Įkraunama...
Įkraunama...

Prezervatyvai

Pagaliau meciau gerti KT. Tik dabar teks prezervatyvais naudotis... O jau kaip nenoriu!!! cry.gif
Atsakyti
na reikaliukas su KT man neišdegė, tai persikeliu į šitą skyrelį... smile.gif
tikt tai jie(prezervatyvai) mums tinka ir visai patinka, aš tik norėjau geresnio gyvenimo, be PMS, aiškesnio ciklo....
naudojam įvairius ir dėl to nesiskundžiu.
Atsakyti
Jau beveik 2 savaites be KT. Naudojames gumytem. Ir ka? Visai gerai wink.gif Tik gal nera tokios laisves, kaip su tabletem. Bet uztai dziaugiuosi, kad noras smileysex.gif padidejo - noriu galiu nors ir kasdien tongue.gif Taip pat dingo ir problema del "tepalo" - 2kart per diena negalejau vien del to, kad budavo "sausa", o dabar viskas thumbup.gif
Atsakyti
na aš kadangi ilgai KT nesu vartojus, tai perdaug ir nežinau, kaip su smileysex.gif noru man būtų buvę. Dabar tikrai nesiskundžiu....gal ir dėl to, kad ciklas jau įsivažiavo, nes po gimdymo tikrai kurį laiką ne tas rūpėjo. Gumytės, pasikartosiu, mums tikrai thumbup.gif, jei tik saugu g.gif . Dar, matuoju BT ir labai džiaugiuosi, kad nutuokiu kas su manimi kada vyksta....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inix: 13 birželio 2005 - 14:50
Mano nuomone-tai geriausia apsauga nuo nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(JolePole @ 2005 06 13, 23:44)
Mano nuomone-tai geriausia apsauga nuo  nestuke.gif

As irgi uz gumytes biggrin.gif Nenoriu sveikatos suesti su tais KT schmoll.gif
Atsakyti
aš tik žiūriu, nemažai čia mūsų, mergaitės, yra. Ir tikrai daugiau pagiriam nei peikiam gumytes.
Nieko neieškodama(geriausių KT) liksiu ir aš prie šio saugojimosi būdo. mirksiukas.gif Tuo labiau, kad dabar savo ciklą seku, tai ir žinau, kada mano dienos turi pasirodyt(niu aš KT norėjau, kad ciklas būtų reguliarus).
Atsakyti
Mes irgi naudojam gumytės ir viskas gerai thumbup.gif
Kadangi dėl cistų teko vartoti KT, tai galiu palyginti KT ir gumytes. Man KT nebuvo labai gerai, ciklas taip ir nesusireguliavo, vienu metu pradėjau daugiau prakaituoti, tai svoris svyruodavo nuolat, nuo vienu KT tai buvo net noras smileysex.gif visai dingęs verysad.gif O kai viena karta pamiršau tabletytę išgerti, tai vaje vaje kas buvo su tais tepliojimais visą mėnesį cry.gif
Gumytės gerai, nes jokių tepliojimų paskui nebūna. Manasis dėl jų irgi nesiskundžia. Gal kiek užtrunka jos uždėjimas, bet juk tai galima įpinti į smileysex.gif preliudiją smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JolePole @ 2005 06 13, 23:44)
Mano nuomone-tai geriausia apsauga nuo  nestuke.gif

Nesutinku schmoll.gif
Patikimumo procentas yra palyginus nedidelis.
Atsakyti
na, kai paskaičiau, kiek yra nuo tablečių pastojusių....
manau, kad kam jau skirta, to niekas neapsaugos, net KT ir gumytės kartu.
Atsakyti
QUOTE(Adrijaana @ 2005 06 17, 08:07)
Nesutinku  schmoll.gif

su kuo lygini? jei su susilaikymu, t.y. arbata su citrina, tai gal ir nedidelis. bet lyginant su kremais, nutrauktuku, žvakutėm, temperatūros matavimu- saugo tikrai geriau mirksiukas.gif pleistrų, KT ir žiedo patikimumas gal vos didesnis, bet sveikatai neigiamas poveikis taip pat didesnis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrijaana @ 2005 06 17, 09:07)
Nesutinku  schmoll.gif

4 metus naudojam ir viskas gerai thumbup.gif
Atsakyti