Įkraunama...
Įkraunama...

Baby Born, Anabelle ar Chou chou?

Pas mus ką tik įvyko nelaimė- mažiukė chou tušinuku gerokai padailino verysad.gif verysad.gif verysad.gif Gavo pylos pagal pilna programą. Visos lelkos buvo paslėptos ir negaus pora savaičių, o chou buvo skubiai valoma blush2.gif Ar del to kad greit pamatė, ar del to, kad nestiptiai spaudė lelytė beveik nusivalė ir per kelias savaite likusios žymės turėtų dingt blush2.gif
Atsakyti
Apie Baby Borna tik geri atsiliepimai bigsmile.gif gavom dovanu nuo mociutes uzsienyje. kaina, gal ir nera maza, bet mano dukrai labai patinka; is kart paklausiau, sake Brolis Jokubas biggrin.gif tai dabat nuolat juokiames mirksiukas.gif
Atsakyti
http://cgi.ebay.co.u...bayphotohosting

Kriste, tu pas mus gaudaisi
kas cia per lelyte, o apacioj ir lelytes? bigsmile.gif
Papildyta:
mergos, numirsiu... wub.gif

http://www.bradford....CFQtJtAodfjItyg
Atsakyti
QUOTE(cola @ 2008 10 15, 13:08)
http://cgi.ebay.co.u...bayphotohosting

Kriste, tu pas mus gaudaisi
kas cia per lelyte, o apacioj ir lelytes?  bigsmile.gif
Papildyta:
mergos, numirsiu... wub.gif

http://www.bradford....CFQtJtAodfjItyg

Nemirk mirksiukas.gif , cia lelytes skirtos suaugusiems, greiciau mamytems netekusioms vaikuciu, naujagimiu, jos gaminamos individualiai pagal foto ar kitus pageidavimus verysad.gif . Girdimas kvepavimas, sirdutes tuksenimas, kad lengviau butu ta skausma isgyvent, arba teveliams negalintiems turet vaikuciu ir seneliams, retai matantiems anukus ir pan. . unsure.gif
Atsakyti
manai? o kodel?
kodel negalima tokioms kaip as pasinesusioms g.gif blush2.gif

ar mergytems....

bet kaip grazu wub.gif
o kokios ten kainos? g.gif
Atsakyti
cola, sorry, bet jos man į lavoniukus panašios blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(cola @ 2008 10 15, 13:28)
manai? o kodel?
kodel negalima tokioms kaip as pasinesusioms  g.gif  blush2.gif

ar mergytems....

bet kaip grazu  wub.gif
o kokios ten kainos?  g.gif

galima, bet ar bus jauku, juk tai kaip kudikis unsure.gif , tikros akys, plaukai, net oda tikroviska labai, ji kvepuoja, sirdele plaka...

nezinau, ir as turiu slapta svajone tokia isigyt, bet sau ir niekam nerodyt, bet kai jau Milda uzaugs, nes mirstu kaip noriu leliuko, o daugiau ju planuose ner verysad.gif

kainos priklauso nuo dydzio ir to tikrumo imitacijos, nuo 30-50 svaru us delno dydzio leliuka iki keliu tukstanciu unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Kokere @ 2008 10 15, 13:32)

man ne, tik matyt realiai tokia turint - gali kilt toks jausmas, nes kai tokios "tikros" akutes, zvilgnis - matyt noretusi ir judesio is jos, o vis tik tai tik lele unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2008 10 15, 13:32)

kai kurios ir man kaip i neisnesiotukus panasios, ale kai kurios mielos wub.gif
QUOTE(Kriiste @ 2008 10 15, 13:35)
galima, bet ar bus jauku, juk tai kaip kudikis unsure.gif , tikros akys, plaukai, net oda tikroviska labai, ji kvepuoja, sirdele plaka...

nezinau, ir as turiu slapta svajone tokia isigyt, bet sau ir niekam nerodyt, bet kai jau Milda uzaugs, nes mirstu kaip noriu leliuko, o daugiau ju planuose ner verysad.gif

kainos priklauso nuo dydzio ir to tikrumo imitacijos, nuo 30-50 svaru us delno dydzio leliuka iki keliu tukstanciu unsure.gif
Papildyta:

man ne, tik matyt realiai tokia turint - gali kilt toks jausmas, nes kai tokios "tikros" akutes, zvilgnis - matyt noretusi ir judesio is jos, o vis tik tai tik lele unsure.gif

