Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai, kuriais kvepėti netrokštu II :)

Thierry Mugler Angel
Escada Magnetism
D&G Light Blue
Gucci Envy Me
Versace Crystal Noir
Dior Hypnotic Poison
Diesel Fuel for life

tiek atsiminiau ax.gif
Atsakyti
Dabar nesu tikra del kuriu kvepalu, bet net parduotuvej taip akivaizdziai nusipurciau pauoscius - buvo arba is Tom Ford kazkurie (nors nei vieni nepatinka), arba Emilio Pucci. ax.gif
Atsakyti
Situ kazkuri nata man taaiip nosi riecia schmoll.gif erzina visa diena,niekada nebeuostysiu biggrin.gif eglisakiais ar kazkokias vainikais "paduoda" biggrin.gif schmoll.gif

user posted image
Atsakyti
man tai net labai nepatinka/erzina absoliučiai tai:
net nupurto>user posted image
user posted image
Atsakyti

o nuo sito narcizo purto
user posted image

mama kazkada parveze, iskart mociutei perleidau, fui fui net prisiminus karsta.gif nors idomu ar dabar po keleriu metu pauoscius kitaip apie juos gavociau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 23 rugsėjo 2009 - 17:03
QUOTE(pūūga @ 2009 05 04, 22:55)
man tai net labai nepatinka/erzina absoliučiai tai:
net nupurto>user posted image

nuo šių mane taip pat schmoll.gif
Atsakyti
baisu. net pykint pradeda mane nuo jų.
user posted image
o šitie baisiai erzina, nes įkyriai nuvalkioti. jau net ir pensininkės jais kvepia, kas man absoliučiai netinkama jų amžiuj atrodo. t.y. ne seno žmogaus kvapas. tai jei pajaučiu, kad šalia esantis žmogus jais kvepia, bėgu kuo toliau.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2009 05 06, 07:55)
baisu. net pykint pradeda mane nuo jų.
user posted image
o šitie baisiai erzina, nes įkyriai nuvalkioti. jau net ir pensininkės jais kvepia, kas man absoliučiai netinkama jų amžiuj atrodo. t.y. ne seno žmogaus kvapas. tai jei pajaučiu, kad šalia esantis žmogus jais kvepia, bėgu kuo toliau.
user posted image

drinks_cheers.gif mane taip jie pykina (tie melyni) Dirbu restorane, is kart si kvapa atskiriu , ir begu kuo toliau biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

mane taip pat DG- light blue pykina. Bet dar labiau negaliu pakesti- Nina ricci- love in paris.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ricci: 06 gegužės 2009 - 13:24
Man tai slykstus kvapas D&G pour femme (raudonas). Yra daug erzinanciu, bet nevardinsiu, nors ant kitu zmoniu netgi dauguma man netinkanciu kvapu ne tokie jau baisus, ypac jei tie kvepalai kitam zmogui tinka ir patinka 4u.gif .
Atsakyti
negaliu pakęsti šio kvapo
Carolina Herrera 212 Sexy
user posted image
Atsakyti
O man nepatinka Nina Ricci Love in Paris.
user posted image
O nusipirkau didelę - 80 ml pakuotę. doh.gif Kai pirkau, atrodė, kad patiks, o dabar brrrr.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 23 rugsėjo 2009 - 17:06