Įkraunama...
Įkraunama...

Prezervatyvai

QUOTE(inix @ 2005 06 17, 14:11)
mums dar nepasitaikė, niu, o jei jis neplyšta, pagal instrukciją viską darai, tada saugu? Ar daug atvejų žinot, kas su gumytėm pastojo? labai įdomu.

Aš nežinau.
Atsakyti
QUOTE(Sypsenaa @ 2005 06 17, 15:15)
Mes tai naudojam "Sico". Mums jie patys paciausi.  thumbup.gif  Tiesa ju buna tik vaistinese ir tai tik kai kuriose. Bet uzsiperki ir ramu.  rolleyes.gif
Anksciau naudojom "Liefstyle", bet jie man  schmoll.gif

P.S. Beje, o kur jus laikot gumytes? Mes tai spinteleje prie lovos. Bet buvo toks atvejis... atvaziavo pas mus i svecius mano sesuo su metuku leliais ir tevai. Kaip zinia tokiu metu vaikai visur lenda, na o stalciu kraustymas - uzsiemimas Nr.1!  tongue.gif  Tai va ieinu as i kambari, abu leliai sustoje prie komodos, vienas rankoje laiko lubrikanta, kitas jau siekia gumyciu dezutes, o mano mama bando stalciu uzdaryti. Vaizdelis buvo neblogas...  doh.gif

laugh.gif laugh.gif mums ir panašiai yra buvę, tik su savo vaikais...tiesa, kažkada neseniai buvau pas vaivą eringytę, paklausiau, jei saugotumės prz.,ar saugu, tai ji sakė, taip, ir dar, kad ji už tokį saugojimosi būdą, nepataria KT, nors konkrečiai nieko nepasakė, tik, kad KT "netoli vėžio" gal ji prz., reklamuoja, kaip kitos KT? laugh.gif o kita ginekologė, poliklinikoj, sakė nesaugu... laugh.gif karočia....
Atsakyti
QUOTE(Sypsenaa @ 2005 06 17, 14:15)
P.S. Beje, o kur jus laikot gumytes?

Mes laikom stalčiuj prie lovos esančioje spintelėje, kad visada būtų po ranka biggrin.gif Kokią vieną draugas visada priglaudžia piniginėje tongue.gif
Na tokioj situacijoj kaip tavo, Sypsena, tai manau nesmagiau turėjo pasijusti tavo mama, o ne tu. Juk suaugę žmonės esam ir svarbiausia mokam saugotis mirksiukas.gif
Atsakyti
As tai nesmagiai tai tikrai nepasijauciau, mane tik juokas sueme. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inix @ 2005 06 17, 13:11)
Ar daug atvejų žinot, kas su gumytėm pastojo? labai įdomu.

Beveik visos drauges ir pazistamos, kurios neplanuotai pasijuto nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2005 06 17, 13:10)
Jei yra koks itarimas, kad galėjo įplyšti, tai maniškis jau tikrina, turi ten kažkokią savą tikrinimo techniką biggrin.gif

Na ir..patikrina, ir kokie tolesni veiksmai, jei plysta?
Man asmeniskai postinoras nepriimtinas. Esu girdejusi visokiu atsiliepimu, kai ir i ligonines mergickos patenka del nukraujavimo. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Skruzdeliukas @ 2005 06 17, 16:26)
Man asmeniskai postinoras nepriimtinas. Esu girdejusi visokiu atsiliepimu, kai ir i ligonines mergickos patenka del nukraujavimo. blink.gif

o jei nepaslaptis, kaip saugotės ?
Atsakyti
QUOTE(Skruzdeliukas @ 2005 06 17, 15:26)

Kadangi dar nė karto nebuvo plyšę, tai jokių veiksmų ir nėra.
Tiesa vieną kartą buvo nusmukęs (va čia todėl ir klausiau dėl gumyčių dydžių, ar jie skirtingi?), tai dariausi nėštumo testą. Žinoma, gal man lengva taip kalbėti, kai neturim nė vieno leliuko ir jei būtų, tai nieko baisaus ir nebūtų. Bet va dabar besusirašinėdama su jumis galvoju, kad reikės pas savo ginekologę paklausti, kaip gi plyšus gumytei geriausia elgtis tiek apsisaugojimo, tiek ir mano sveikatos atžvilgiu. Kai bėgios savi leliai jaučiu apsauga gumytėmis nebeatrodys tokai gera g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2005 06 17, 16:42)
Kadangi dar nė karto nebuvo plyšę, tai jokių veiksmų ir nėra.
Tiesa vieną kartą buvo nusmukęs (va čia todėl ir klausiau dėl gumyčių dydžių, ar jie skirtingi?), tai dariausi nėštumo testą. Žinoma, gal man lengva taip kalbėti, kai neturim nė vieno leliuko ir jei būtų, tai nieko baisaus ir nebūtų. Bet va dabar besusirašinėdama su jumis galvoju, kad reikės pas savo ginekologę paklausti, kaip gi plyšus gumytei geriausia elgtis tiek apsisaugojimo, tiek ir mano sveikatos atžvilgiu. Kai bėgios savi leliai jaučiu apsauga gumytėmis nebeatrodys tokai gera g.gif

aš paklausiau ginklg. skyrelyj apie patikimumą, įdomu, ką atsakys. Na, o kadangi jau turiu du lelius( be gumyčiu pagalbos), tai ir norėtųsi užtikrinčiau...bet jie mums tinka, vat kur šuo pakastas, tai ir nenoriu kažko kito g.gif
Atsakyti
niu va, paklausiau gydytojos(ginkl. skyrely), džiaugiuosi.
Atsakyti
QUOTE(inix @ 2005 06 17, 14:37)
o jei nepaslaptis, kaip saugotės ?

Viena priemone nepasitikiu, tai taikome dvi is karto (KT + gumytes (arba zvakutes)), ir nematau del to jokios problemos. Jei paves viena priemone, tai antra isgelbes ax.gif Anksciau praktikavome tik gumytes, tai kiek nervu buvo kiekv. men. darytis testa, tai nusprendziau, kad taip gyventi negaliu schmoll.gif
Sutinku, kad gumytes irgi patikimos, bet tik teisingai naudojant, bet gi gyvenime visko buna blush2.gif Ir smileysex.gif tampa toks sukaustytas, kai turi pastoviai ziureti ar viskas gerai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnelė @ 2005 06 17, 12:45)
o ar žinot, kad atsargiai reikia su suteptais prezervatyvais, nepadaugint jų? nes tai irgi kenkia. Ypač tie, kur būna su nonoksilu. Na, žodžiu, ypač kur visais spermicidiniais kremais, tai stengtis kuo rečiau naudot.

o kas gali nuo to nonoksilo būti? unsure.gif aną savaitgalį teko man atrodo tokiais "nonoksilininiais" maudotis, po to pirmą dieną labai degino "ten", graužė siusiojant smile.gif ,ar tai gali būti dėl to
nonoksilino ? g.gif
Atsakyti