Įkraunama...
Įkraunama...

Pupmedis

QUOTE(zanusikas @ 2009 05 22, 12:25)
praeitais metais pasisodinau pupmedzio medeli,nuostabiai zydi,tokiais kabanciais geltonais smulkiais ziedukais,jokio vargo man su juo nera ir puikiai perzemojo

Kaip šiuo metu jis laikosi? Žydi? smile.gif

QUOTE(Rozarka @ 2009 05 22, 12:42)
Aš pora metų iš eilės bandžiau augint sodyboje Varėnos rajone, bet abu metus sodinukai nušalo, tai tokio gražoulio jau ir neauginu cry.gif

Kiek dabar domiuosi pupmedžiais, rašo, kad nereiklūs gerai dirvai krūmas, Gali net sausoje žemėje, kas man ypač aktualu, nes smėlinga žemė smile.gif

Rozarka, jauni sodinukai turėjo būt apdengti žiemai rolleyes.gif

Grožis bigsmile.gif thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Nuostabus augalas wub.gif Susižavėjusi juo nusipirkau prieš trejetą metų. Bet labai lėtai jis auga verysad.gif Iš po šios žiemos truputį apšalęs, sunkiai atsigauna, bet apgenėjus, manau, kad augs. Labai laukiu žiedų, bet dar greit nesitikiu... Mano taipogi auga smėlingoje žemėje. Kokios trąšos jam tiktų, kad paskatint augimą?
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2008 04 23, 09:48)
Pupmedžio tik sėklos nuodingos, liesti galima tikrai.

Radau, kad ne tik sėklos nuodingos ax.gif

Dėmesio! Lapai, šakos ir sėklos yra nuodingos!

http://www.augalai.lt/news/augalas/322
Atsakyti
Sveiki,
sode pas mus irgi auga pupmedis thumbup.gif kol buvo mažiukas nušaldavo šiek tiek, dabar nebe. Kiekvienais metais gražiai žydi.
šiemet ne toks gražus, nes senos sėklos nenukrito ir neišskynėm jų.
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vakarvakare @ 2012 06 12, 16:39)
Sveiki,
sode pas mus irgi auga pupmedis thumbup.gif kol buvo mažiukas nušaldavo šiek tiek, dabar nebe. Kiekvienais metais gražiai žydi.

Koks grazuolis, o bandet is seklu dauginti? gal galetumet atsiusti man seklu paprastu pastu, galeciau pervest lt sokoladui ar kiek daugiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinkag: 12 birželio 2012 - 22:59
QUOTE(vakarvakare @ 2012 06 12, 15:39)
Sveiki,

Gražiai žydi wub.gif Kiek metų Jūsų pupmedžiui? O tai po žydėjimo būtina išskinti nužydėjusius žiedus?
Atsakyti
Dabar mūsų pupmedžiui 10metų, va taip atrodė prieš 4metus tongue.gif :
user posted image
user posted image
žydi jau kokie 6metai bigsmile.gif . nebūtina nukirpti žiedų, kai nužydi, bet tiesiog gražiau būna, kai nekabo sėklos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vakarvakare @ 2012 06 14, 15:11)

Koks gražuolis bigsmile.gif wub.gif Dabar saviškį dar labiau mylėsiu, kad tik greičiau augtų, taip laukiu žiedų bigsmile.gif
Atsakyti