Galiu pasiūlyti ir aš receptuką, tiksliau, savo mamos. Ji tiesiog "devintam danguj" būna, kai valgo taip iškeptas buves. Receptas paprastas, bet reikalingas vienas prieskonis, kurį visada parsivežam iš kaimo. Yra ir parduotuvėse, bet neaišku ar toks aromatingas.
Taigi, bulvės smulkiai supjaustomos ar sutarkuojamos- čia pagal norus. Beriamos į keptuvę su aliejumi, žiupsneliu druskos, smulkintų svogūnų laiškų ir užbarstoma tuo ypatinguoju prieskoniu- smulkintais salierų lapais. Patiekalas tikrai aromatingas
Visgi, man šio augalo specif. aromatas nepatinka. Čia priklauso nuo skonio. tad, jei patinka salierų lapai ar nesat jų ragavę, siūlau pabandyti
Taip pat galima paivairinti kepamas bulves ir kitokiais prieskoniais:
-Gausiai pabarstyti petražolių
-Įberti kario
Saldva parduoda dziovintus saliru lapus ir dziovintas salieru saknis-as i sriuba beriu
as bulves pajaustau siaudeliais,paskrudinu,apskrudus supilu stiklaini lečo ir truputi patroskinu.