Įkraunama...
Įkraunama...

Prezervatyvai

QUOTE(Agnietel @ 2007 08 14, 16:16)
O man nepatinka tos gumytes ir tiek  doh.gif  Ypac nekenciu kai girdziu jos garsa sekso metu, nu sakes negaliu atsipaluodi nors tu ka  blush2.gif  As uz naturalu  seksa  thumbup.gif Ta prasme uz KT  4u.gif

Garso tikrai neturi būti. Reikia sudrėkint ir tiek smile.gif
Atsakyti
O man nepatinka tos gumytes ir tiek  doh.gif  Ypac nekenciu kai girdziu jos garsa sekso metu, nu sakes negaliu atsipaluodi nors tu ka  blush2.gif  As uz naturalu  seksa  thumbup.gif Ta prasme uz KT  4u.gif

niekada nesu girdejusi gumytes garso, gal tada reikia koki lubrikanta naudot
Atsakyti

KT yra vienas is nenaturalaus planavimo budu schmoll.gif
Naturalus planavimas - tai kai nenaudoji jokios apsaugos, o tik stebi savo cikla ir bandai nustatyti vaisingas ir nevaisingas dienas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cica @ 2007 08 20, 21:44)
KT yra vienas is nenaturalaus planavimo budu  schmoll.gif
Naturalus planavimas - tai kai nenaudoji jokios apsaugos, o tik stebi savo cikla ir bandai nustatyti vaisingas ir nevaisingas dienas  mirksiukas.gif

man rodos, žodžiu "natūralus" ji turėjo omeny, kad oda prie odos liečias, ne prie gumos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Frinja @ 2007 08 20, 20:54)
man rodos, žodžiu "natūralus" ji turėjo omeny, kad oda prie odos liečias, ne prie gumos smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Frinja @ 2007 08 20, 21:54)

drinks_cheers.gif thumbup.gif

siaip prezervatyvus naudojau ir naudoju tik tais atvejais kai kitomis negalima buvo..... blush2.gif
Atsakyti
mes su vyru naudojam prezervatyvus ir esam patenkint, dar nieko blogo nebuvo(nusispjaunu per kairi peti) lotuliukas.gif
Atsakyti
g.gif na, aš gal senamadiška. hormoninių preparatų nenoriu vartoti. nežinau, man kažkodėl nepatinka. bet gumytės mums nepatogumų nekelia. čia priklauso nuo to, kaip save nuteiksi. taigi dabar jau visokių yra-net su kvapais.
Atsakyti
as manau jei aistra dar neuzgesusi tai gumytes netrukdo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linijad @ 2007 08 21, 21:29)

drinks_cheers.gif Visai teisingai ir gyvenimu išbandyta universali priemonė. Ko gero pasaulyje labiausiai vartojama g.gif
Atsakyti

aga, tikrai taip smile.gif
Atsakyti

drinks_cheers.gif
Atsakyti