Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai, kuriais kvepėti netrokštu II :)

as pries CAROLINA HERRERA 212 schmoll.gif kas per nesamone? nu bent jau man tai censored2.gif mega_shok.gif swoon.gif
Atsakyti
Agent provokatorius, ne provokuoja, (na nebent ziaugciojima), o "zudo"... kitas tarakonu naikinimo ginklas butu J.Low glow in the dark, toks sauskas dustas, kur pirma minute jausmas lyg butum birios pudros prikisus nosi, po to arba isgyveni arba ne lotuliukas.gif... dar gal viosos nuteisit, bet Light Blue is D&G primena vyro barzdos skutimosi putas gilette, arba "mountain spring" is Arielio serijos....
Atsakyti
Man bene labiausiai nepatinkantys - Givenchy Ange ou Demon unsure.gif Brrr... Kažkokiais vaistais trenkia unsure.gif
Atsakyti
Net prisiminti bijau tik du kvapus
scare.gif Tai Priscilla Presley "Indian Summer" ir "Must de Cartier"
Atsakyti
QUOTE(mercedes @ 2008 03 17, 21:02)
Net prisiminti bijau tik du kvapus
scare.gif Tai Priscilla Presley "Indian Summer" ir "Must de Cartier"

Must de Cartier - pilnai sutinku drinks_cheers.gif
Papildyta:
Turiu atomaizeryje L'Instant EDT, mainais gavau čia forume. Ant popieriuko buvau uosčiusi - visai patiko. Bet ant savęs... Na toks sunkus kvapas, tiesiog kojos pasidaro kaip akmeninės, galva sunki - prie žemės tiesiog kvapas priploja. verysad.gif

Atsiprašau Guerlain megėjų cool.gif
Atsakyti
Noami Cambell-cat deluxe,primena kvepalus skirtus automobiliams biggrin.gif
Atsakyti
Man tai smirdi chanel 5 kazkox siaubekas, man jie primena tarybinius laikus kai moteriskes del kvepalu stygiaus kvepindavosi alebilekuo tongue.gif siaip tikrai, gal sie kvepalai ir skirti brandzioms moterims, nes neisivaizduoju jaunos merginos kvepancios siuo kvapu.

kiti spirdaliai yra L'Amarige de Givenchy, tik uzuodziu ir man migrena. Atsimenu kai dar mokykloj mokiausi ir mama kvepinosi siais kvepalais, kartais kai nebudavo pimos pamokos miegodavau ilgiau uz mama, o mano kambarys salia vonios buvo. Tai kai ji pries eidama i darba pasikvepindavo siais kvepalais vonioje, tai tas kvapas net iki mano nosies ateidavo ir as iskart prabusdavau, o tada tai iskart galvos skausmas ir pykindavo. Todel kol ji tu kvepalu neispurske kazryt keldavausi anksciau uz mama ir lekdavau is namu pries jai pasikvepinant.

aij ir dar Doir Poison karsta.gif

na o kiti tai buna patinka buna nepatinka, bet migrenos nevaro
Atsakyti
QUOTE(imaginaire @ 2008 03 18, 15:44)
a nu jooo... dabar tai ir Escad'u turim, ir Ninu, ir siaip riuuuzavo popsiuko pilnos lentynos - prabangiai gyvenam bigsmile.gif Chanel klasikai tai ner nei ko lygintis irnesakyk.gif

labai atsiprasau, nesusilaikiau doh.gif  blush2.gif

Čia juk niekas nesiginčija dėl to - klasika ar ne klasika. Žmogus parašė, nuo koių kvepalų jam galvą skauda. unsure.gif
Ir kažkaip man rodos ši tema tam ir sukurta - apie kvapus , kuriais negalėtume kvėpintis. O kvapų pajautimas - kiekvienam labai savitas (pasiskaitykite temas kad ir apie gaivius kvepalus - vienai tie patys kvepalai gaivūs, kitai - saldūs).

O jei į temą - as pati jautriai reaguoju i kvapus ir kai kurie tiek iš tu "popsų", tiek iš klasikos erzina ir kvėpintis jais tikrai negalėčiau. Pvz., Lacoste Pour Femme - ir man apetitas dingsta (cia juk nuo klasikos toli, ar ne..?) Ir Gucci Envy nepatinka... Ir Cacharel Noa Perle... Visus išvardintus turėjau - ir teko atsikratyti...
Dėl visų kitų kvapų... Yra tokių, kuriuos pratestavus suprantu, kad jų nepirkčiau. Bet: vieni iš tokių buvo Dior Pure Poison, o kai gavau miniatiurą - šiek tiek panaudojus prigijo ir pradėjo net labai patikti... bigsmile.gif
Atsakyti
Pats bjauriausias kvapas nuo kurio supykina - VERSACE Crystal Noir... ph34r.gif
Atsakyti
Moschino Cheapandchic schmoll.gif Kažkas mane prie jų traukia kaip magnetas, tačiau atstumia labiau negu traukia (skamba keistai, bet taip yra). O baisiausia, kad nuo jų klaikiai pradeda skaudėti galvą. Šiaip nė vieni kvepalai nesukelia galvos skausmo, o Moschino doh.gif
Atsakyti
netrokštu kvepėti (tiksliau, trokštu nekvepėti) jokiais riūūūūžavais kvepalais. Britnėm, dženiferėm ir estakadom. Kol kas sekasi ir jaučiu, kad ir toliau seksis - nekvepėsiu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 23 rugsėjo 2009 - 15:40
Busiu kategoriska rolleyes.gif . Absoliuciai netrokstu kvepeti zvaigzdziu, zvaigzduciu ir pseudozvaigzduciu skystimeliais. Visais be isimties!
Atsakyti