Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai, kuriais kvepėti netrokštu II :)

user posted image
labai nepatinka
Atsakyti

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mariposa @ 2009 11 08, 00:12)
O jums per slabna nosyte Shalimar Light ar Shalimar? Abejus turiu, mano nosiai tinka  biggrin.gif

Shalimar light neteko uostyti doh.gif O ar ju yra LT? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Voxi: 08 lapkričio 2009 - 22:08
user posted image
iskasiau savo rankinuke ir radau seniai pamirsta miniuka. Seniau nepatiko ir dabar niekaip schmoll.gif Uzmusantis saldumas
Atsakyti
Nemėgstu per daug saldžių (su retom išimtim rolleyes.gif ) ir visokių arbūzinių-agurkinių-melioninių kvapų. Bet kitoms jie patinka ir svarbiausia tinka. Labai įdomu skaityt, kaip nuo kvapų, dėl kurių vienos svaigsta, kitom darosi silpna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bakardi @ 2009 11 08, 14:25)

o mano mylimi smile.gif
Atsakyti
Ck Euphoria ir Kenzo Jungle- kai kas nors ieina jais pasikvepines- alerginis shokas, is karto uzspaudzia kvepavimo takus... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rudenssniegas @ 2009 11 11, 21:48)
Ck Euphoria ir Kenzo Jungle- kai kas nors ieina jais pasikvepines- alerginis shokas, is karto uzspaudzia kvepavimo takus... schmoll.gif

Abu iš mano mėgstamiausių biggrin.gif
Visgi kokia ta uoslė skirtinga pas visus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2009 11 11, 21:36)
Abu iš mano mėgstamiausių  biggrin.gif
Visgi kokia ta uoslė skirtinga pas visus smile.gif

Na Jungle iš tų kvepalų, kur ne vienam žmogui galvos skausmą iššaukia (man tame tarpe taip pat). Nors pati labai norėčiau galėti jais kvėpintis, nuostabus kvapas thumbup.gif
O Euphoria tai mano uoslei labai "nekaltas" kvapas atrodo, pirmą kart girdžiu, kad kas į juos taip sureaguotų cool.gif
Atsakyti
Tai as irgi gavau meginuka, laikiau, laikiau, ilgai nedrisau ( turiu labai jautria uosle), o paskui pagalvojau- visi cia svaigsta, toks populiarus kvapas....Taip nieko negalvodama ir pavariau viska ant saves placiu mostu... blink.gif Is karto uzeme kvapa, o MB ilekes dar sako: kas cia kamparo spirita ispyle... doh.gif O as tik stoviu isvirtusiom akim ir kvapa gaudau.... Ir kirpykloj karta buvo- sedziu manikiuro kedej rankas sumerkusi, ir ieina moteriske...As is karto manikiuristei sakau - Euphoria, o ta moteris priseda ant kedes netoliese ir sako: kazkaip jau nesijaucia mano kvepalu: ir issitraukia buteliuka, o tada taip sodriai, netaupiai papurskia.... doh.gif Galvojau uzdusiu kedej....Taigi, nera jis jau toks nekaltas, nebent man schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rudenssniegas @ 2009 11 12, 09:40)
Tai as irgi gavau meginuka, laikiau, laikiau, ilgai nedrisau ( turiu labai jautria uosle), o paskui pagalvojau- visi cia svaigsta, toks populiarus kvapas....Taip nieko negalvodama ir pavariau viska ant saves placiu mostu... blink.gif Is karto uzeme kvapa
nelabai suprantu, kaip nepauosčius, neišbandžius kvepalų galima taip imt ir užsiverst ant savęs visą mėginuką. O dar sakai, kad turi labai jautrią uoslę g.gif
Atsakyti
Na, kad Euphoria nėr nekaltas, ir aš taip manau, mano mama jau tų metų, kai uoslė suprastėjus, tai jinai negailėdama papila Euphorios, tada aiškiai jaučiasi tas kažkas, kas galėtų suerzint žmogų (manęs neerzina, aš irgi myliu tiek Euphorią, tiekDramblį)
O vat Dramblyje kas yra blogo, nu, nesuprantu, myliu aš jį labai labai biggrin.gif Ir jis man toks minkštas, šildantis, mielas, kad būčiau didžiai šokiruota, jei kas sugokčiotų nuo jo.

Nors, aišku, visokių žmonių yra. Sykį, troleibuse, vieną stipriai pagiringą (o gal - ir girtą, ką aš žinau) žmogelį sutampė nuo mano kvepalų taip, kad ans turėjo iššokt iš troleibuso doh.gif bigsmile.gif Žinau, kad nuo manęs, nes jis man tą ir pasakė.
Mane, beje, nuo jo vartojamų produktų irgi sutampė. bigsmile.gif

(neklauskit, kokie maniškiai buvo, nedarysiu antireklamos, tik užtikrinu, kad ne šičia minimi mirksiukas.gif )
Atsakyti