Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai, kuriais kvepėti netrokštu II :)

Mane tai stulbina tokia jautri žmogučių wub.gif fiziologija.... verysad.gif
Jeigu šitaip reaguojama į kvepalus kaip tokius atveju būtų reaguojama į neginčijamą smarvę, pvz - fermos kvapą, bomžą troleibuse, ne savo vaiko pridirbtą pampersą....? g.gif (klausimas retorinis, turiu lakią fantaziją, galiu puikiai įsivaizduoti biggrin.gif )
Atsakyti
Paskaičius net nustebau kiek daug nemėgsta tokių gaivių ir lengvučių D&G Light blue bigsmile.gif Man tai jie mylimiausi jau kokius metus laiko, užėjo kažkokia jų manija ir viskas, kiek bandau kvepintis kitais, niekas netinka doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TipuTapu: 28 spalio 2009 - 15:10
Visą dieną galvą skauda ir pykina nuo Lancome''MAGIE NOIR'' ir Guerlain ''SHALIMAR'',nors man patinka sunkesni kvapai,šie-išimtis.
Atsakyti
Aš tai žiauriai jautri kvapams....Man lengviau pavardint kas patinka, o patinka šiai dienai tik dveji kvapai. Na baisiausi kvepalai man LAIRE DU TEMPS, Ninos Ricci, nu tokia senove padvelkia kad oooooooo. ETERNITY siaubakas, LOVE IN PARIS KVEPIA, bet toleruot galiu ne ilgiau poros minučių. Nu ir visi ten agurkiniai, arbūziniai, melioniniai. LANCOME POEME tai net oda pašiurpsta nuo to kvapo, turi kokį tai komponentą ypatingai erzinantį uoslę. Dauguma muilais atsiduoda. schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(barborytė009 @ 2009 10 28, 01:00)
kai anytėlė pasikvėpindavo POEME, as viduriuodavau  kokį pusdienėlį blush-anim-cl.gif2

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Malena @ 2009 05 09, 18:46)

O man jie šiai diena NUMERO UNO bigsmile.gif O visi kiti tai schmoll.gif
Atsakyti
user posted image
schmoll.gif kamparas ir dar karta kamparas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Voxi: 28 spalio 2009 - 23:20
Gucci Sicily schmoll.gif
Atsakyti
As nezinau ir nesuprantu kai kuriu cia rasanciu... g.gif Kaip gali smirdeti kvepalai??? Kaip galima nuo ju apsivemti ir pan...
Man yra kvepalai kuria patinka ir kurie patinka maziau/nepatinka, tokias as ir nesikvepinu, bet tikria nedrisciau pasakyti kam man jie smirda, vimdo, pykina ar dar koki velnia daro.
nepatinka-nesikvepink, tada nereikes ir vemti, praeik pro ju lentyna parduotuveje, neuostyk... Kvepalai sukurti tam kad zmones jais kvepetu o ne tam kad sukeltu nemalonias emocijas. Kiekviena issirenka pagal savo skoni ir tie skoniai yra skirtingi. Tikrai nera malonu skaityti kaip nuo tavo megstamu kvepalu kitos damos buna supykinamos, arba gal reiktu nesiotis su savimi maiseliu, jeigu kartais praeiciau pro sali "kvepedama kad ir Angel" ir kuriai bloga pasidarytu.
Tai tiek, cia mano subjektyvi nuomone 4u.gif
Atsakyti
Neskaityk ir nereikės pergyventi dėl kitų nuomonės 4u.gif Tūkstančiai kvapų, kurie neprivalo visiems ir visuomet įtikti. Renkiesi ir tiek arba nekreipi dėmesio.
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2009 10 30, 16:30)
Tai tiek, cia mano subjektyvi nuomone 4u.gif

Kažkas iš SM narių buvo įsidėjęs fantastišką parašą - madam Chanel citatą, kuri galėtų būti atsakymas į tavo pasipiktinimą (nors tam tikra prasme tave labai suprantu - nepraustaburniškas vėptelėjimas apie tokį dailų dalyką kaip kvepalai kartais žeidžia) biggrin.gif

Man nusispjauti į tai, ką jūs galvojate apie mane, aš apie jus negalvoju visiškai biggrin.gif

Atitinkamai - koks skirtumas, ką apie tavo mėgstamus kvepalus galvoja kokia nors susipykinus ponia šalimais? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2009 10 30, 21:38)
Kažkas iš SM narių buvo įsidėjęs fantastišką parašą - madam Chanel citatą, kuri galėtų būti atsakymas į tavo pasipiktinimą (nors tam tikra prasme tave labai suprantu - nepraustaburniškas vėptelėjimas apie tokį dailų dalyką kaip kvepalai kartais žeidžia)  biggrin.gif

Man nusispjauti į tai, ką jūs galvojate apie mane, aš apie jus negalvoju visiškai  biggrin.gif

Atitinkamai - koks skirtumas, ką apie tavo mėgstamus kvepalus galvoja kokia nors susipykinus ponia šalimais?  mirksiukas.gif

Labai taikli citata drinks_cheers.gif
Perskaiciau kelis temos puslapius ir tiesiog norejosi parasyti, uzkliuvo ne tai, kad kazkam nepatinka tokie ar anokie kvepalai, o tas perdetas savo pasibjaurejimo isreiskimas blink.gif Juk uztektu tik man nepatinka, as nemegtu tokio kvapo, o ne po to kvapo puse dienos "tolete sedejau"... g.gif
Atsakyti
user posted image

Sukelia galvos skausmą.
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2009 10 30, 23:32)
Labai taikli citata drinks_cheers.gif
Perskaiciau kelis temos puslapius ir tiesiog norejosi parasyti, uzkliuvo ne tai, kad kazkam nepatinka tokie ar anokie kvepalai, o tas perdetas savo pasibjaurejimo isreiskimas blink.gif Juk uztektu tik man nepatinka, as nemegtu tokio kvapo, o ne po to kvapo puse dienos "tolete sedejau"... g.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti