Kai nemyli - tai nemyli, viskas aišku. Nemėginu ir nemėginsiu Britney Spears/Naomi Campbell etc. žvaigždžinių kvepalų, visų Escadų (na, nepatinka man tie mados namai, nepatinka), Lanvin (mados namai patinka, kvapas - ne), MaxMara nė vieni, Trussardi nė vieni ... ai, papračiau būtų vardyti, kuriais trokštu kvepėti.
Bet ką daryt, kai kvepalai idėjiškai patinka, kvepališkai irgi, o nuo vieno iš komponentų ima skaudėti galva (man taip su Kenzo Flowers buvo - kiek buteliukų išdalyta draugėms ir senelei - galva sukasi). Liūdna.
Prisiminiau Lanvin Oxygene
Baisus kvapas.

Nemėgstu šio kvapo.
Man jis asmeniškai primena tepaliuką "žvaigždutė". Nors kai kitas asmuo buna pasikevpinęs coco mademoiselle, tai man patinka, dievinu ir klausiu kas tai. Bet ant manęs kažkodėl "nelimpa".

QUOTE(dianele-75 @ 2008 04 07, 11:44)
QUOTE(Adietka @ 2008 04 07, 12:37)
QUOTE(foje @ 2008 04 08, 02:38)
Priimkite į kompaniją

Totaliai nepernešu Lancome kvepalų ir dažnai juo gaunu kaip dovaną - paskutiniai Hypnose

QUOTE(Cori @ 2008 04 16, 18:35)
Totaliai nepernešu Lancome kvepalų ir dažnai juo gaunu kaip dovaną - paskutiniai Hypnose 

visu visu Lancome

Nepatinka kvepalai turintys anyžiaus ir saldymedžio sudėtyje
O va su žvaigždiniu anyžium -

Konkrečiai - LL Midnight fragrance, Star Dust Limited edition . Na nei vienų daugiau taip neigiama prasme neprisimenu

Konkrečiai - LL Midnight fragrance, Star Dust Limited edition . Na nei vienų daugiau taip neigiama prasme neprisimenu

QUOTE(dianele-75 @ 2008 04 07, 11:44)
Idomumo delei pauosciau - absoliuciai sutinku, nieko kitko, isskyrus stomatologini kabineta, juose neuzuodziau. Kas gali tokiais kvepintis

QUOTE(biologė @ 2008 04 17, 21:32)
Ir kaip as nesupratau anksciau, tai del to, kad jos prisikvepinusios, visi kabinetai ir dvelkia Eternity

Buvau gavus dovanų Estee Lauder miniatūrų rinkinį - man jau vien į jį pažiūrėjus galvą pradėdavo skaudėt. Galvojau, čia jau patys klaikiausi. Bet va gavau dovanų Nina Ricci "Love in Paris", tai nukonkuravo jie net Lauder... Bandžiau atsekt, kas čia per natos man nepriimtinos, bet niekaip. Rožė su jazminu? Bet juk į daugelį kvepalų įeina, kad ir Coco Mademoiselle, kurie, nors nėra mano "topas", bet visai nieko.
Gal kas galėtų protingai atsakyt?
Gal kas galėtų protingai atsakyt?
QUOTE(Winnie @ 2008 05 09, 12:15)
Sakot rozes ir jazminai jums nepatinka?
Vat as vakar pauosciau, neatspesit koks kvapas, o gi silkes
Nu neisivaizuoju, kam i galva galejo sauti ideja sukurti tokia smarve, net kvapu nepavadinsi 
Vat as vakar pauosciau, neatspesit koks kvapas, o gi silkes

Labai įdomu būtų sužinoti konkretų to "silkinio" kvapo pavadinimą.