Įkraunama...
Įkraunama...

Atmintis dingo

Jungiuos ir aš į užmiršuoklių būrelį. Iki nėštumo atmintis buvo nepriekaištinga, bet nuo kokio penkto mėnesio pasakė man "Atia" ir prasidėjo linksmybės. Darbe visur priklijuoti lapeliai, kada ataskaita, kam paskambinti, ką pažadėjau, namie sąrašiukai, ką nupirkti, išskalbti ir t.t. Ginekologė guodė, kad čia gamta taip patvarkė, kad moteris neatsimintų nėštumo ir gimdymo sunkumų, atseit palengvinimas toks. Bet... Atmintis negrįžo ir po gimdymo. Užmiršdavau, iš kurios krūties maitinau, tai pradėjau ant dirželio mazgą rišt toj pusėj, iš kurios krūties vaikas valgė. Bet užmiršdavau mazgą užmegzt doh.gif Nusišnekėdavau totaliai, iš dviejų žodžių vieną padarydavau, nes nespėdavau vieno varianto pasirinkt, sakykim, pasakoju vyrui, ką kaimynė šneka, pasakau ne šneka ar plepa, bet šlepa. Brangusis pašiurpęs buvo nuo tokios naujoviškos kalbos.
Padėtį pagerino vitaminai maitinančioms, bet vis tiek dar žioplinėju. Šįryt šunį išmaudžiau, palikau vonioj kiek apdžiūt. Pasigedau tik po geros valandos ir taip nuoširdžiai susipergyvenau, kur yra, negi prasprūdo pro duris į lauką. O tas vonioj skaniai pėdkelnes maumoja. Et, reiks dar vitaminų pirkt. g.gif
Atsakyti
Pamirstu viska doh.gif pradedu pasakoti kazka, pamirstu apie ka norejau papasakoti.
I parduotuve tik su sarasu! doh.gif
Pamirstu is kurios kruties maitinau doh.gif
Pamirstu puodus ant ijungtos vyrikles, arba kad aplamai kazkas verda pamirstu .
Arba isjungt vyrikle pamirstu doh.gif
Bet baisiausia tai , kad karta islekiau is namu, ir nei neuzrakinau namo duru.
Vat tada tai pagalvojau, kad rimtai negerai su galva kazkas doh.gif
Atsakyti
As kad esu issiblaskiusi supratau tada, kai palikau masinoj ijungtas lempas lotuliukas.gif
Atsakyti
po gimdymo buvo ir man dingus atmintis..daktare ateidavo i palata, pakalbedavo su manim, o as jai isejus pamirsdavau, kad ji buvo doh.gif persigandus buvau, kad cia taip ir liks, bet po menesiuko praejo smile.gif
Atsakyti
Ar gali būt, kad praėjus net ir metams po gimdymo, atmintis nepareina lotuliukas.gif Bet jau tokia begalvė pasidariau doh.gif
Atsakyti
Po pusmečio jaučiu, kaip grįžta mano atmintis (tfu tfu tfu) biggrin.gif dar ne pilnai, bet... anksčiau žinias žiūrėdavau, ir pamiršdavau, kad žiūrėdavau blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaterlo @ 2013 01 21, 07:12)
Ar gali būt, kad praėjus net ir metams po gimdymo, atmintis nepareina  lotuliukas.gif Bet jau tokia begalvė pasidariau  doh.gif

po antro gimdymo praėjo beveik 5 m. o man vis blogyn ir nepareina namo mano atmintis unsure.gif (išsigandau ne juokais) nuo vyro gavau dovanų šiemet (kalėdų senelis hihihi.gif )

user posted image

nu tpfu tpfu tpfu baiginėju pakuotę ir jaučiu,kad pradedu prisimint ką kolegės pasako biggrin.gif namiškiai ir t.t.....būtinai dar vieną pakuotę sugersiu
Atsakyti
O man atmintis šlubavo po gimdymo dėl bemiegių naktų......Kominė atsikeldavau, kominė atsiguldavau...tą patį šimtą kartų sakau sakau...
Atsakyti
rimti dalykai isgaravo kazkur,dabar atsimenu tik kas sudije su leliuku
Atsakyti
QUOTE(Doremina @ 2012 11 29, 13:42)
Jungiuos ir aš į užmiršuoklių būrelį. Iki nėštumo atmintis buvo nepriekaištinga, bet nuo kokio penkto mėnesio pasakė man "Atia" ir prasidėjo linksmybės. Darbe visur priklijuoti lapeliai, kada ataskaita, kam paskambinti, ką pažadėjau, namie sąrašiukai, ką nupirkti, išskalbti ir t.t. Ginekologė guodė, kad čia gamta taip patvarkė, kad moteris neatsimintų nėštumo ir gimdymo sunkumų, atseit palengvinimas toks. Bet... Atmintis negrįžo ir po gimdymo. Užmiršdavau, iš kurios krūties maitinau, tai pradėjau ant dirželio mazgą rišt toj pusėj, iš kurios krūties vaikas valgė. Bet užmiršdavau mazgą užmegzt doh.gif Nusišnekėdavau totaliai, iš dviejų žodžių vieną padarydavau, nes nespėdavau vieno varianto pasirinkt, sakykim, pasakoju vyrui, ką kaimynė šneka, pasakau ne šneka ar plepa, bet šlepa. Brangusis pašiurpęs buvo nuo tokios naujoviškos kalbos.
Padėtį pagerino vitaminai maitinančioms, bet vis tiek dar žioplinėju. Šįryt šunį išmaudžiau, palikau vonioj kiek apdžiūt. Pasigedau tik po geros valandos ir taip nuoširdžiai susipergyvenau, kur yra, negi prasprūdo pro duris į lauką. O tas vonioj skaniai pėdkelnes maumoja. Et, reiks dar vitaminų pirkt. g.gif

Prajuokinote 4u.gif su atmintimi ir pas mane ne kas: as daznai pamirstu taip pat is kurios kruties maitinau smile.gif
Atsakyti
Ir as i jusu bureli jungiuosi... doh.gif

Doremina, skaniai pasijuokiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasarasa...: 27 kovo 2013 - 14:31
Šiandien vaiko masazuotojai papasakojau tai, apie ką vakar su ja diskutavome. Tik po kurio laiko supratau ko ji į mane keistai žiūrėjo:-))))
Atsakyti