Labas rytas. Bandau komentuoti paprikas.
QUOTE(latoya @ 2008 03 20, 15:30)
tik va kad jau stengiausi, tai parodysiu, kazkiek Westono (erdves daugiau, mna taip norejosi), kazkiek paprikos, kazkiek soninio, gal netgi kontrinio apsvietimo.
Iš principo labai sveikinu Tave, kad ryžaisi pabandyti ir pati pirma parodei ND. Tu teisi, jeigu gretinti su Weston, erdvės stipriai per daug. Ir per daug šviesos. Bet atlikimas man patinka - nors iš kur kas švelnesnis negu aptariamo autoriaus. Ar labai sunku buvo?

Jeigu atsiriboti nuo Weston'o, tai labai kitoks Tavo darbas, negu anksčiau, tikiuosi pati supranti, kad tai laimėjimas ir ėjimas priekin, ieškojimas naujų formų, objektų, apšvietimo galimybių, studijavimas kitų darbų ir savo pačios galimybių? čia aš nusikreizėjau jau, bet va kaip tik dabar pajutau didelį džiaugsmą dėl šios temos. Va kada ji pasiteisino. Patiko, kad suteikei šiai paprikai švelnumo, kuris labai būdingas Tavo darbams - šviesa, švelnumas, lengvumas, nors ir ne grynai Weston'iška, būdinga Tau..
aš savaitgalį bandysiu.. jau dabar bijau..
QUOTE(westa @ 2008 03 20, 16:31)
PepperNude
mano galva, labai gerai. tamsus fonas, tamsoka paprika, įdomus griovelis, mažai erdvės. aliuzija į žmogaus formas. pagavai

gal trūksta tik fotogeniškesnės pačios paprikos, bet kad Lietuvoj jos visos tokios kaip tyčia lygios..

ir dar labiau užpildyto kadro.
QUOTE(Desiree @ 2008 03 21, 00:04)
o aš ateinu su savo pirmuoju bandymu. Fotografuota į juostelę, spausdinta užkėlus kontrastą. Lauksiu atsiliepimų.
labai gerai. irgi labai pagauta - suspaudimas į mažą erdvę, tarsi bandys tuoj tuoj kažkas ištrūkti, rangymasis. patinka blikai ant paprikos - tokie spontaniški, tarsi fotografuojant jie būtų kaitaliojęsi.
jėzuz, aš jau bijau pati bandyti..