O dar keptos bulves labai patinka su agurociu maisytos. Taippat pradzioj bulves apkepinu, tada aguroti ir finale - bulviu prieskoniai butinai. Nerealiai skanu...
Man patinka bulves su lasinukais ir svogunu. Pirmiausia apkepu bulves, tada dedu lasinukus ir svoguna, viska sumaisau, galop - bulviu prieskoniai. Su rugpieniu - niam
O dar keptos bulves labai patinka su agurociu maisytos. Taippat pradzioj bulves apkepinu, tada aguroti ir finale - bulviu prieskoniai butinai. Nerealiai skanu...
O dar keptos bulves labai patinka su agurociu maisytos. Taippat pradzioj bulves apkepinu, tada aguroti ir finale - bulviu prieskoniai butinai. Nerealiai skanu...
QUOTE(Ponike @ 2008 03 17, 20:07)
As va kepiau bulves orkaitej. Tai galvoju ar galima kanors pakeisti alieju po apacia. Labai jau riebiai iseina. Jei vietoj aliejaus naudociau pvz. sviesta arba grietine, ar majoneza gal geriau butu? Bijau kad bulves nesukeptu.
Labai skanu orkaitėje keptos taip paruoštos bulvės: luptas bulves suketvirčiuojam, dedam smulkinto česnako (aš išspaudžiu), mėgiamų prieskonių (dedu pipirų, baziliko, druskos arba bulvių prieskonių), pilam keletą šaukštų aliejaus (būna tikrai neriebu + gražiai apkepa) bulves gerai išmaišom, kad prieskoniai ir aliejus tolygiai pasiskirstytų, palaikom bent valandą inde ir kepam įkaitintoje orkaitėje kol gražiai apskrys. pabaigoje galima pabarstyti tarkuotu sūriu. Skanu ir nealiejuota.
QUOTE(neues @ 2008 03 17, 20:40)
Labai skanu orkaitėje keptos taip paruoštos bulvės: luptas bulves suketvirčiuojam, dedam smulkinto česnako (aš išspaudžiu), mėgiamų prieskonių (dedu pipirų, baziliko, druskos arba bulvių prieskonių), pilam keletą šaukštų aliejaus (būna tikrai neriebu + gražiai apkepa) bulves gerai išmaišom, kad prieskoniai ir aliejus tolygiai pasiskirstytų, palaikom bent valandą inde ir kepam įkaitintoje orkaitėje kol gražiai apskrys. pabaigoje galima pabarstyti tarkuotu sūriu. Skanu ir nealiejuota. 
o kokioje temperaturoje reikia kepti ir mazdaug per kiek laiko iskepa???
QUOTE(Citriniukas @ 2008 03 14, 12:21)
O man skaniausias studentiskas kugelis, bulves sutarkuoju per burokine tarka ir kepu viska keptuvej, galima prideti bet ko, ir kumpio ir surio ir dar kartais kiausini ant galo uzmusu.... mmmmmmmmmm.....
mmm..kaip seniai bekepiau taip bulves,labai mano dukrytei patinka taip keptos bulves
as nieko ypatingo nedarau keptuveje su bulvem ir aplamai retai kada kepu,dazniausiai saunu i orkaite arba tiesiog darau bulviu kose,nes kai gristi is darbo nelabai norisi dar laukti kol jos iskeps
Mano receptas gan banalus: bulvės, daug svogūno, pievagrybiai, morka ir šoninė - super marmalas, valgomas su kefyru
bulves pjaustau kaip cipsus gan plonai....labai gerai apkepa, kartais plaktu kiausiniu uzpilu, o siaip tai dazniausiai valgome su padazais kecupu, heinz yra prie bulvyciu, ar siaip kokius majonezinius prisiderinam.....o prieskonius naudoju pacius paprasciausius druska ir tiek......bei dar prie bulviu zalios darzoves agurkai, pomodorai ir pan....atgaivina patiekala....
man ,,Santa Maria,,bulvyciu prieskoniai patys paciausi
O man patinka zalias bulves patarkuoti, su paprasta tarka ir po to ant keptuves apkepti, priskoniuku, pipiriuku ir su kefiriuku mmmmm pasaka 
tik yra beda, labai man patinka valgyt tokias bulves, bet nelabai patinka tarkuot
tik yra beda, labai man patinka valgyt tokias bulves, bet nelabai patinka tarkuot
As bulves kepu paprastai keptuveje : supjaustau plonais griezineliais, arba kubiukais, arba juostelem, tada kepu su aliejumi, baigiant kepti sudedu smulkiai pjaustyta svoguna, druskyte, bulviu prieskoniu, o ant pacio pacio galo dar smulkiai pjaustyta cesnako
jau tas kvapas nuo cesnako koks buna skanus, o ir skonis
as bulves irgi kepu paprastai,supjaustau mazais gabaleliais arba siaudeliais ir kepu su sviestu,kai baigia iskepti idedu cesnaiuko ir pabarstau krapais, paskaninu prieskoniais. kvapas buna pasakiskas iskarto primena vasara
tiesa kartais imusu pora kiausinuku ant bulviu iskeptu ir dar biski pakepinu,kad kiausinis iskeptu ir bulvytes paskrustu,dar svoguniuku laisku pridedu su prieskoniais nerealiai greitai ir skaniai gaunasi
tiesa kartais imusu pora kiausinuku ant bulviu iskeptu ir dar biski pakepinu,kad kiausinis iskeptu ir bulvytes paskrustu,dar svoguniuku laisku pridedu su prieskoniais nerealiai greitai ir skaniai gaunasi
QUOTE(londonas @ 2008 04 03, 14:43)
as bulves irgi kepu paprastai,supjaustau mazais gabaleliais arba siaudeliais ir kepu su sviestu,kai baigia iskepti idedu cesnaiuko ir pabarstau krapais, paskaninu prieskoniais. kvapas buna pasakiskas iskarto primena vasara
tiesa kartais imusu pora kiausinuku ant bulviu iskeptu ir dar biski pakepinu,kad kiausinis iskeptu ir bulvytes paskrustu,dar svoguniuku laisku pridedu su prieskoniais nerealiai greitai ir skaniai gaunasi
tiesa kartais imusu pora kiausinuku ant bulviu iskeptu ir dar biski pakepinu,kad kiausinis iskeptu ir bulvytes paskrustu,dar svoguniuku laisku pridedu su prieskoniais nerealiai greitai ir skaniai gaunasi









