Įkraunama...
Įkraunama...

Prezervatyvai

aš taip pat 6 metus gėriau KT ir galvoju,kad gal jau gana man čia save tom tabletėm farširuot kiekvieną dieną,jau geriau mes su gumytėm draugausim ax.gif
Atsakyti
Mes dabar irgi gumytes praktikuojam. Bet, velnias, kaip išsiilgau tokio spontaniško, nesuplanuoto sekso, koks, pvz. būdavo rytais... wub.gif doh.gif Dabar su tom gumytėm, procedūra ištisa, ne tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(riana @ 2007 06 29, 23:21)
niu nzn, kiek kartu mylejomes mes su prezervatyvais, tai tiek visokiu nelaimiu buvo... doh.gif

o kiek jum metu? blink.gif gal 13?

QUOTE(Fleurette @ 2007 08 09, 06:55)
Mes dabar irgi gumytes praktikuojam. Bet, velnias, kaip išsiilgau tokio spontaniško, nesuplanuoto sekso, koks, pvz. būdavo rytais... wub.gif  doh.gif Dabar su tom gumytėm, procedūra ištisa, ne tai doh.gif

o mes jau 9m. vien tik gumytes naudojam thumbup.gif jokiu bedu. nei krenta nei plysta. ir neisivaizduoju kaip su preziku galima pastoti, na nebent suplyso, o neisgerei extrines piliules arba uzmigote neistrauke daikciuko is skylutes...
arba buvo netinkamo dudzio ir blogai uzdetas ir nusimove....

o MB nieko pries tai neturi ir niekada nesiskunde, o jei prezika uzdedu as jam tai netgi patinka. ir nesuprantu tu kurios sako, kad vyras nesideda ka daryti? viskas paprasta - sakai arba uzsimauni arba nebus sexo!!!!!!

visai neseniai isvaziavom i kaima, bet pamirsom pasiimti, tai vyras ir negavo, nors ir labai prase. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo azen: 12 rugpjūčio 2007 - 14:56
Mes su draugu tik gumytes praktikuojam, paivairinimui nutrauktą aktą, kad nenusislopintų jausmai wub.gif Jei dar naudot tepaliuką, tai visai smagu, jokio diskomforto tikrai nėra. Jokių situacijų su nusmukimu ir t.t. tikrai nebuvo smile.gif
Esu nusiteikusi prieš visokias schemijas, nors gal ir saugiau.
Atsakyti
QUOTE(Fleurette @ 2007 08 09, 07:55)
Mes dabar irgi gumytes praktikuojam. Bet, velnias, kaip išsiilgau tokio spontaniško, nesuplanuoto sekso, koks, pvz. būdavo rytais... wub.gif  doh.gif Dabar su tom gumytėm, procedūra ištisa, ne tai doh.gif

Mano situacija tokia pat doh.gif Viska parasei, lyg apie mane rasytum 4u.gif
Vargelis cool.gif Stengiames laikyti prezervatyvu dezute, kuo arciau lovos, kad bent nereiktu begti ju ieskoti, momentui atejus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelinki: 13 rugpjūčio 2007 - 20:17
mes ir naudojam prezervatyvus, bet as mieliau rinkciausi kokia kita apsisaugojimo priemone, bet MB tai niekaip neisaiskinsi, jog kontraceptines tabletes nekenkia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gintaryte1 @ 2007 08 14, 14:28)
mes ir naudojam prezervatyvus, bet as mieliau rinkciausi kokia kita apsisaugojimo priemone, bet MB tai niekaip neisaiskinsi, jog kontraceptines tabletes nekenkia ax.gif

tai vadinasi TB protingesnis uz tave
Atsakyti
O man nepatinka tos gumytes ir tiek doh.gif Ypac nekenciu kai girdziu jos garsa sekso metu, nu sakes negaliu atsipaluodi nors tu ka blush2.gif As uz naturalu seksa thumbup.gif Ta prasme uz KT 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnietel @ 2007 08 14, 16:16)
O man nepatinka tos gumytes ir tiek  doh.gif  Ypac nekenciu kai girdziu jos garsa sekso metu, nu sakes negaliu atsipaluodi nors tu ka  blush2.gif  As uz naturalu  seksa  thumbup.gif Ta prasme uz KT  4u.gif

kazin ar cia naturalu blink.gif
Atsakyti
Nemanau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Natūralumas kaip džiunglių vaikams be nieko lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fleurette @ 2007 08 09, 07:55)

va čia didžiausias pravalas - viskas spontaniškai, o tada - blyn, namuose gumyčių jau nebėr doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnietel @ 2007 08 14, 15:16)
O man nepatinka tos gumytes ir tiek  doh.gif  Ypac nekenciu kai girdziu jos garsa sekso metu, nu sakes negaliu atsipaluodi nors tu ka  blush2.gif  As uz naturalu  seksa  thumbup.gif Ta prasme uz KT  4u.gif

blink.gif koks dar garsas g.gif pas mus niekada nebuna jokio garso....
Atsakyti