Tik nenudekit, mergaites, bet yra 2 kvepalai, kuriu "nepernesu':
Givenchy Amarige, tiek klasikiniai raudoni..
https://www.parfume....=14060&coment=4
ir labiausiai tikriausiai busiu "musama" uz tai:
Chanel Coco Mademuaselle - net nezinau, bet jie man kazkoki bjauru senienu kvapa turi, netauru visai..
Givenchy Amarige, tiek klasikiniai raudoni..
https://www.parfume....=14060&coment=4
ir labiausiai tikriausiai busiu "musama" uz tai:
Chanel Coco Mademuaselle - net nezinau, bet jie man kazkoki bjauru senienu kvapa turi, netauru visai..

Dolce&Gabbana By;
Dolce&Gabbana The One;
Dolce&Gabbana Light Blue ir klasikiniai raudoni;
Hugo Boss Boss Woman;
Estee Lauder White Linen;
Estee Lauder Beyond Paradise;
Estee Lauder Intuition;
Estee Lauder Pleasures ir Pleasures Exotic;
Tommy Hilfiger Tommy Girl;
Dior Midnight Poison;
Dior Dune;
Sonia Rykiel Le Parfum...
Dolce&Gabbana The One;
Dolce&Gabbana Light Blue ir klasikiniai raudoni;
Hugo Boss Boss Woman;
Estee Lauder White Linen;
Estee Lauder Beyond Paradise;
Estee Lauder Intuition;
Estee Lauder Pleasures ir Pleasures Exotic;
Tommy Hilfiger Tommy Girl;
Dior Midnight Poison;
Dior Dune;
Sonia Rykiel Le Parfum...
QUOTE(RitaRazi @ 2009 04 08, 17:49)
Dėl Intense negaliu nieko pasakyti, bet klasikiniuose Pleasures ir Exotic jaučiasi kažkokios purvinos natos

QUOTE(pelytea @ 2009 03 31, 20:42)
Moteriskas situ kvepalu variantas ir man fe

Apsiverkciau jeigu gauciau dovanu versace crystal noir labiausiai nosi rieciantys kvepalai, net pykina
nenoreciau kvepeti visokiom brytnem paryzem, lopez ir panasiai riuzavais birzgaliukais, bet nebutu gauti taip baisu kaip crystal noir
nenoreciau kvepeti visokiom brytnem paryzem, lopez ir panasiai riuzavais birzgaliukais, bet nebutu gauti taip baisu kaip crystal noir
nepernesu visu tu 'piguskiu', a la Britnes, Paris Hilton, Aquilera ir tt, visi vienodi... ir dar visokiu muilu trenkianciu...
Kaip uzsikabinau uz klasikinio Lempicka obuoliuko, taip ir nepaleidziu
(tiesa, puse buteliuko pardaviau vienai mamytei
)
ir Versace Crystal bright ant mano odos labai maloniai skleidziasi

ir Versace Crystal bright ant mano odos labai maloniai skleidziasi

QUOTE(Marceborzoi @ 2009 03 29, 22:32)
Kenzo Flower ir Kenzo Jungle
Mano pažįstami tokiais kvepinasi- tiesiog žiauru. Flower- tiesiog vimdantys, o Jungle- labai sunkūs, slegiantys, žodžiu- nemalonūs. 

Kas liecia KENZO JUNGLE ELEPHANT, tai tikrai sunkokas kvapas ir reik moketi jais kvepintis 1-2 purkstelejimu per akis. Jie vakariniai skaitosi. Bet man jie labai faini. Kelios drauges pradzioje irgi sake, kad sunkus, saldus, o kai pabande ant saves, tai pacios nusipirko

YVES SAINT LAURENT NU

QUOTE(uoga3 @ 2009 04 10, 15:57)
Kas liecia KENZO JUNGLE ELEPHANT, tai tikrai sunkokas kvapas ir reik moketi jais kvepintis 1-2 purkstelejimu per akis. Jie vakariniai skaitosi. Bet man jie labai faini. Kelios drauges pradzioje irgi sake, kad sunkus, saldus, o kai pabande ant saves, tai pacios nusipirko
. Labai fainai keiciasi po laiko kvepalu natos. O siaip yra dieninis variantas, tik LT su ziburiu reik ieskot ir nezinau ar jau imanoma rast - KENZO JUNGLE EL TIGRE. Kvapas labai panasus, tik daug lengvesnis, siek tiek gaivesnis. 

Kenzo Le Tigre

Beje apie Tigrą to nepaskyčiau - toleruoju, bet man nepatinka.