Įkraunama...
Įkraunama...

Prezervatyvai

QUOTE(Afroditte @ 2006 01 15, 19:06)
deja nuo kt man kepenys isejo saibom schmoll.gif ir tiek ligu igijau, kad dieve dieve schmoll.gif
blogai viskas..vienu zodziu doh.gif

Man tai nieko,geriu ar ne,man nulis reakcijos.Bent jau kol kas.Gal kada ir atsilieps sveikatai? g.gif Bet geriu jau 4metai, o poveikio jokio(nu poveikis tas,kad neuznesteju 4u.gif ) ir daugiau viskas.
Bandyk pleistriukus,gal bus ok.Cia nebus tiesioginio poveikio su virskinamuoju traktu.
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2006 01 14, 14:26)
O KT gal ir chemija.O kur jos ner???Neziani zmogus nuo ko mirsi,tai bent dziaugies gyvenimo malonumais  clap.gif

QUOTE(NORIKA @ 2006 01 15, 18:43)
Man tai nieko,geriu ar ne,man nulis reakcijos.Bent jau kol kas.Gal kada ir atsilieps sveikatai? g.gif Bet geriu jau 4metai, o poveikio jokio(nu poveikis tas,kad neuznesteju 4u.gif ) ir daugiau viskas.

Na man cia patiko thumbup.gif Tiesiai i desimtuka drinks_cheers.gif

O as taip susimasciau: is kur JUS moterytes sumastot, kad visos ligos jums nuo KT? Gi kiek teko girdeti, tai KT poveikis nera visiskai istirtas moters organizmui g.gif
O kaip mane nervina kaip va taip rasot: oi, svoris pradejo augti, oi tas atsitinka oi anas.. Na jetau, gi svoris gali augti ir nuo to, kad per daug maisto suvartojat, ar net nuo to, jog AMZIUS DIDEJA, su metais ir figura keicias gi, nenorekit visuomet buti kaip -iolikines doh.gif
Sakau tiek tebetruksta, kad ir sloga pasigavusios kaltinsim KT.

Na zinoma, as nesakau kad ten jos 'sventos', bet visvien nereik perdeti.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(braskel @ 2006 01 15, 20:09)

O kaip mane nervina kaip va taip rasot: oi, svoris pradejo augti, oi tas atsitinka oi anas.. Na jetau, gi svoris gali augti ir nuo to, kad per daug maisto suvartojat, ar net nuo to, jog AMZIUS DIDEJA, su metais ir figura keicias gi, nenorekit visuomet buti kaip -iolikines  doh.gif
Sakau tiek tebetruksta, kad ir sloga pasigavusios kaltinsim KT.

Na zinoma, as nesakau kad ten jos 'sventos', bet visvien nereik perdeti..  blush2.gif

thumbup.gif laaabai gerai pasakyta! bet gi paprasciau apkaltint KT negu save pacia.. kad ir del svorio pvz mirksiukas.gif
Atsakyti
siaip as tai kt nekaltinu jau rolleyes.gif pati juk geriau, niekas neverte, bet kad pakenke man tai tiesa,tris menesius uzgulusia nosimi vaiksciojau, tyriausi nuo alergijos, sinusito, polipu ir kt. sad.gif nieko nerado..meciau kt-ir alergine reakcija dingo per savaite unsure.gif reiskia tikrai kenke....o siaip tai buciau gerusi ir toliau..nes menesines sureguliavo ir siaip ramiau, bet per uzpakali juk nekvepuosi laugh.gif ....teko mest...

Atsakyti
QUOTE(JolePole @ 2005 06 13, 23:44)
Mano nuomone-tai geriausia apsauga nuo  nestuke.gif

as irgi taip manau.. ypac jaunoms poroms, kai KT reik saugot nuo mamos, lotuliukas.gif o be to jos sweikata ziauriai eda..
Atsakyti
QUOTE(angute @ 2006 01 17, 21:12)
as irgi taip manau.. ypac jaunoms poroms, kai KT reik saugot nuo mamos, lotuliukas.gif  o be to jos sweikata ziauriai eda..

biškį nesupratau, prie ko čia ta mama ir ką nuo jos saugot reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(DjeVu @ 2006 01 18, 11:18)
biškį nesupratau, prie ko čia ta mama ir ką nuo jos saugot reikia g.gif

reikia saugot kad KT nepamatytu, o jei pamatys, tai suzinos, kad uzsiimineji tuo reikaliuku blush2.gif Turbut tai norejo pasakyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2006 01 18, 12:33)
reikia saugot kad KT nepamatytu, o jei pamatys, tai suzinos, kad uzsiimineji tuo reikaliuku  blush2.gif  Turbut tai norejo pasakyt  ax.gif

mmmmm console.gif viskas aišku. bet nemanau, kad pvz prezervatyvai yra dviračio dydžio, kad negalėtum paslėpt rankinėje... g.gif
Atsakyti
QUOTE(DjeVu @ 2006 01 18, 13:45)
mmmmm console.gif viskas aišku. bet nemanau, kad pvz prezervatyvai yra dviračio dydžio, kad negalėtum paslėpt rankinėje... g.gif

thumbup.gif thumbup.gif liuks bigsmile.gif
Atsakyti
Mes su vyru, kol neplanavom vaiku, saugojomes su gumytemis, nes vyras buvo pries KT, nes sako "ner ko chemijos savyje kaupti". As ir pati nenoriu papildomos chemijos, todel pasirinkom toki buda. Ir nieks labai nuo to nenukencia. Aisku, kai jau planavom vaikeli, tai be tu gumyciu nuostabiau, bet is visu blogybiu, mums atrodo, mes pasirinkom maziausia. Kaip toliau darysim, dar nenusprendem.
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2006 01 14, 12:01)
man tai iskart niezejimas atsiranda nuo latekso matyt unsure.gif isskyros nepasikeicia, bet nemalonus jausmas, kaip sudirginta viduj viskas blink.gif

g.gif O naudojat be spermicidinio tepalo? Nes jei istepta spermicidiniu tepalu, didesne tikimybe alergijai unsure.gif Na, man nuo spermicidinio irgi nieztedavo doh.gif O siaip nematau jokios problemos gumytese, aisku, be smagiau, bet kadangi nuo KT buvo dinges noras man, tai gal jau geriau su gumytem mirksiukas.gif
Atsakyti
mes saugomes jau 7 metai ir abu vaikučiai buvo planuoti thumbup.gif
Atsakyti