
Atsakyti