Įkraunama...
Įkraunama...

Atmintis dingo

man jau 5 metai po gimdymo,atmintis neatsistate. Svarbiausiai nepamenu visokiu smulkmenu,kazka darau ir pamirstu ka ruosiausi daryti toliau,i parduotuve jau pripratau,kad tik su sarasu eiti ir ta sarasa turiu pasidaryti dienos eigoje,nes ant greicio prisiminti ir uzsirasyti neatsimenu. Parduotuvej is saraso ir tai sugebu kazka pamirsti paimti. O blogiausia,kad pameciau per pora metu raktus savo ir kitu zmoniu(nepatogu taip) ir niekaip nepamenu kur ir kaip. Is tiesu,tai labai vargina kartais,nes anksciau mano atmintis buvo beveik ideali,net vyrui turedavau priminti kas ir kaip,o dabar jis mane vista vadina biggrin.gif
P.S manau,jau nebeatsistatys atmintis niekada kaip buvo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zujka19 @ 2012 07 16, 16:09)
thumbup.gif va čia tai istorija...
nežinau, kas pasakoja kad antraisiais metais atmintis pagerėja- man tai mistika.. ne galva o puodynė doh.gif einu, pamirštu, kartais būna- kažką planavau daryt, bet neatsimenu ką schmoll.gif  bijau į darbą grįžt blush2.gif

Man irgi jau vaikui tuoj du metai, o atmintis ir issiblaskymas niekur nedingo, irgi neramu i darba grizt, darbas su saskaitom sutartim, baisu kad nesamoniu pridarysiu.. Vyras irgi jau pradejo spaust, kad papildus atminciai gerint nusipirkciau, tik nelabai tikiu kad siuo klausimu kas gali padet verysad.gif
Atsakyti
Ziauriai suprastejo atmintis biggrin.gif
Atsakyti
Kas jau kas, bet va tai su atmintim tai ma ne kas. Net baisu daros, vis dar tikiuos, kad atsistatys. O jei ne, tai gal po antro vaikelio sugris mano atmintis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(deluxe @ 2012 07 19, 19:29)
man jau 5 metai po gimdymo,atmintis neatsistate. Svarbiausiai nepamenu visokiu smulkmenu,kazka darau ir pamirstu ka ruosiausi daryti toliau,i parduotuve jau pripratau,kad tik su sarasu eiti ir ta sarasa turiu pasidaryti dienos eigoje,nes ant greicio prisiminti ir uzsirasyti neatsimenu. Parduotuvej is saraso ir tai sugebu kazka pamirsti paimti. O blogiausia,kad pameciau per pora metu raktus savo ir kitu zmoniu(nepatogu taip) ir niekaip nepamenu kur ir kaip. Is tiesu,tai labai vargina kartais,nes anksciau mano atmintis buvo beveik ideali,net vyrui turedavau priminti kas ir kaip,o dabar jis mane vista vadina biggrin.gif
P.S manau,jau nebeatsistatys atmintis niekada kaip buvo verysad.gif

gal tai labiau nuovargis o ne užmaršumas? gal bandei kokius vitaminus atminčiai gerinti?
Atsakyti
Iki gimdymo turejau labai gera atminti, o dabar daug ka uzmirstu, jei ka pazadu padaryti ar koki reikaliukas sutvarkyti, butinai uzmirstu, kad ir sms telefone perskaitau, pdadu mob ir pamristu poto atrasyti doh.gif Bet manau tai laikina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vai2te0528 @ 2012 09 13, 14:32)
Ziauriai suprastejo atmintis  biggrin.gif

Ir man. verysad.gif Žiauriai esu išsiblaškiusi, nuolat pamirštu kur pasidedu raktus, neprisimenu vardų, pavardžių, net datą kartais pamirštu... doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ginestra: 06 spalio 2012 - 14:11
Man po pirmo gimdymo buvo žiauriai suprastėjus atmintis. BEt per kurį laiką paskui atsistatė gana neblogai, bet ne iki tokio lygio, koks buvo iki gimdymo. O antras gimdymas atminties niekaip neįtakojo.
Atsakyti
QUOTE(Ginestra @ 2012 10 06, 15:10)
Žiauriai esu išsiblaškiusi, nuolat pamirštu kur pasidedu raktus, neprisimenu vardų, pavardžių, net datą kartais pamirštu...  doh.gif  unsure.gif

pas mane panasi situacija doh.gif bet viliuosi, kad tai tik laikina busena, nes pries tai viska iki smulkmenu prisimindavau ax.gif
Atsakyti
Matau ne man vienai, ir ne dviems mamytems po gimdymo kazkas ,,su galva negerai pasidare" doh.gif
Ir verkt noris ir pagalbos prasytis, bet nezinociau net kur kreiptis ir kas galetu padeti... grizau i darba, jau kolektyve saiposi is manes kad baisiai issiblaskiusi esu doh.gif verysad.gif Duoda pastabas, o as jau pasizadu pasistengti ir pasitaisyti ir vel tas pats doh.gif Nu ir kaip perlipti per sita, ko as nesugebu niekaip pakeisti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Garda @ 2012 06 02, 13:31)
Zodžiu, kaip ir daugumai po gimdymo, atmintyje atsiverė didelės spragos. Nu nieko, galvoju, užtaisysiu aš jas. Papirkau ''bio bilobos'', buvo akcija, tai ėmiau iš karto porą pakuočių biggrin.gif

Oi,prajuokino,negaliu! thumbup.gif
Na,man panašių istorijų nėra nutike,bet atmintis stipriai suprastėjusi doh.gif Pykdavau ant mamos,kad tuos pačius dalykus pasakoja 10 kartų,bet žiūriu,pati pradėjau taip daryti..nebepamenu,nei kam ką sakiau,nei ką kalbėjau,pamirštu vardus,pavadinimus ir t.t...tikiuosi,viskas gryš į senas vežes,nes mano darbe atmintis labai reikalinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pliuskis83 @ 2012 11 28, 16:33)
..nebepamenu,nei kam ką sakiau,nei ką kalbėjau,pamirštu vardus,pavadinimus ir t.t...tikiuosi,viskas gryš į senas vežes,nes mano darbe atmintis labai reikalinga  smile.gif

bet gali buti taip, kad ir nesugris. Man nesugrizo net ir per 5 metus, jau neturiu vilties, kad bus taip, kaip buve verysad.gif
Atsakyti