QUOTE(latoya @ 2008 03 20, 15:27)
As matau, kad si tema visgi linksta i menine puse.
Jau kazkada klausiau, bet nesulaukiau ats
ar tokios nuotraukos cia bus idomios, nors jose nera gilesnes minties, teisiog vaikas ir tiesiog pauksciai.
o aš žiūriu ne tik į šias dvi foto, bet taip pat į tavo atliktą papriką. Ir manau, kad temoje turėtum ką veikti. o ir mes...
Papildyta:QUOTE(latoya @ 2008 03 20, 14:30)
tik va kad jau stengiausi, tai parodysiu, kazkiek Westono (erdves daugiau, mna taip norejosi), kazkiek paprikos, kazkiek soninio, gal netgi kontrinio apsvietimo.
aš vakar kaip tik žiūrinėjau savo negatyvus ir galvojau, kaip su ta erdve. Lig ir neskirė jos tiek daug Weston savo darbuose, kad ir tose pat paprikose. Dar tai, kad vis tik tamsesnis fonas pas jį dominavo.
Apšvietimas nelabai patinka. Ir dar tai, kad čia tiesiog padėta ir nufotografuota paprika. Gal būčiau paieškojusi kažkokio kito kampo, pavarčiusi ją..
QUOTE(westa @ 2008 03 20, 15:31)
dedu ir aš savo pirmąjį bandymą.. keli sunkumai dirbant.. kadangi paprika lygaus paviršiaus, tai ji gerai atspindi šviesą.. sunku susitvarkyti su atspindžiais.. taip pat greičiausiai geriau juodam fone būtų fotografuot geltoną papriką..matau randą..palikau jį.. tiesą sakant ir nemokėčiau gerai išnaikint
PepperNude

jau pati rašei, tai apšvietimas man nelabai. Pati susidūriau su ta prob, kaip išvengti atspindžių. Pasirinktas juodas fonas gerai veikia, bet kvadratas bent jau man ne.