Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai, kuriais kvepėti netrokštu II :)

prie nemegiamu pridejau D&G the one ir TF white patchouli mastau.gif
Atsakyti
Tik nenudekit, mergaites, bet yra 2 kvepalai, kuriu "nepernesu':
Givenchy Amarige, tiek klasikiniai raudoni..
https://www.parfume....=14060&coment=4

ir labiausiai tikriausiai busiu "musama" uz tai:
Chanel Coco Mademuaselle - net nezinau, bet jie man kazkoki bjauru senienu kvapa turi, netauru visai.. blush2.gif
Atsakyti
Dolce&Gabbana By;
Dolce&Gabbana The One;
Dolce&Gabbana Light Blue ir klasikiniai raudoni;
Hugo Boss Boss Woman;
Estee Lauder White Linen;
Estee Lauder Beyond Paradise;
Estee Lauder Intuition;
Estee Lauder Pleasures ir Pleasures Exotic;
Tommy Hilfiger Tommy Girl;
Dior Midnight Poison;
Dior Dune;
Sonia Rykiel Le Parfum...
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2009 04 08, 17:49)
o man patinka Estee Lauder Pleasures ir Estee Lauder Pleasures Intense  mirksiukas.gif

Dėl Intense negaliu nieko pasakyti, bet klasikiniuose Pleasures ir Exotic jaučiasi kažkokios purvinos natos g.gif matyt, kad pešasi su mano odos chemija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytea @ 2009 03 31, 20:42)
prie nemegiamu pridejau D&G the one ir TF white patchouli mastau.gif

Moteriskas situ kvepalu variantas ir man fe schmoll.gif o vyriska MB padovanojau praeito gimtadienio proga - kvapas thumbup.gif
Atsakyti
va ko nemegstu ir niekada nesikvepinciau tai
Tierre Mugler - Angel
Lacoste - Pink
Paris Hilton
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 23 rugsėjo 2009 - 17:01
Apsiverkciau jeigu gauciau dovanu versace crystal noir labiausiai nosi rieciantys kvepalai, net pykina
nenoreciau kvepeti visokiom brytnem paryzem, lopez ir panasiai riuzavais birzgaliukais, bet nebutu gauti taip baisu kaip crystal noir
Atsakyti
nepernesu visu tu 'piguskiu', a la Britnes, Paris Hilton, Aquilera ir tt, visi vienodi... ir dar visokiu muilu trenkianciu... doh.gif Kaip uzsikabinau uz klasikinio Lempicka obuoliuko, taip ir nepaleidziu wub.gif (tiesa, puse buteliuko pardaviau vienai mamytei blush2.gif )
ir Versace Crystal bright ant mano odos labai maloniai skleidziasi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LumiLumi: 10 balandžio 2009 - 10:59
Kazkodel kai pagalvoju apie Versace Bright Crystal ir Vera Wang Princess man norisi sakyti "cypianciu cikadu choras" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JVana: 10 balandžio 2009 - 10:59
QUOTE(Marceborzoi @ 2009 03 29, 22:32)
Kenzo Flower ir Kenzo Jungle doh.gif Mano pažįstami tokiais kvepinasi- tiesiog žiauru. Flower- tiesiog vimdantys, o Jungle- labai sunkūs, slegiantys, žodžiu- nemalonūs. unsure.gif

Kas liecia KENZO JUNGLE ELEPHANT, tai tikrai sunkokas kvapas ir reik moketi jais kvepintis 1-2 purkstelejimu per akis. Jie vakariniai skaitosi. Bet man jie labai faini. Kelios drauges pradzioje irgi sake, kad sunkus, saldus, o kai pabande ant saves, tai pacios nusipirko lotuliukas.gif . Labai fainai keiciasi po laiko kvepalu natos. O siaip yra dieninis variantas, tik LT su ziburiu reik ieskot ir nezinau ar jau imanoma rast - KENZO JUNGLE EL TIGRE. Kvapas labai panasus, tik daug lengvesnis, siek tiek gaivesnis. thumbup.gif
Atsakyti
YVES SAINT LAURENT NU schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga3 @ 2009 04 10, 15:57)
Kas liecia KENZO JUNGLE ELEPHANT, tai tikrai sunkokas kvapas ir reik moketi jais kvepintis 1-2 purkstelejimu per akis. Jie vakariniai skaitosi. Bet man jie labai faini. Kelios drauges pradzioje irgi sake, kad sunkus, saldus, o kai pabande ant saves, tai pacios nusipirko  lotuliukas.gif . Labai fainai keiciasi po laiko kvepalu natos.  O siaip yra dieninis variantas, tik LT su ziburiu reik ieskot ir nezinau ar jau imanoma rast - KENZO JUNGLE EL TIGRE. Kvapas labai panasus, tik daug lengvesnis, siek tiek gaivesnis.  thumbup.gif

Kenzo Le Tigre mirksiukas.gif Bet man tai jie visai nepanašūs. Kenzo Jungle, bent jau man , daug įsimintinesnis kvapas. Ir patiktų , netgi labai. Bet tas mokėjimas jais kvėpintis, deja nevisada padeda doh.gif Man užtenka vieno purkštelėjimo, netgi kvepiančio jais žmogaus šalia, kad sukeltų Dramblys migreną doh.gif doh.gif Ir kiek teko girdėti, deja ne man vienai verysad.gif
Beje apie Tigrą to nepaskyčiau - toleruoju, bet man nepatinka.
Atsakyti