Kriste, as ir juokiuos kad vietoj trecio leliaus, bet taip pat pagalvojau, kad netaptu kaip kudikis. Cia man panasi i ta kur rode per laida Netikras kudikis, juk nenumesi tokios i bendra zaislu deze ar dar kur.
Kad po to stogas nepavaziuotu, ale paziuret labai grazu wub.gif
bet vyras tikrai kvankstelejusia mane palaikytu... unsure.gif

Papildyta:
As pvz galiu pasakyt, kad Anabele nera man miela, na grazi, na brangi, ale ne tokia lele su kuria noretum miegot prisiglaudus wub.gif

net turiu mazesne lelyte, kuri paprasta, bet daug mielesne, jaukesne

Gal delto ir ieskau vis dar... ax.gif (as lotuliukas.gif , ne vaikas mano lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(cola @ 2008 10 15, 13:50)
As pvz galiu pasakyt, kad Anabele nera man miela, na grazi, na brangi, ale ne tokia lele su kuria noretum miegot prisiglaudus  wub.gif

net turiu mazesne lelyte, kuri paprasta, bet daug mielesne, jaukesne

Gal delto ir ieskau vis dar... ax.gif  (as  lotuliukas.gif , ne vaikas mano  lotuliukas.gif )

jos idomios, va as nupirkau ta tokia kur miegojimui - tai chou, kuri nieko nedaro - tik mirksi - va ji mieliausia ir ne tik man wub.gif , o zaisti vis tik su anabele ar rock a buy idomiau blush2.gif , nors glaust ir ciucint chou vistiek malonesne unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2008 10 15, 14:35)
jos idomios, va as nupirkau ta tokia kur miegojimui - tai chou, kuri nieko nedaro - tik mirksi - va ji mieliausia ir ne tik man wub.gif , o zaisti vis  tik su anabele ar rock a buy idomiau blush2.gif , nors glaust ir ciucint chou vistiek malonesne unsure.gif

kas cia tokia?
ai, nezinau, maniske nelabai zaidzia, dabar isvis konstruktoriai prasidejo

va, dar ir kompas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cola @ 2008 10 15, 14:37)
kas cia tokia?
ai, nezinau, maniske nelabai zaidzia, dabar isvis konstruktoriai prasidejo

va, dar ir kompas  doh.gif

Lėlė Rock-A-Bye CHOU CHOU Function Doll yra ne tik kūdikiško žavumo ir švelnumo, bet ir su tikroviškomis funkcijomis. Ji moka juoktis, verkti, guguoti ir čiulpti padavus buteliuką, kaip tikras kūdikis. Paguldžius ji pradeda žiovauti, o pasūpavus ant rankų švelniai užmerkia akis ir užmiega. Ir dar daugiau - pakelta iš miego lėlė nubunda ir pradeda juoktis, jei yra geros nuotaikos, arba verkti, jeigu yra suirzusi ir neišsimiegojusi! Kaip visos CHOU CHOU, ši lėlė turi tikroviškus minkštos plastmasės veidą, plaštakas ir pėdas, lanksčias rankas ir kojas. Todėl ją galima sodinti ir guldyti įvairiomis pozomis, kaip tikrą kūdikį.
Lėlės ūgis 48 cm. Lėlė parduodama su apranga ir priedais, parodytais nuotraukoje: prisegamas čiulptukas, pliušinis lėlės žaisliukas, buteliukas. Lėlė supakuota tvarkingoje gamyklinėje transportinėje pakuotėje, priedai sandarioje pakuotėje. Kaina 150 Lt.
PASTABA: Lėlei reikalingi 3 AA elementai, pakuotėje neįtraukti.

user posted image

Va tokia ji, einu dar paieskosiu paprastos tos foto kur interneto platybese mirksiukas.gif
Atsakyti
cia ta paprastute, rudaake wub.gif
user posted image

user posted image

user posted image

o cia matyt kad rudaakis blush2.gif
user posted image

cia dar viena mirksiukas.gif
user posted image

ir dar...
user posted image

Jos nuperka savo paprastumu, neturi mechanizmu, tad neburzgia, lengvesnes, minkstos, be to uzpildytas kunelis grudeliais wub.gif
Atsakyti