Aš labai norėčiau kad mums pavyktų 2 kambarių butą susitvarkyti iki žiemos

QUOTE(aitiii @ 2008 06 21, 20:07)
manau kad sėkmės tikrai prireiks

QUOTE(aitiii @ 2008 06 21, 11:23)
cia buvo...
Gražu

QUOTE(čelsė @ 2008 06 21, 17:19)
Mūsų 60 kvadr. butą vyras kartais su giminaičio pagalba įrengė - nuo A iki Ž. Per mėnesį.
oho, kaip greit

Man iš pradžių irgi viskas greit ir paprasta atrodė, dabar jau kitaip mąstau

QUOTE(wanesa @ 2008 06 21, 19:03)
Tai greit susisukot
Pas mus jau antri metai tęsiasi, ir tik dabar pabaiga
Pradėjom tai nuo vamzdžių ir elektros laidų 

Mūsų naujas butas buvo, tai sienų per daug lyginti nereikėjo. Bet tikrai taip, greitai palyginti apsisukom. Buvo planų išvažiuoti, tai "raginau" ir visaip "spaudžiau", visokiais padejavimais "ką ten tiek veikti prie tų sienų reikia, kaip galima kelių kvadratų tuoleto plyteles dvi dienas klijuoti ir pan.

QUOTE(aitiii @ 2008 06 21, 20:07)
Oj, vien noro cia neužteks

Mes savo dvieju kambariu buta remontavome metus, nors ir noras begalinis buvo remonta pasidaryti iškarto
Papildyta:
QUOTE(jooratuke @ 2008 04 06, 14:08)
Sveikutės! Pagaliau pabaigėme remontus
... galime ir pasirodyti

Labai graziai suremontuotas

Sveikos merginos,
mes taip pat greitai pradesim remontuotis savo maza buteli. Ketinam pradeti liepos 15d., o pabaigti reikia iki spalio 1d., nes namo pridavimas bus. Baisu man, kad nespes darbininkai, nes draugu, giminaiciu patirtis rodo, kad sunku su tais darbininkais susitarti, kad greiciau dirbtu.
Noriu paklausti gal zinot koki puslapiuka kur yra foto tapetu, kuriuos galima butu isigyti?
aitiii labai grazus namuciai, o ypac kai matai kokie buvo. Gerai padirbeta
mes taip pat greitai pradesim remontuotis savo maza buteli. Ketinam pradeti liepos 15d., o pabaigti reikia iki spalio 1d., nes namo pridavimas bus. Baisu man, kad nespes darbininkai, nes draugu, giminaiciu patirtis rodo, kad sunku su tais darbininkais susitarti, kad greiciau dirbtu.
Noriu paklausti gal zinot koki puslapiuka kur yra foto tapetu, kuriuos galima butu isigyti?
aitiii labai grazus namuciai, o ypac kai matai kokie buvo. Gerai padirbeta

O mes dar ne lietuvoj gyvenam, tai manu kantrybe rikes apsisarvuoti. Dabar griztam menesiu, paskui vel porai dienu grisim patikrinti, jauciu bus sunku.
Dingusios visos, turbut intensyviai Jonines svencia
Mergaites, kokia kaina remonto yra kvadratui?

Mergaites, kokia kaina remonto yra kvadratui?
QUOTE(Girmantee @ 2008 06 20, 16:35)
tik pati, MB kartais minčių pametėjo, bet spalvos - mano vaizduotės vaisius
QUOTE(aitiii @ 2008 06 21, 12:25)

super gražiai padirbėjot

QUOTE(aitiii @ 2008 06 21, 09:45)
aitiii - pirmiausia tai rasau jumei 10 uz darba, kantrybe, idejas. Ypac suviliojo raudoni tapetai su juostelem

Ir tikrai parodysiu cia

O dabar klausimas - pas mus miegamajame irgi turetu buti sienine spinta, lygiai tokioj pacioj palepes vietoj kaip jusu. Matau kazkoki karkasa padaret? Kaip suprantu cia tam kad tvirtintusi begeliai? Mes jau sita praziopsiojom, tai dabar mastau kaip man cia spinta padarys