Įkraunama...
Įkraunama...

Prezervatyvai

QUOTE(Frosted_berry @ 2005 06 29, 14:32)
Jei jau plysta, tai plysta. biggrin.gif  Tikrai matosi. Bet gali buti ir tokiu atveju, kai pasibaigia galiojimo laikas arba naudojami netinkami lubrikantai (vazelinas ir pan.), nuo kuriu atsiranda mikroitrukimai, kurie akiai nepastebimi, bet del to pastot galima.

dar gali būti mikroskylučių nuo to, kai blogai laikomi prezervatyvai - ten, kur tiesiogiai šviečia saulė arba ilgai nešiojami prie kūno - pvz. piniginėj kelnių kišenėj ar tiesiog kišenėj.

QUOTE(Rucelie @ 2005 06 29, 14:38)
mes irgi dabar gumytėmis "mėgaujamės"  blush2.gif plius naudojam aquagel lubrikantą, nes kitaip sausa žiauriai. vat ir susimąsčiau aš dabar - ar nekenkia lubrikantas prezervatyvams?  blink.gif gal sakau dėl to taip ir nesulaukiu mėnesinių?  blink.gif

aquagelis nekenkia, nes jis vandens pagrindu, kenkia tik aliejiniai.
Atsakyti
QUOTE(liepsnelė @ 2005 06 29, 12:29)
O tai kam tu geri ir KT, ir gumytėm saugotės  g.gif ?

Tiesiog dviguba apsauga ir tiek mirksiukas.gif Nesu uzgarantuota iki galo KT (jei pamirsciau, ar isviduriuociau ir pan.), o gumytes plysta, tokia is ju ir nauda. Atrodo ir ne saulej laikomi, ir nepasene...bet doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Skruzdeliukas @ 2005 06 30, 15:53)
Tiesiog dviguba apsauga ir tiek mirksiukas.gif Nesu uzgarantuota iki galo KT (jei pamirsciau, ar isviduriuociau ir pan.), o gumytes plysta, tokia is ju ir nauda. Atrodo ir ne saulej laikomi, ir nepasene...bet doh.gif

o smileysex.gif noras ar yra, kai tiek pašalinių? biggrin.gif
Atsakyti
Turiu įdomios info apie prezervatyvus smile.gif Vartojimo atžvilgiu Lietuvoje populiariausi Life Style, tuomet Durex ir Cool.
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2005 06 30, 16:33)
Turiu įdomios info apie prezervatyvus smile.gif Vartojimo atžvilgiu Lietuvoje populiariausi Life Style, tuomet Durex ir Cool.

kiek pastebėjau, jie pigesni, tai gal todėl ir vartojami dažniau, nes visgi garsios firmos. Mes ir tuos, ir kitus. thumbup.gif
Atsakyti
Mes iš pradžių mėginom Durex, nes tuo metu buvo pilna jų reklamos ir jie buvo tipo visokie "-iausi", bet draugui nepatiko, trumpi kažkokie buvo. Tada mėginom Life Style, bet kai iš RIMI jie dingo ir ten atsirado Cool, tai dabar mėgaujamės su Cool ir jie mums patinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Skruzdeliukas @ 2005 06 30, 14:53)

nu įdomiai tu čia... Tada jau geriau nekištum į save KT, jei jau vis tiek gumytėm saugotės... Jei labai baisu, geriausiai apsaugo susilaikymas wub.gif
Atsakyti
Jooooooo man irgi tokia dviguba apsauga nesuprantama... doh.gif
Turiu drauge, kuri geria KT ir naudoja gumytes. Niekaip jos neiseina atvesti i prota... doh.gif
Atsakyti
gal geriau dviguba apsauga, nei nuolatinė baimė pastoti? aš irgi gėriau KT+ gumytės tongue.gif 100% saugo tik susilaikymas, ir visada yra tikimybė pastoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 07 01, 11:14)
gal geriau dviguba apsauga, nei nuolatinė baimė pastoti? aš irgi gėriau KT+ gumytės  tongue.gif 100% saugo tik susilaikymas, ir visada yra tikimybė pastoti  doh.gif

KT + gumytės irgi neduos 100 proc., taip jau filosofiškai žiūrint, jei bus lemta pastot tai pastosi... Juk tam KT ir išrado, kad gumyčių nebereikėtų tongue.gif
Man tai jau šiek tiek paranoiška atrodo su tiek apsaugų, ar lieka kiek malonumo... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnelė @ 2005 07 01, 12:56)
KT + gumytės irgi neduos 100 proc., taip jau filosofiškai žiūrint, jei bus lemta pastot tai pastosi... Juk tam KT ir išrado, kad gumyčių nebereikėtų  tongue.gif
Man tai jau šiek tiek paranoiška atrodo su tiek apsaugų, ar lieka kiek malonumo...  unsure.gif

lieka lieka ax.gif
Atsakyti
vaje, jūs čia kaip į kryžiaus žygį apsišarvavusios. jei kt, tai kam sargiai? jei sargiai, tai kam kt? sargiai - svetimkūnis. kt - nebent yra kitų indikacijų: nereguliarus ciklas, oda...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cat: 01 liepos 2005 - 15:00