Pagaliau meciau gerti KT. Tik dabar teks prezervatyvais naudotis... O jau kaip nenoriu!!!

na reikaliukas su KT man neišdegė, tai persikeliu į šitą skyrelį...
tikt tai jie(prezervatyvai) mums tinka ir visai patinka, aš tik norėjau geresnio gyvenimo, be PMS, aiškesnio ciklo....
naudojam įvairius ir dėl to nesiskundžiu.

tikt tai jie(prezervatyvai) mums tinka ir visai patinka, aš tik norėjau geresnio gyvenimo, be PMS, aiškesnio ciklo....
naudojam įvairius ir dėl to nesiskundžiu.
Jau beveik 2 savaites be KT. Naudojames gumytem. Ir ka? Visai gerai
Tik gal nera tokios laisves, kaip su tabletem. Bet uztai dziaugiuosi, kad noras
padidejo - noriu galiu nors ir kasdien
Taip pat dingo ir problema del "tepalo" - 2kart per diena negalejau vien del to, kad budavo "sausa", o dabar viskas

na aš kadangi ilgai KT nesu vartojus, tai perdaug ir nežinau, kaip su
noru man būtų buvę. Dabar tikrai nesiskundžiu....gal ir dėl to, kad ciklas jau įsivažiavo, nes po gimdymo tikrai kurį laiką ne tas rūpėjo. Gumytės, pasikartosiu, mums tikrai
, jei tik saugu
. Dar, matuoju BT ir labai džiaugiuosi, kad nutuokiu kas su manimi kada vyksta....

Mano nuomone-tai geriausia apsauga nuo

QUOTE(JolePole @ 2005 06 13, 23:44)
As irgi uz gumytes

aš tik žiūriu, nemažai čia mūsų, mergaitės, yra. Ir tikrai daugiau pagiriam nei peikiam gumytes.
Nieko neieškodama(geriausių KT) liksiu ir aš prie šio saugojimosi būdo.
Tuo labiau, kad dabar savo ciklą seku, tai ir žinau, kada mano dienos turi pasirodyt(niu aš KT norėjau, kad ciklas būtų reguliarus).
Nieko neieškodama(geriausių KT) liksiu ir aš prie šio saugojimosi būdo.

Mes irgi naudojam gumytės ir viskas gerai 
Kadangi dėl cistų teko vartoti KT, tai galiu palyginti KT ir gumytes. Man KT nebuvo labai gerai, ciklas taip ir nesusireguliavo, vienu metu pradėjau daugiau prakaituoti, tai svoris svyruodavo nuolat, nuo vienu KT tai buvo net noras
visai dingęs
O kai viena karta pamiršau tabletytę išgerti, tai vaje vaje kas buvo su tais tepliojimais visą mėnesį
Gumytės gerai, nes jokių tepliojimų paskui nebūna. Manasis dėl jų irgi nesiskundžia. Gal kiek užtrunka jos uždėjimas, bet juk tai galima įpinti į
preliudiją

Kadangi dėl cistų teko vartoti KT, tai galiu palyginti KT ir gumytes. Man KT nebuvo labai gerai, ciklas taip ir nesusireguliavo, vienu metu pradėjau daugiau prakaituoti, tai svoris svyruodavo nuolat, nuo vienu KT tai buvo net noras

Gumytės gerai, nes jokių tepliojimų paskui nebūna. Manasis dėl jų irgi nesiskundžia. Gal kiek užtrunka jos uždėjimas, bet juk tai galima įpinti į

QUOTE(JolePole @ 2005 06 13, 23:44)
Nesutinku

Patikimumo procentas yra palyginus nedidelis.
na, kai paskaičiau, kiek yra nuo tablečių pastojusių....
manau, kad kam jau skirta, to niekas neapsaugos, net KT ir gumytės kartu.
manau, kad kam jau skirta, to niekas neapsaugos, net KT ir gumytės kartu.
QUOTE(Adrijaana @ 2005 06 17, 08:07)
su kuo lygini? jei su susilaikymu, t.y. arbata su citrina, tai gal ir nedidelis. bet lyginant su kremais, nutrauktuku, žvakutėm, temperatūros matavimu- saugo tikrai geriau

QUOTE(Adrijaana @ 2005 06 17, 09:07)
4 metus naudojam ir viskas gerai