Įkraunama...
Įkraunama...

Prezervatyvai

Hmm.. pas mus tokių pykčių nekyla. Taip jau susiklostė, kad dažniausiai užmaunu aš, o nusimauna po visko jis pats biggrin.gif O dėl gumytės patikrinimo tai net mintis nebuvo tokia šovusi. Jei matosi kad viskas ten laikosi kaip maišelyje, tai ką ten daugiau ir betikrint? g.gif Kartą kai buvo plyšę tai akivaizdu buvo kad ten jau suplyšusi gumytė biggrin.gif
Atsakyti
nu man vyro norai atrodo keisti unsure.gif nu uzmauti tai dar suprantu, bet numauti tongue.gif
Atsakyti
gal kas bandėt VIZIT prezervatyvus ? ax.gif
Atsakyti
VIZIT tai chia tokie kur maximose aprdavineja? Oj ten pabandzhiau neprisimenu ar šituos konkrečiai, bet kažkokie akcija buvo tipo du už vieno kainą, tai siaubas kažkoks doh.gif Labai greit išsausėja ir labai nemalonu brrr schmoll.gif
Atsakyti
Aš per visą savo 8 metų stažą naudojausi gumytėm gal kokius 2 kartus. blush2.gif Kadangi partneris pas mane vienas, todėl mums geresnis kitas saugojimosi būdas, o tos gumytės man schmoll.gif
Atsakyti
Man visai nepatinka schmoll.gif Pora kartų kai kontraceptinę tabletę buvau pamiršus paimti ir reikėjo papildomai saugotis, tai naudojomės gumytėm, bet mums doh.gif Tai galų gale vistiek be jų viskas baigdavosi.. blush2.gif
Atsakyti
Mums su vyru visai nieko VIZIT prezervatyvai.Mes dažnai jų nusiperkam, yra įvairių. thumbup.gif
Atsakyti
mačiau dar CONTEX prezervatyvus, yra šituos bandžiusių? ax.gif
Atsakyti
O mes su vyru pastoviai naudojamės (naudojomės)prezervatyvais kadangi aš dėl lėtinės ligos negaliu vartoti hormoninių kontraceptikų.
Atsakyti
Kadangi po antro vaiko gimdymo, vėl reiks pagalvot apie gerą apsaugą, tai įkišau nosį čia paskaitinėti..
Dėl prezervatyvų galiu pasakyt taip-naudojam juos kaip pagrindinę apsisaugojimo priemonę daugiau kaip dešimt metų-netyčia pastot tokiu būdu nei karto NEPAVYKO 4u.gif
Tiek prieš pirmą, tiek prieš antrą vaiką gana ilgai (na tarkim metus ir net ilgiau)bandydavom gana laisvus apsisaugojimo variantus-šiek tiek paskaičiuoji kelinta ciklo diena, jei nerizikinga, tada išvis nieko, jei rizikinga-prezervatyvas..Ir tokiu būdu netyčia pastot NEPAVYKO ax.gif
Dar galiu pasakyt, kai jau tikrai norėjau pastot ir tikrai nutarėm nesisaugot-abu kartus pastojau per pirmą mėnesį..
Šiaip dar esu naudojusi-spiralę, po pirmo gimdymo, kankinausi pusę metų su baisias kraujavimais, aplamai nežinau kaip tada kojų nepakračiau-nes tuo pačiu dar maitinau dukrą krūtim, atvirai pasakius per tą amžiną kraujavimą jau net nebūdavo kada ir mylėtis unsure.gif
Dar nepilnus metus esu gėrus tabletes-nuo jų pasireiškė ryškus šalutinis poveikis-depresija ir pan.... cry.gif
Vnž nieko geresnio taip ir neradau, nors ir po tiek metų patirties nesu šimtu procentu garantuota dėl tų prezervatyvų..O norėtųsi šimto procentų unsure.gif
Atsakyti
ką sakyt, jei JIS nenori prezervatyvo biggrin.gif

Jis sako: Viskas gerai. Aš švarus.
Jūs sakote: Mano langai taip pat švarūs. Tačiau nesimylėsiu neužsitraukusi užuolaidų.

Jis sako: Jie yra tokie bjaurūs dalykai.
Jūs sakote: Tokie pat bjaurūs kaip ir barai, taksi ir valgyklos, tačiau tu neatsisakai į juos įlįsti, kai užsimanai.

Jis sako: Ar tikrai man būtina mylintis su tavimi būti su prezervatyvu?
Jūs sakote: Žinoma, ne. Tu gali būti be prezervatyvo ir mylėtis pats su savimi!

Jis sako: Aš nepajusiu tikro sekso, jeigu apsimausiu tą daiktą.
Jūs sakote: Ką gi, tu nepajusi nieko, jeigu neapsimausi.

Jis sako: Kai jį apsimausiu, gali praeiti erekcija.
Jūs sakote: Tu rūpinkis prezervatyvu, o aš pasirūpinsiu tavo erekcija.

Jis sako: Jeigu tu tikrai mane mylėtum, tai darytum tai be jo.
Jūs sakote: Jeigu tu tikrai mane mylėtum, tai gerbtum mano norus.

Jis sako: Prezervatyvai sugadina spontiškumą.
Jūs sakote: Man labiau rūpi jausmingumas, ne vien spontaniškumas.

Jis sako: Leisk man tai daryti be prezervatyvo, ir aš pažadu, kad nekišiu jo ten.
Jūs sakote: Kokia aš kvaila, tikėjausi, kad užtruksime iki penkių ryto.

Jis sako: Aš negaliu pakęsti, kad kas nors trukdytų mūsų seksui.
Jūs sakote: Tai apsimauk prezervatyvą, ir niekas netrukdys.

Jis sako: Be jo yra daug geriau. Tu nežinai, koks tai jausmas, kol neišbandei.
Jūs sakote: Tą patį galėtum pasakyti ir apie hemorojų.
ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltija: 25 gegužės 2005 - 16:58
Baltija, ši litanija kartais tokia pažįstama. O ir posakiai thumbup.gif
Atsakyti