Įkraunama...
Įkraunama...

Prezervatyvai

Baimės akys didelės. Vien tik prezervatyvai man atrodo nepatikima. Mano apsaugos būdas gumytės ir tabletukės.
Atsakyti
Kiekvienam savo mirksiukas.gif Penkerius metus saugojomės tabletėm, dabar nusprendžiau nekankinti savo organizmo, kepenų etc. dirbtiniais hormonais, užtai pasirinkau prezervatyvus. Šiaip ar taip, netyčiukas mums jau nebūtų didelė nelaimė wub.gif
Atsakyti
Fleurette mano situacija tip top kaip tavoji smile.gif as taip pat vartojau KT 5-rius metus nutraukiau tik si rudeni ir dabar naudojam gumytes ir man tai visai gerai jos, o netyciuko tai ir mes visai nebijome smile.gif
Tik noriu paklaust taves po kiek laiko tau atsistate ciklas, nes as tai jau antra menesiuka laukiu mmm ir dar nesulaukiu, tai vat idomu kaip tau buvo????
Atsakyti
QUOTE(tesa20 @ 2007 10 01, 13:29)
noriu paklaust taves po kiek laiko tau atsistate ciklas, nes as tai jau antra menesiuka laukiu mmm ir dar nesulaukiu, tai vat idomu kaip tau buvo????

Na man kažkokių problemų su ciklo atsistatymu nebuvo, sulaukiau mmm ne taip tiksliai kaip geriant KT bet tuo pačiu laiku maždaug smile.gif
O kokias gumytes jūs naudojat? MB ne visos jos patinka, pvz. durex kažko tai storos (nors ultra thin pirkom specialiai), gal galėtum parekomenduot ką nors? 4u.gif
Atsakyti
na man tai šis būdas tikrai nėra patogus blush2.gif
Atsakyti
Nepatogus, bet gal sveikesnis nei KT, KŽ ar KP. Aš saviškiui vakar taip ir pasakiau, tiek metų gėriau KT ir taikiausi su šalutiniu poveikiu, kas, beje, atsiliepė ir tau (nes pastoviai būdavo sausa ir norėdavosi tik miegot biggrin.gif), dabar jau tu būk malonus, pasistenk dėl manęs smile.gif O jis ir neprieštaravo ax.gif smile.gif
Atsakyti
Nepatinka man jie. Bet tenka, kol dar maitinu mazyle....
Atsakyti
As visada naudojuKT,o del gumyciu mano brangiauses pareiske,kam laizyti saldaini per popieriuka ax.gif Taigi man KT atrodo patikimesnes nei gumyte,jug ji gali plysti,o cia isgeriai ir viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fleurette @ 2007 10 01, 13:05)
Na man kažkokių problemų su ciklo atsistatymu nebuvo, sulaukiau mmm ne taip tiksliai kaip geriant KT bet tuo pačiu laiku maždaug smile.gif
O kokias gumytes jūs naudojat? MB ne visos jos patinka, pvz. durex kažko tai storos (nors ultra thin pirkom specialiai), gal galėtum parekomenduot ką nors? 4u.gif

Na esame isbande durex, coll ir life stile, tai man patys paciausi life stile ultra thin na jie tokiam sviesiai pilkam pakelyje buna smile.gif O sakyk kokius tu KT naudojai pries nutraukdama?
Atsakyti
Šitų LS Ultra Thin dar nebandėm, neradau parduotuvėj, kitą kartą reiks nusipirkt mirksiukas.gif
Hmmm... iš viso vartojau 4 rūšių KT, paskutinieji, kuriuos vartojau, - Femoden (prieš tai Mirelle, Logest, Regulon).
Atsakyti
Niu jo, o as tai visus penkis metus vartojau mercilona ax.gif O jus tikrai pabandykit tas gumytes, gal ir jums tiks ir patiks mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano vyras pries prezervatyvus ,nors jei pasakyciau kad as nesisaugau jis saugotusi bet ir man tos gumytes schmoll.gif .
Atsakyti