egoistai ir tiek

O maniskis sake, kad gerai ir taip, ir taip

QUOTE(plastake @ 2006 01 13, 13:08)
QUOTE(Filoteja @ 2006 01 13, 17:38)
Ko gero, jei galetu rinktis, tai turbut joks vyras nepasisakytu uz gumytes, juk jos taip 'varzo' juos, taip nepatogu ir t.t.
Bet kad geresnio kontraceptiko ko gero nera dar israsta ( tiek LPL atzvilgiu, tiek moters sveikatos atzvilgiu) 

Visiškai su jumis sutinku

Aš kategoriškai atsisakau gerti KT ir mano vyras tai supranta.
Lieka gumytės

aš tai pareiškiau, kad sterilizuotusi jei nepatinka. taip drastiškai pareiškiau, bet čia tas pats kaip kt vartoti
susitaikė su situacija, kur dings?
(na, bendrai žinau, kur dingt galetu...
)

mes grįžom prie gumyčių
aš nieko prieš KT neturiu, galėčiau gerti.. bet vis dėlto chemija. taip ir nežinau, ką daryti...

QUOTE(Įsimylėjusi Boružė @ 2006 01 10, 22:48)
Afroditte,kuo tau pasireiskia alergija? Man jauciu,kad irgi gali alergija but,nes poto daznai pienlige buna,o dabar tai rudom isskyrom teplioja vidury ciklo 

man tai iskart niezejimas atsiranda nuo latekso matyt

Nu man tos gumos kazkokia atgyvena kai yra toks diiiidelis pasirinkimas visokiu priemoniu.Zulintis su tuo lateksu menkas malonumas,tada nusiperki is sexshopo gumini ir darai kada tau norisi
Ir prie vyro poreikiu derintis nereiks.
Nezianu kaip jus,bet as labai pries esu,kazkada bandziau,bet greit fantazija atsoko.O KT gal ir chemija.O kur jos ner???Neziani zmogus nuo ko mirsi,tai bent dziaugies gyvenimo malonumais

Nezianu kaip jus,bet as labai pries esu,kazkada bandziau,bet greit fantazija atsoko.O KT gal ir chemija.O kur jos ner???Neziani zmogus nuo ko mirsi,tai bent dziaugies gyvenimo malonumais

QUOTE(NORIKA @ 2006 01 14, 14:26)
Nu man tos gumos kazkokia atgyvena kai yra toks diiiidelis pasirinkimas visokiu priemoniu.Zulintis su tuo lateksu menkas malonumas,tada nusiperki is sexshopo gumini ir darai kada tau norisi
Ir prie vyro poreikiu derintis nereiks.

deja nuo kt man kepenys isejo saibom

blogai viskas..vienu zodziu