Įkraunama...
Įkraunama...

Ar sugebėtumėt išgyventi be vyro

bigsmile.gif gyvenčiau ir daug geriau, nes juo reik labiau rūpintis(na ne finansiškai) nei kokiais 5 mažais vaikais.. ir čia ne tik mano vienos nuomonė.. ir tų kurie pažįsta.. doh.gif Dėl finansų man nebūtų jokių problemų, nors uždirbu tikrai ne milijonus.. blush2.gif bet manau, kad tikrai daug mažiau išleisčiau, ypač maistui, o kiek dar laisvo laiko liktu nuo virtuvės darbų blink.gif Va kai būna nekalbadieniai.. tiek man tiek laisvo laiko lieka.. blink.gif lotuliukas.gif o jei taika ir wub.gif ... niu nežinau unsure.gif .. nusivarau nuo kojų visiškai doh.gif
Atsakyti
Isgyvenciau ax.gif
Atsakyti
Tikrai išgyvenčiau ir dar geriau nei dabar drinks_cheers.gif
Atsakyti
Taip, be problemų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(self @ 2009 09 07, 11:47)
bigsmile.gif  gyvenčiau ir daug geriau, nes juo reik labiau rūpintis(na ne finansiškai) nei kokiais 5 mažais vaikais.. ir čia ne tik mano vienos nuomonė.. ir tų kurie pažįsta..  doh.gif Dėl finansų man nebūtų jokių problemų, nors uždirbu tikrai ne milijonus..  blush2.gif  bet manau, kad tikrai daug mažiau išleisčiau, ypač maistui, o kiek dar laisvo laiko liktu nuo virtuvės darbų  blink.gif  Va kai būna nekalbadieniai.. tiek man tiek laisvo laiko lieka..  blink.gif    lotuliukas.gif  o jei taika ir  wub.gif ... niu nežinau  unsure.gif .. nusivarau nuo kojų visiškai  doh.gif

Nieko sau, kokis ,,sunkus" Jusu vyras. Kam taip apsileidote iki nugriuvimo? rolleyes.gif
Atsakyti
o man sunku butu gyvent finansiskai vien tik is savo pacios pajamu ax.gif
Atsakyti
Manau sugebėčiau...
Atsakyti
QUOTE(ingutera @ 2009 09 08, 10:19)
Tikrai išgyvenčiau ir dar geriau nei dabar drinks_cheers.gif

Pas mane kol kas tas pats verysad.gif
Atsakyti
Taip rolleyes.gif
Atsakyti
Sugebeciau mirksiukas.gif bet as turiu "koziri" savo nuosava busta igyta iki visu vyru biggrin.gif as kaip ir dauguma manau kad mani islaidos netgi pamazetu, nes nemazai isleidziu jo poreikiams - ko sau nepirkciau...
Atsakyti
pilnai sugebeciau thumbup.gif
Atsakyti
be sansu.Mano atlyginimo uztenka padengt puse islaidu maistui seimai per menesi doh.gif
Atsakyti